Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «منیبان»
2025-01-26@01:34:15 GMT

میزان افزایش حقوق حداقل‌بگیران مشخص شد

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۲۵۲۰۷۸۷

میزان افزایش حقوق حداقل‌بگیران مشخص شد

به گزارش منیبان؛ احمد میدری پس از جلسه هیات دولت و با حضور در جمع خبرنگاران به آغاز فرآیند اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد و افزود: حقوق حداقل‌بگیران بر اساس مقررات موجود مشابه شاغلان پرداخت می‌شود، بنابراین ۱۰ درصد به پرداختی آنان هم اضافه می‌شود.

وی در ادامه درباره احتمال تغییر در دهک یارانه‌بگیران، بیان‌داشت: دهک یارانه‌ها هر ساله بر اساس اطلاعات جدیدی که دریافت می‌شود، تغییر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: تجارت نیوز

منبع: منیبان

کلیدواژه: افزایش حقوق حقوق بازنشستگی احمد میدری ویژه نوروز 1403 انتخابات ریاست جمهوری 1403

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.moniban.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «منیبان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۲۵۲۰۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام یارانه معیشتی برای کارگران

حق خواربار یکی از مزایای رفاهی است که به کارگران مشمول قانون کار تعلق می‌گیرد. مبلغ حق خواربار در ابتدای هرسال از سوی شورای عالی کار تعیین می‌شود. این حق مشمول مالیات و بیمه می‌شود. بازنشستگان کشوری و لشکری نیز مشمول تمام مقررات قانون کار می‌شوند و می‌توانند حق خواربار را دریافت کنند. کارگران پاره‌وقت نیز به تعداد روزهایی که کار کرده‌اند، حق خواربار خود را دریافت می‌کنند. به تازگی به کارگرانی که در خانه کارگر عضو هستند اقلامی مانند برنچ روغن حبوبات تعلق می گیرد و می توانند آن ها را با قیمتی مناسب دریافت کنند.

نقش جدید مجلس در تعیین حداقل حقوق کارگران | شاید سال آینده!

در اوایل اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ سید صولت مرتضوی, وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کار از طی شدن مراحل پایانی لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران از سال آینده و واگذاری تصمیم‌گیری آن به مجلس در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: در طول تاریخ ۴۰ساله همواره موضوع تعیین حداقل حقوق و دستمزد کارگران مورد مناقشه بوده است و به‌نظر می‌رسید باید مرجعی دراین‌باره تصمیم بگیرد که مقبولیت آن بالاتر از شورای‌عالی کار باشد که به‌اعتقاد ما این مرجع مجلس شورای اسلامی است.

بعد از تعیین دستمزد ۱۴۰۳ کارگران بود که زمزمه تغییر روش تعیین دستمزد در خبرها پیچید و بعد از آن حسین‌علی رعیتی فرد, معاون سابق روابط کار با اشاره به اتهامات واهی واردشده به شورای‌عالی کار در سال‌های اخیر گفت: از این جهت دولت قصد دارد در قالب یک لایحه از ظرفیت‌ وجود نمایندگانی از آحاد و اقشار مختلف در مجلس شورای اسلامی برای تعیین دستمزد کارگران استفاده کند.

وی اظهار کرد: امیدواریم با لایحه پیشنهادی دولت هرساله همزمان با تصویب قانون بودجه با جلب نظر کارگران و کارفرمایان به تصمیم جامعی در کمیسیون‌های تخصصی برای تعیین دستمزد کارگران کشور برسیم.

همچنین در اوایل اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ سید صولت مرتضوی, وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کار از طی شدن مراحل پایانی لایحه تغییر نحوه تعیین حداقل حقوق کارگران از سال آینده و واگذاری تصمیم‌گیری آن به مجلس در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد و گفت: در طول تاریخ ۴۰ ساله همواره موضوع تعیین حداقل حقوق و دستمزد کارگران مورد مناقشه بوده است و به‌نظر می‌رسید باید مرجعی دراین‌باره تصمیم بگیرد که مقبولیت آن بالاتر از شورای‌عالی کار باشد که به‌اعتقاد ما این مرجع مجلس شورای اسلامی است.

اما ۱۸ اردیبهشت ماه بود که وزیر سابق کار از عقب‌نشینی این وزارتخانه برای اصلاح ماده ۴۱ قانون کار خبر داد و گفت: دستور آقای رئیس‌جمهور (شهید ابراهیم رئیسی) روی چشم ما جا دارد و فعلاً اراده‌ای برای اصلاح این ماده قانونی نداریم.

وی با اشاره به موضوع پیشنهاد تعیین حقوق و دستمزد کارگران در مجلس گفت: در مورد ماده ۴۱ و ماده ۱۶۷ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیشنهاد اصلاحیه داشت که در جلسه روز کارگر (۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) که با حضور رئیس جمهور برگزار شد برخی از نمایندگان تشکل‌ها از رئیس‌جمهور درخواست کردند که بگذاریم ماده ۴۱ به همان سبک بماند و همواره شورای‌عالی کار حداقل حقوق و دستمزد کارگران را مانند گذشته تعیین کند و این امر به مجلس شورای اسلامی سپرده نشود. رئیس‌جمهور نیز اشاره‌ای داشتند که ما آن را درک کردیم و از ارسال لایحه اصلاح ماده ۴۱ عقب‌نشینی کردیم.

اکنون که نزدیک به تعیین مزد ۱۴۰۴ شده‌ایم باز هم به‌نظر می‌رسد مناقشات سنوات گذشته در تعیین مزد تکرار شود، بهانه‌های تکراری مانند تأثیر افزایش مزد بر تورم, افزایش تعداد بیکاران با افزایش مزد و نبود ظرفیت در بنگاه‌های تولیدی برای افزایش دستمزد شنیده می‌شود. برخی از کارشناسان اعتقاد دارند که اگر روش تعیین دستمزد تغییر کند شاید این فرآیند بهتر انجام شود، البته لازم به ذکر است که بحث واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس بعد از پایان دولت سیزدهم اصلاً از سوی وزارت کار و معاونت روابط کار مطرح نشده است.


منبع: فردانیوز

دیگر خبرها

  • ثبت نام یارانه معیشتی برای کارگران
  • واریز فوق العاده ویژه برای یارانه بگیران تا پایان سال | واریز حداقل ۱۵ میلیون تومانی دولت به این دهک ها
  • بازگشت کالابرگ در ۱۴۰۴ + شرایط استفاده
  • افزایش فوق العاده یارانه در سال آینده نهایی شد/ واریز یارانه نقدی + کالابرگ الکترونیکی از فروردین ۱۴۰۴؟
  • جایگزینی یارانه کالابرگ با یارانه نقدی در سال ۱۴۰۴
  • خبر خوش برای این دسته از مستمری بگیران | واریز مستمری جدید برای مددجویان با افزایش 40 درصدی
  • فوری/مبلغ افزایش پایه حقوق وزارت کار در سال 1404 مشخص شد
  • فوری/مبلغ افزایش پایه حقوق وزارت کار در سال 1404 مشخص شد | حداقل حقوق برای 1404 چقدر شد؟
  • 3 واریزی جدید دولت برای یارانه بگیران در این ماه | واریز حداقل 15 میلیون تومان به حساب سرپرستان خانوار
  • عیدی کارگران ۱۴۰۳ چقدر شد؟ جدول کامل مبالغ