یازدهمین مدال طلا کاروان ایران در دوومیدانی به دست آمد
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۲۵۱۷۳۸۴
به گزارش خبرگزاری مهر، در ادامه مسابقات دوومیدانی بازی های آسیایی ناشنوایان که در مالزی جریان دارد، یاشار وقار ملی پوش ایران صاحب مدال طلا شد.
وقار رقابت های دوی ۱۰ گانه صاحب مدال طلا شد. این یازدهمین مدال طلا کاروان ایران در بازی های آسیایی ناشنوایان است که امروز (پنجشنبه ۱۵ آذر) و در روز ششم این بازی ها به دست آمد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
با احتساب این مدال، مجموع مدال های کاروان ایران به ۲۶ مدال شامل ۱۱ طلا، ۴ نقره و ۱۱ برنز رسید.
مدال آوران ایران در این دوره از بازیها به شرح زیر هستند:
مدال طلا:
یزدان اسلامی(پرتاب وزنه)
تیم ملی شطرنج چهار نفره
محدثه غلامی نژاد(تکواندو)
فاطمه زهرا زلیکانی(تکواندو)
شبنم یاری(تکواندو)
نسیبه شهبازی(تکواندو)
مهدی پوراسماعیل(تکواندو)
امیرحسین زارع (پرتاب دیسک)
علی سلحشور (جودو)
احمد روایه (دوومیدانی)
یاشار وقار (دوومیدانی)
مدال نقره:
مرضیه خوش احوال (تکواندو)
وحید زینعلی(تکواندو)
مهران سرفراز(دوی ۱۰ هزار متر)
مهرداد بداغی (جودو)
مدال برنز:
آرمین رحمت پور(شطرنج)
علیرضا کرمانی(بولینگ)
مریم خدابنده(تکواندو)
تیم تکواندو پومسه
زهرا چهره عالم(دوومیدانی)
مهران سرفراز(دوومیدانی)
تیم ملی تنیس روی میز
امیرسالار امیری(تکواندو)
بهزاد امیری(تکواندو)
علیرضا شریفی منش(تکواندو)
محمد هادی صالحی (دوومیدانی)
منبع: مهر
کلیدواژه: دوومیدانی مدال طلا فوتبال تیم فوتبال پرسپولیس لیگ نخبگان فوتبال آسیا لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال الشرطه عراق تکواندو تیم فوتبال سپاهان اصفهان بیست و چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر والیبال وزارت ورزش و جوانان لیگ قهرمانان آسیا 2 والیبال مدال طلا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۲۵۱۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
آزمون سخت برای قهرمان المپیک؛ بار مدالآوری وزنهبرداری روی دوش سلیمی
به گزارش خبرنگار مهر، پس از استعفای نواب نصیرشلال از هدایت تیم ملی وزنهبرداری ایران، جلسه کمیته فنی برای انتخاب سرمربی تیم ملی برگزار اما در اولین جلسه تصمیمی گرفته نشد تا تکلیف سرمربی تیم ملی وزنهبرداری به دومین جلسه کمیته فنی موکول شود. البته پیش از برگزاری جلسه و با توجه به گزینههایی که پیش رو بودند، احتمال حضور بهداد سلیمی در رأس کادر فنی بیشتر از همیشه قوت گرفته بود تا اینکه هفته گذشته به صورت رسمی بهداد سلیمی به عنوان سرمربی تیم ملی وزنهبرداری بزرگسالان انتخاب شد.
سلیمی از زمانی که ورزش قهرمانی را کنار گذاشت، مسئولیتهای مختلفی را در ورزش ایران برعهده گرفت، او در یک دوره مشاور در امور المپینها و قهرمانان در کمیته ملی المپیک بود و پس از آن هم در کمیسیون ورزشکاران حضور داشت، از زمان ریاست انوشیروانی هم به عنوان نایب رئیس مشغول به کار شد، اما بدون شک قبول مسئولیت تیم ملی وزنهبرداری بزرگسالان حساسترین تصمیمی بوده که او تابه حال برعهده گرفته و به تعبیر خودش هم سختترین تصمیمی بوده که در عمر ورزشیاش برعهده گرفته است.
روزهای حساس وزنهبرداری ایران با قهرمان المپیک
وزنهبرداری ایران در گذشته یکی از اضلاع مدال آوری کاروان ورزشی ایران محسوب میشد، اما چند سالی است که روزهای بیفروغی را پشت سر میگذارد، در المپیک توکیو تنها آورده وزنهبرداری ایران نقره المپیک بود که توسط علی داوودی به دست آمد و در دیگر مسابقات مهمی همچون بازیهای آسیایی هانگژو و المپیک پاریس این رشته ورزشی حرفی برای گفتن نداشت. البته زمانی هم که نواب نصیرشلال هدایت تیم ملی وزنهبرداری را برعهده گرفت شرایط در بحث نتیجه گیری چندان تغییر چشمگیری نکرد و تنها تفاوتی که به وجود آمد تغییر نسل و جوانگرایی بود که در تیم ملی وزنهبرداری ایران به وجود آمد.
حالا سلیمی که یکی از ورزشکاران خوش نام و موفق ورزش ایران در دوره قهرمانی خود بوده در یک مسیر پرچالش قدم گذاشته و بدون شک همه از او انتظارات زیادی دارند. او از زمانی که سجاد انوشیروانی به عنوان رئیس و سرپرست فدراسیون انتخاب شد؛ در این فدراسیون حضور دارد و حالا قرار است با حفظ مسئولیت نایب رئیسی، هدایت تیم ملی وزنهبرداری بزرگسالان هم برعهده بگیرد.
ناگویا سختترین آزمون سلیمی
پس از اینکه سلیمی به عنوان سرمربی تیم ملی وزنهبرداری ایران انتخاب شد؛ یکی از مهمترین موضوعاتی که اهالی وزنهبرداری مطرح کردند، بحث نداشتن تجربه کافی سرمربیگری در تیم ملی است. البته سلیمی در لیگ برتر سابقه سرمربیگری با تیمهای بازار بزرگ و گل گهر سیرجان را دارد که اتفاقاً هر دو تیم عنوان قهرمانی رقابتهای لیگ را هم به دست آوردند اما قطعاً حضور در رأس تیم ملی شرایط خاص خودش را دارد. البته سلیمی پس از پایان دوران قهرمانیاش، در یک دوره سه ماهه مربیگری پیشرفته در مجارستان حضور پیدا کرده که این دوره از سوی IOC برگزار شده بود.
حالا یکی از مهمترین آزمونهای پیش روی سلیمی در تیم ملی وزنهبرداری ایران بازیهای آسیایی ناگویا است، این مسابقه برای ورزش ایران اهمیت زیادی دارد و قطعاً قهرمان المپیک دیروز و سرمربی امروز وزنهبرداری ایران باید تمام تلاش خود را به کار گیرد تا از این آزمون سخت سربلند بیرون بیاید. وزنهبرداری ایران در بازیهای آسیایی هانگژو نتیجه نگرفت و یکی از ضعیفترین عملکردها را داشت و حالا همه چشم انتظارند تا این رشته مدال آور با سرمربی جدید خود نتایج قابل قبولی کسب کند.
ضمن اینکه بازیهای آسیایی ناگویا آخرین آزمون فدراسیون انوشیروانی خواهد بود و قطعاً آنها چارهای جز مدال آوری در این آزمون سخت را ندارند چرا که موفقیت در ناگویا میتواند برای حضور مجدد آنها در رأس فدراسیون تأثیرگذار باشد. بنابراین در این شرایط همه چشم انتظار موفقیت تیم ملی با سرمربیگری بهداد سلیمی هستند. او باید تیمی را تحویل دهد که در مسابقات قهرمانی آسیا و قهرمانی جهان ۲۰۲۵، بازیهای کشورهای اسلامی و از همه مهمتر بازیهای آسیای ناگویا مدال آور باشد.
بدون شک سلیمی مسیر سخت و پر چالشی پیش رو دارد به خصوص اینکه او تجربه مربیگری در رأس تیم ملی بزرگسالان هم ندارد و همین موضوع میتواند پاشنه آشیل او باشد. البته که نباید سن و سال و رابطه خوبی که با وزنهبرداران دارد را نادیده گرفت. به هر حال سلیمی همانطور که گفته شد یکی از ورزشکاران خوش نام و موفق ایران در دوران قهرمانیاش بوده؛ او در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا سومین قهرمانی خود را جشن گرفت و پس از آن از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد، در سال ۲۰۱۲ در المپیک لندن هم موفق به کسب مدال طلا شد و در مسابقات قهرمانی جهان هم یک نقره و یک برنز از آن خود کرد. او همچنین در بازیهای آسیایی به سه مدال طلا رسید و مسابقات قهرمانی آسیا هم با سه مدال خوش رنگ طلا به کار خود پایان داد.
سلیمی با یک کارنامه موفق در دوران قهرمانی خود پا به عرصه مربیگری گذاشته است، از نظر اهالی وزنهبرداری مدال آوری در ناگویا آن هم با یک سرمربی که تجربه زیادی ندارد یک ریسک بزرگ بوده اما همگی امیدوارند که قهرمان المپیک لندن همچون دوران خوش ورزشیاش، در عرصه مربیگری هم خوش بدرخشد.
کد خبر 6357211 سیده فرزانه شریفی