Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش نبض بازار، ​مدیر طرح واردات خودروی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بیش از ۹۰ هزار نفر برای ثبت نام خودروهای وارداتی حساب های خود را وکالتی کردند و می توانند در ثبت نام شرکت کنند.

آنطور که به نظر می‌رسد حدود ۱۰ هزار خودرو در سامانه یکپارچه وارداتی عرضه می‌شود.

مهدی ضیغمی پنجشنبه شب ۲۰ دی ماه در نشست خبری برخط با خبرنگاران اظهار داشت: پنجشنبه آخرین مهلت بلوکه کردن حساب های بانکی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متقاضیان تا روز شنبه ۲۲ دی ماه می‌توانند برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی اقدام کنند و سه اولویت از سبد محصولات اعلامی انتخاب کنند.

مدیر طرح واردات خودروی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه برنامه وزارت صمت، عرضه منظم خودروهای وارداتی است گفت: با همکاری بانک مرکزی، ارز بسیار خوبی تا کنون تخصیص پیدا کرده و این روند ادامه دار است که نوید یک عرضه منظم و واردات پیوسته را خواهد داد.

ضیغمی ادامه داد: با همراهی همه دستگاه های اجرایی و نظارتی و همکاری موثر شرکت ها، روند کاهش و یا ثبات قیمت با وجود افزایش نرخ ارز ادامه خواهد داشت.

گمرک جمهوری اسلامی اعلام‌ کرد که از اول شهریور تا ۱۵ دی ۱۴۰۳ تعداد ۲۳ هزار و ۲۶۵ دستگاه خودرو سواری وارد کشور شد که در هم‌سنجی با پارسال ۷.۲ برابر شده است.

واردات خودرو سواری در بازه زمانی مشابه سال قبل (اول شهریور تا ۱۵ دی ۱۴۰۲) ۳۲۲۳ دستگاه خودرو به ارزش ۶۳ میلیون دلار بوده است.

واردات خودروهای خارجی از سال ۱۳۹۷ و با تشدید تحریم‌های آمریکا علیه ایران به طور کامل ممنوع شد که دلایل آن محدودکردن خروج ارز، حمایت از تولیدات داخلی و افزایش اشتغال بود.

پس از چهار سال ممنوعیت، از بهمن سال ۱۴۰۱ مورد پیگیری قرار گرفت و آیین نامه های آن به تصویب و ابلاغ رسید در نهایت منجر به وارد خودورهای خارجی به کشور شد.

شرکت‌های خودروساز با دریافت ارز اقدام به واردات خودروهای وارداتی کرده اند که بخشی از این خودروها وارد شده و بخش دیگر نیز در راه وارد شدن است.

بر اساس آمارهای گمرک، از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه ۳۵ هزار و ۱۲۷ دستگاه خودرو سواری نو از گمرکات کشور ترخیص قطعی و وارد کشور شد.

منبع: تحلیل بازار

منبع: نبض بازار

کلیدواژه: واردات خودرو خودروهای وارداتی واردات خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nabzebaazaar.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نبض بازار» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۰۹۲۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شانس برنده شدن در ثبت نام خودروهای وارداتی

دور جدید ثبت نام خودروهای وارداتی با عرضه حدود ۱۰ هزار خودرو روز شنبه ۲۲ دی ماه به پایان رسید.

به گزارش بنکر (Banker)، مهلت وکالتی کردن حساب برای این دور تا روز پنجشنبه ۲۰ دی ماه بود و آن طور که مهدی ضیغمی مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت اعلام کرد، در کل ۹۰ هزار نفر برای شرکت در دور جدید فروش خودروهای وارداتی حساب وکالتی باز کرده بودند.

اگر فرض را بر این گذاریم که تمام ۹۰ هزار نفری که حساب وکالتی باز کرده‌اند، اقدام به ثبت‌نام در طرح فروش خودروهای وارداتی کنند، شانس برنده شدن در این دور ۱۱ درصد یعنی یک به ۹ می‌شود؛

این در حالیست که در دور قبل از هر ۱۹ نفر یک نفر شانس برنده شدن داشت که البته در همان زمان نیز اعلام شد که پس از برنده شدن اغلب متقاضیان از واریز وجه برای خرید خودرو امتناع کرده اند که یعنی شانس تحویل خودرو به افراد رزرو افزایش یافته بود.

احتمال می‌رود در این دور نیز این اتفاق بیفتد که در این صورت شانس برنده شدن در این دور از لاتاری خودرو بیشتر خواهد شد.

نکته جالب توجه آنکه در دور قبلی ۱۵۰ هزار نفر برای خرید ۸ هزار خودرو ثبت نام کرده بودند اما در این دور ۹۰ هزار نفر برای خرید ۱۰ هزار خودرو ثبت نام کرده اند که احتمال زیاد به دلیل محبوبیت پایین خودروهای عرضه شده میزان متقاضیان نیز ریزشی شده است.

چرا تعداد بیشتری خودرو عرضه نمی‌شود؟

نکته قابل توجه در مورد عرضه خودروهای وارداتی آن است که تقریباً هر ۲۰ روز سامانه یکپارچه برای عرضه بین ۸ تا ۱۰ هزار خودرو فعال می‌شود و در هر دور نیز تعداد قابل توجهی از افراد متقاضی خرید این خودروها می‌شود.

در اینجا این سوال پیش می‌آید که چرا سیاست گذار نسبت به عرضه بیشتر خودرو اقدام نمی‌کند؟

آیا سیاست گذار نمی‌تواند تعداد بیشتری خودرو عرضه کند و به تناسب آن به نیاز متقاضیان پاسخ دهد؟

به نظر می‌رسد یکی از نکات اساسی در این مدل عرضه خودروهای وارداتی مدیریت نقدینگی موجود در کشور نیز باشد.

یعنی خودرو تبدیل به اهرمی شده که هر بار با بلوکه کردن ۵۰۰ میلیون تومان جلوی حرکت منابع به بازارهای موازی همچون ارز را می‌گیرد و به نوعی هم نقدینگی موجود کنترل و هم بازار خودرو با اخبار مربوط به عرضه خودروهای وارداتی تا حدودی کنترل می‌شود.

طبق آخرین آمار نیز از ابتدای سال تا آخر آذر ماه ۳۵ هزار و ۱۲۷ دستگاه خودرو سواری نو به ارزش ۷۴۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار وارد کشور شده است.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • نتایج قرعه‌کشی خودروهای وارداتی امروز اعلام می‌شود
  • نتایج قرعه‌کشی خودروهای وارداتی عصر امروز اعلام می‌شود
  • اعلام نتایج تخصیص خودروهای وارداتی ۱۴۰۳ + سایت
  • زمان اعلام نتایج قرعه کشی خودروهای وارداتی اعلام شد + لینک سایت
  • متقاضیان خرید خودروهای وارداتی امروز منتظر باشند | خریداران به این سایت مراجعه کنند
  • نتایج قرعه کشی خودروهای وارداتی امروز اعلام می شود
  • نتایج قرعه کشی خودروهای وارداتی عصر امروز اعلام می شود
  • شانس برنده شدن قرعه کشی خودروهای وارداتی
  • قرعه‌کشی خودروهای وارداتی انجام شد/ اعلام نتایج به زودی
  • شانس برنده شدن در ثبت نام خودروهای وارداتی