واردات ۸.۶ میلیارد دلاری از گمرک فرودگاه امام (ره) تا پایان آبانماه
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۲۵۸۵۰۲۴
به گزارش ایرنا از گمرک جمهوری اسلامی ایران، «غلامحسین نوحی» امروز (دوشنبه) در این باره افزود: در هشت ماهه سال جاری ۴۵ هزار تن کالا به ارزش هشت میلیارد و ۶۳۳ میلیون دلار از این گمرک ترخیص شده است که عمده کالاهای وارداتی این گمرک شامل طلا، تلفن همراه، دارو و مواد اولیه دارو، قطعات و تجهیزات پزشکی است.
مدیرکل گمرک فرودگاه امام (ره) در خصوص عمده کالاهای وارداتی از این اداره کل، اظهار داشت: در این مدت از این گمرک ۵۸ تن طلا به ارزش چهار میلیارد و ۴۱۲ میلیون دلار، تلفن همراه به ارزش بیش از یک میلیارد دلار و تجهیزات پزشکی به ارزش ۴۰۱ میلیون دلار وارد کشور شده است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وی خاطرنشانکرد: در حوزه مسافری گمرک فرودگاه امام (ره) در هشت ماهه سال جاری حدود پنج میلیون و ٧٣٣ هزار و ٨٠٢ نفر مسافر از مرز هوایی این گمرک تردد داشتهاند که نسبت به مدت مشابه سال قبل هشت درصد رشد داشته است.
نوحی اضافهکرد: از این تعداد ٢ میلیون و ۸۶۶ هزار و ٢١ نفر مسافر ورودی و ٢ میلیون و ۸۶۷ هزار و ٧٨١ مسافر خروجی بوده اند که تشریفات گمرکی کالای همراه مسافران را همکاران ما با کنترل نامحسوس و در کمترین زمان ایستایی مسافر انجام دادهاند.
اقتصاد بازرگانی ۰ نفر فرزانه پیری برچسبها گمرک بازرگان شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی واردات گمرک جمهوری اسلامی ایرانمنبع: ایرنا
کلیدواژه: گمرک بازرگان شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی واردات گمرک جمهوری اسلامی ایران گمرک بازرگان شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی واردات گمرک جمهوری اسلامی ایران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۲۵۸۵۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
تمرکز بر توسعه تجارت و تقويت زيرساختها/ رشد 72 درصدي درآمد گمرکات آذربايجان شرقي
خبرگزاری آریا-ناظر گمرکات آذربایجان شرقی از رشد 72 درصدی درآمد گمرکات این استان در 10 ماهه نخست سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ صادق نامدار در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی گمرک برگزار شده بود گفت، میزان کل درآمد گمرکات استان به 74 هزار میلیارد ریال (7.4 همت) رسیده است و «از این رقم، 17 هزار میلیارد ریال (1.7 همت) مربوط به ارزش افزوده بوده که به خود استان اختصاص یافته است.
وی همچنین افزود: «ظرفیتهای استان مانند منطقه ویژه اقتصادی سهلان، گمرک جلفا و منطقه آزاد ارس، در مسیر ترانزیتی غرب به شرق، نقش کلیدی در توسعه تجارت خارجی ایفا میکنند.
رشد 31 درصدی صادرات و پیشرفت در حوزه واردات
نامدار با اشاره به آمار تجارت خارجی اظهار داشت: «صادرات استان طی این مدت به یک میلیارد و 631 میلیون دلار رسیده که نسبت به سال گذشته 31 درصد رشد داشته است.» مقاصد اصلی صادراتی شامل ترکیه (693 میلیون دلار)، ارمنستان (233 میلیون دلار)، عراق (214 میلیون دلار)، گرجستان (74 میلیون دلار) و جمهوری آذربایجان (64 میلیون دلار) بودهاند.
وی در زمینه واردات نیز اعلام کرد: ارزش واردات در این مدت به یک میلیارد و 709 میلیون دلار رسید که رشد 21 درصدی را نشان میدهد. عمده کالاهای وارداتی شامل ماشینآلات، گوشت قرمز و توتون بودهاند و مبدأ اصلی واردات کشورهایی چون ترکیه، امارات و چین بودهاند.
صادق نامدار در پاسخ به خبرگزاری آریا در آذربایجانشرقی؛ به مبارزه با قاچاق و توسعه زیرساختهای گمرکی اشاره کرد و گفت: «در مرز نوردوز و جلفا، به ترتیب 284 و 116 کیلوگرم مواد مخدر کشف شده است. تعداد پروندههای قاچاق از 231 فقره در سال گذشته به 114 فقره کاهش یافته است.
وی همچنین از نصب دستگاههای جدید ایکسری در گمرکات نوردوز و جلفا خبر داد و اظهار داشت: «این اقدامات باعث تسهیل و تسریع امور گمرکی خواهد شد.
قوانین جدید برای ترخیص خودروها
نامدار در خصوص ترخیص خودرو، تاکید کرد: «اشخاص حقوقی باید مجوز ثبت سفارش، تاییدیه خدمات پس از فروش و ارز با منشاء خارجی داشته باشند. اشخاص حقیقی نیز میتوانند یک دستگاه خودرو با ارز منشاء خارجی وارد کنند؛ به شرط آنکه خودرو تا 5 سال واگذار نشود.
وی تصریح نمود: «شرکتهای حملونقل نیز به شرط تامین ارز حاصل از صادرات میتوانند خودروها را ترخیص کنند، اما باید گواهی اسقاط ارائه شود.
طرح انتقال ساختمان گمرک تبریز در دستور کار
نامدار با اشاره به برنامه انتقال ساختمان گمرک تبریز تصریح کرد: «با مولدسازی ساختمان گمرک موافقیم اما هنوز محل مناسب برای این انتقال مشخص نشده است.» وی همچنین افزود: «ترخیص خودرو از گمرکات سهلان و جلفا در حال انجام است و در صورت تقاضا، این خدمات در گمرک تبریز نیز ارائه خواهد شد.
گزارش گمرک جلفا: روزانه 200 کامیون تردد میکنند
در ادامه این نشست مدیرکل گمرک جلفا، با اشاره به عملکرد این گمرک هم گفت: در سال جاری، ارزش واردات 16 درصد و تعداد اظهارنامهها 24 درصد افزایش یافته است و همچنین درآمد این گمرک رشد 65 درصدی را تجربه کرده است.
علی بیسلم، با تاکید بر لزوم تفویض اختیار به نمایندگان سازمانهای مستقر در گمرکات، افزود: «روزانه حدود 200 کامیون از این مرز تردد میکنند و از ابتدای سال تاکنون، 7 هزار و 924 کامیون کشنده از گمرک جلفا ترخیص شدهاند.
گمرک سهلان؛ پایگاه اصلی واردات کالاهای تولیدی
مدیرکل گمرک سهلان،نیز اعلام کرد: «بیش از 70 درصد از واردات و صادرات این گمرک مربوط به واحدهای تولیدی استان است.
توحید آذربد، تصریح کرد: در 10 ماهه نخست سال جاری، 789 میلیون دلار واردات ثبت شده که عمدتاً شامل کالاهای اساسی و مواد اولیه بوده است.
ایازی خبرگزاری آریا در آذربایجانشرقی