Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - حضور دکتر محمد بهرامی خادم مردم در خانه ملت در اتاق فکر روزنامه دنیای اقتصاد و گفت‌گو با اکو ایران، این سؤال را مطرح می‌کند که این نماینده کهگیلویه و بویراحمد به دنبال چیست؟ آیا او رؤیاهای بزرگی در سر دارد؟ برای پاسخ به این پرسش‌ها به رفتارشناسی سیاسی او پرداخته‌ایم.
به گزارش خبرگزاری آریا در استان کهگیلویه و بویراحمد، صحبت‌های اخیر دکتر محمد بهرامی نماینده مردم شریف شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با سایت اکو ایران که در حوزه اقتصاد ایران فعالیت می‌کند و همچنین حضور او در نشستی اقتصادی با میزبانی روزنامه دنیای اقتصاد این سؤال را مطرح می‌کند که دکتر بهرامی به دنبال چیست؟ برای پاسخ به این پرسش لازم است نگاهی از منظر رفتارشناسی سیاسی به عملکرد چندماهه او داشته باشیم؛ البته هر چند حضور او در مجلس هنوز به یک سال نرسیده، اما بر اساس همین مدت محدود نیز می‌توان در مورد رویکرد او گمانه‌زنی کرد؛ چرا که بررسی نمایندگان ادوار پیشین استان نشان داده با بررسی صرفاً چند از ماه عملکرد آنها می‌توان به عملکرد چهارساله آن‌ها پی برد؛ در واقع رفتار چند ماه از آنها را می‌توان به کل دوره نمایندگی‌شان تعمیم داد؛ تجربه دوره‌های گذشته این موضوع را تأیید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر نماینده‌ای در چند ماه نخستش صرفاً در حد همان حوزه انتخابیه‌اش عملکرد داشته، در سال‌های آینده نیز همان رویه را ادامه داده است. حال با تکیه بر تجارب پیشین نگاهی به رفتارشناسی سیاسی نماینده کنونی بویراحمد، دنا و مارگون می‌اندازیم. اما برای این کار لازم است کمی به عقب برگردیم.
دکتر محمد بهرامی سیف‌آباد عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج و شهردار اسبق شهر یاسوج است؛ او که فردی برآمده از بدنه دانشگاه است، تا پیش از ورود به مجلس شورای اسلامی به‌عنوان شهردار موفق این شهر از او یاد می‌شد. اتفاقاً یکی از نقاط قوت او برای حضور در مجلس نیز همین سابقه موفقش در شهرداری بود که با تیم فوتبال شهرداری یاسوج گره خورده بود. اما او در زمان حضور در انتخابات، تنها بر گذشته‌اش تأکید نکرد؛ دکتر بهرامی در شعارهای انتخاباتی‌، وجهه علمی‌اش را در کنار اعتقاد به پراگماتیسم قرار داد و از ترکیب این دو، ندای تغییر سر داد؛ گویی بن‌بستی که اکنون در حوزه انتخابیه وجود دارد ناشی از رها کردن این دو مؤلفه است؛ او این نوید را می‌داد که تبعیضات قومی، جغرافیایی و سیاسی را باید کنار گذاشت؛ راه این رهایی را نیز تمسک به علم و عمل عنوان کرد.
بالاخره او با ارائه برنامه‌هایش توانست در فضایی چندقطبی برنده انتخابات و راهی مجلس شورای اسلامی شود. برخی از رقبای دکتر بهرامی از همان روز نخست پیروزی دکتر بهرامی و شکست نامزد مطبوعشان، شمشیر را از رو بستند و ادعا کردند که او توانایی حضور در مجلس را ندارد و لفب نماینده تک‌دوره‌ای را به او دادند؛ این‌ها همه در حالی رخ داد که بهرامی هنوز کارش در مجلس را رسماً آغاز نکرده بود. بنابراین وضعیت گونه‌ای به نظر می‌رسید که گویا دکتر بهرامی در این بستر سیاست‌زده کار سختی پیش رو دارد. پیش از آن‌که مجلس دوازدهم کارش را شروع کند، او در یک برنامه زنده تلویزیونی حاضر شد و علیرغم فضایی که رقیبانش به وجود آورده بودند، توانست تسلطش را همزمان بر فضای سیاسی و رسانه‌ای نشان دهد. از آن موقع تاکنون او در چهار برنامه زنده تلویزیونی حاضر شده است؛ بررسی روند این گفت‌وگوهای تلویزیونی به خوبی نشان می‌دهد او سیری صعودی در این برنامه‌ها داشته است. اما دکتر بهرامی صرفاً به این گفت‌وگوها اکتفا نکرده و از سایر ابزارهای رسانه‌ای نوین نیز استفاده کرده است.
بسیاری از نمایندگان ادوار پیشین استان کهگیلویه و بویراحمد، نوعی برخورد ابزاری با رسانه‌ها داشتند؛ استفاده از این ابزارها صرفاً تا زمان پیروزی در انتخابات برای آنها معنا داشت؛ بدون این‌که نامی از نماینده‌ای برده شود، مخاطبان می‌توانند صفحه شخصی برخی از نمایندگان ادوار استان در فضای مجازی را بررسی کنند؛ دوره‌های فراز و نشیب فعالیت‌های رسانه‌های آنها ارتباط عمیقی با فضای انتخاباتی دارد؛ در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نمایندگان بیشترین توئیت‌ها را در زمان انتخابات نوشته‌اند؛ در واقع پیک فعالیت آنها به همان دوران رقابت‌ها برمی‌گردد و پس از پیروزی به یک‌باره فروکش کرده است. اما دکتر بهرامی نه تنها پیش از انتخابات در این فضا فعالیت داشته، بلکه پس از حضور در مجلس نیز به تناسب حوادث مختلف کشور، توئیت‌های متعددی منتشر کرده است که یکی از آخرین توئیت‌های او واکنشش نسبت به توهین نماینده ماهشهر بود.
اما او علاوه بر توئیتر در فضای اینستاگرام نیز فعالیت دارد. صفحات متعددی به نزدیکان او در این شبکه اجتماعی منتسب است که همگی فعال هستند و سخنان و اقدامات او را پوشش می‌دهند. علاوه بر شبکه‌های اجتماعی، دکتر بهرامی در سایت‌های استانی نیز هرزچندگاهی یادداشت‌هایی منتشر می‌کند. اما نکته جالب این‌جاست که او فضای بزرگتری را برای فعالیت‌های رسانه‌ای خود انتخاب کرده است؛ روزنامه‌های سراسری همچون دنیای اقتصاد، جهان صنعت و سایت پرطرفدار و وزین اکوایران (تصویر اقتصاد ایران). او بارها در این روزنامه‌ها یادداشت منتشر کرده، اظهار نظر نموده و یا گفت‌وگو کرده است. اخیراً در گفت‌وگویی که با خبرنگار اکو ایران داشت از واردات بنزین دفاع کرد؛ مسأله‌ای ملی که تا پیش از این کمتر موضع‌گیری‌ای از سوی نمایندگان استان در آن حوزه دیده‌ایم.
اما مهمتر از موارد بالا حضور دکتر بهرامی در اتاق فکر روزنامه دنیای اقتصاد بود؛ دکتر بهرامی به عنوان نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با گروهی از متخصصان، کارشناسان و اندیشمندان حوزه‌های اقتصاد و انرژی کشور در اتاق فکر دنیای اقتصاد در زمینه انرژی و ناترازی آن گفت‌وگو کرد. پدیده‌ای که تاکنون در بین نمایندگان ادوار حوزه انتخابیه نظیر نداشته است؛ البته ناگفته نماند دکتر بهرامی در گذشته نیز نشان داده که مسائل ملی را در اولویت کارش قرار داده است؛ هفته گذشته که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده بود، دکتر بهرامی برای افتتاح پروژه‌ای به یکی دیگر از استان‌های کشور رفته بود؛ البته بابت عدم حضورش در استان، با انتشار یادداشتی علت آن را توضیح داد.
دکتر بهرامی در نشست دنیای اقتصاد، در حضور بزرگان اقتصاد کشور صحبت کرد؛ نام‌های اقتصاددانانی همچون حسین عبده تبریزی و مسعود نیلی که تقریباً برای همه ایرانی‌ها نام‌هایی آشنا هستند در این نشست حضور داشتند؛ عبده‌تبریزی از اساتید اقتصاد، بنیان‌گذار نخستین بانک غیردولتی ایران، عضو هیئت تحریریه نشریه‌های متعدد، صاحب امتیاز روزنامه سرمایه، دبیرکل بورس اوراق بهادار تهران (1384–1382) و مشاور خصوصی‌سازی وزارت اقتصاد (1384–1380) و هم‌اکنون مشاور اقتصادی رئیس جمهور است. مسعود نیلی نیز اقتصاددان و مدرس بازنشسته دانشگاه، مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور دولت‌های یازدهم و دوازدهم، معاون سازمان برنامه و بودجه و عضو شورای اقتصاد کشور بوده و نقش مهمی در تدوین سیاست‌های کلان اقتصادی و تهیه اولین، سومین و چهارمین برنامه پنج ساله توسعه کشور ایفا کرده؛ او همچنین رئیس مؤسسه آموزش عالی در برنامه‌ریزی (نیاوران) بوده است.
در این نشست، دکتر بهرامی، از «برنامه‌ریزی» به‌عنوان حلقه گمشده ناترازی انرژی در ایران یاد کرد و از عدم الزام برخی از مسئولین به اجرای برنامه جامع در این حوزه انتقاد نمود. او همچنین از درگیری بین وزارت نیرو و نفت انتقاد کرد و خواستار هماهنگی بیشتر بین این دو وزارت شد. بهرامی صرفاً به این موارد اکتفا نکرد و با ارائه راه حل، استفاده از انرژی‌های پاک را راهکاری برای جبران ناترازی در حوزه انرژی عنوان کرد. از صحبت‌های در آن نشست می‌توان پی برد که او همچنان بر ترکیب علم و عمل تأکید دارد و این ایده صرفاً یک شعار انتخاباتی نبوده است.
رفتارها، دیدارهای متعدد دکتر بهرامی، گفت‌وگو با روزنامه‌های ملی، صدا و سیما، مذاکرات و تریبون‌های مختلف، بخشی از پازل رفتارشناسی سیاسی دکتر بهرامی را تکمیل می‌کنند. حضور در همایش‌های ملی همچون پتروفن و قلم‌زنی در رسانه‌های ملی را باید در کنار فعالیت‌های محلی او قرار داد؛ برخورد جدی او با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، نشان داد که دکتر بهرامی چه رویکرد و تعصبی در مقابل حق و حقوق مردم حوزه انتخابیه‌اش دارد؛ اما این مسئولیت‌پذیری محلی صرفاً در اینجا محدود نمانده و با دغدغه‌های ملی پیوند یافته است.  
تا اینجای کار می‌توان گفت رفتار دکتر بهرامی نشان از آن دارد که این نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد، در پی آن است بسیار فراتر از نقش یک نماینده محلی را ایفا کند. البته بر اساس اصول هفتاد و یکم و هفتاد و ششم قانون اساسی، نمایندگان مجلس حق وصع قانون در عموم مسائل و تحقیق و تفحص در تمام امور کشور را دارند. اما متأسفانه در کهگیلویه و بویراحمد تا پیش از این، نقش نمایندگی بیشتر قائم به حوزه انتخابیه بود و چشم‌انداز نمایندگان حتی اگر افزایش می‌یافت، از وسعت استان فراتر نمی‌رفت.
حال اگر این تکه‌های پازل را در کنار پست‌های اخیر اینستاگرامی او بگذاریم؛ به نظر می‌رسد بخشی از داستان روشن شده باشد؛ با توجه به این قطعات می‌توان این فرضیه را مطرح کرد که این نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد، چندین برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت دارد. همه این برنامه‌ها در چهار مرحله سالانه قرار گرفته‌اند؛ بدین‌صورت که او یک برنامه یک‌ساله برای خود تعریف کرده، آن را در سال‌های دیگر ادامه داده و تکمیل می‌کند؛ البته به نظر می‌رسد علاوه بر این هر سال برنامه‌های جدید نیز طراحی کند. حال با توجه به بررسی این قطعات می‌توان گفت برنامه سال نخست او، فضاشناسی سیاسی افراد، جریانات و محیط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور، توسعه ارتباطات و تأثیرگذاری در میدان سیاست و اقتصاد است. به همین خاطر است که از ابزارهای ارتباطی بیشترین استفاده را برده است. حال برای تکمیل این برنامه باید منتظر سال دوم نمایندگی او باشیم. به هر حال، اکنون که او ارتباطات و قدرت تأثیرگذاری‌اش را به واسطه این برنامه‌ها افزایش داده، در سال دوم، اقدامات ایجابی او در همین حوزه‌ها به نتیجه می‌رسند؛ این، ترجمانِ همان ایده ترکیب علم و عمل است. اما هم‌اکنون یک سؤال بزرگ بی‌پاسخ مانده است؛ دکتر بهرامی چه رؤیاهای بزرگی در سر دارد؟ برای پاسخ به این سؤال باید نیم‌سال دیگر نیز صبر کرد. 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دکتر محمد بهرامی روزنامه دنیای اقتصاد اکو ایران کمیسیون انرژی مجلس استان کهگیلویه و بویراحمد رفتارشناسی سیاسی نمایندگان ادوار دکتر بهرامی حوزه انتخابیه دنیای اقتصاد دکتر محمد برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۰۹۵۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربیعی، دستیار اجتماعی پزشکیان: آقای رئیس‌جمهور! به اصلاحات سخت اقتصادی و حضور در اقتصاد جهانی نیاز داریم/ امروز من بسیاری از افراد را می‌بینم که نگران دین و اسلام هستند

به گزارش جماران؛ علی ربیعی دستیار اجتماعی رییس‌جمهور در کانال تلگرامی خود نوشت:

وفاق با جامعه را دریابید

آقای رئیس‌جمهور پزشکیان! می‌خواهم شرحی از وضعیت امروز جامعه و آنچه در آن می‌گذرد را برای شما گزارش کنم:

این روز‌ها با افراد زیادی با نگرش‌های مختلف صحبت می‌کنم: انقلابیون قدیمی، دلسوزان بی‌قصد و غرض، حتی ایثارگران، روشنفکران، جامعه‌شناسان، صاحبنظران علوم سیاسی، اقتصاددان‌ها، صنعتگران، تولیدکنندگان، اعضای هیات علمی و… 

قابل تأمل است که همه این افراد در خصوص یک جمله متفق‌القول هستند: «این روند‌ها باید اصلاح شود؛ به این شکل نمی‌شود ادامه داد.» به رغم اینکه طیف مختلفی از دیدگاه‌ها درباره اینکه چه باید کرد وجود دارد، اما در این گزاره که «اینگونه نباید باشد»، اشتراک نظر وجود دارد.

البته جامعه مدت‌هاست این مفهوم را به طرق مختلف احساس و درک کرده است. هشدار‌ها نیز از درون جامعه با نشانگر‌های مختلف در حال بروز است. نتایج سنجش‌ها و تحقیقات، چندین سال است که همین دریافت را تایید می‌کنند. اقتصاددانان مستقل هم با انجام مطالعات در خصوص آینده اقتصاد، نرخ کنونی دلار را در صورت تداوم این وضعیت پیش‌بینی می‌کردند. کارشناسان و نخبگان حوزه انرژی سال‌هاست که گوشزد می‌کنند در آینده‌ای نه چندان دور، مخازن نفت نیز تهی شده و باید نفت را هم از خارج وارد کنیم! در صورت عدم تزریق گاز به چاه‌های نفت، بخش اعظمی از نفت که میراث نسل‌های آینده است به طور همیشگی غیرقابل استفاده خواهند ماند.

در این حوزه‌ها، مطالعات و نقد‌های بسیاری وجود دارد و مثال‌های متعددی می‌توان طرح کرد. سال‌هاست که نرخ سرمایه‌گذاری منفی شده، اصطکاک بالا رفته، بوی پوسیدگی و کهنگی از بسیاری از زیرساخت‌های صنعتی به مشام متخصصان و عموم جامعه می‌رسد. فرسودگی اجتماعی نیز به طور چشمگیری قابل مشاهده است. سال‌هاست نتایج سنجش‌ها، نشان‌دهنده کاهش سرمایه اجتماعی، کاهش اعتماد، افزایش آسیب‌های اجتماعی و ناامنی‌های روانی است. 

یکی از مهم‌ترین مباحث، تحولات ارزشی است که در جامعه صورت گرفته است؛ هرچه رو به جلو می‌رویم، ارزش‌های دینی، منفعلانه‌تر عمل می‌کنند. من لائیسیته شدن ایران را قبول ندارم، اما با وجود اینکه جامعه ایران همواره جامعه‌ای با بنیان‌های مذهبی بوده، اما در شرایط پدید آمده در ایران امروز، کارکرد‌های آرمانی دین کمرنگ می‌شود. ارزش‌های دینی که همواره انسجام و اخلاق در مناسبت‌های اجتماعی را تولید و حمایت می‌کرد، با گذر زمان ضعیف‌تر عمل می‌کند.

امروز من بسیاری از افراد را می‌بینم که نگران دین و اسلام هستند.

حال در این میان، برخی هنوز هم در خصوص علت پدید آمدن چنین وضعیتی به دنبال توجیه و فرافکنی هستند! و علت چنین شرایطی را سیاست‌های برخی از دولت‌ها می‌دانند، هرچند هشت سال دولت نهم و دهم و نزدیک بیش از سه سال دولت سیزدهم را هم کاملا از تاریخ دولت‌ها جدا کرده و درصدد هستند نتیجه این امر را به پدیده موهومی به نام ناتوانی دولت‌هایی که آنها در آن حضور نداشته‌اند، گره بزنند. اتفاقا بیشترین روند‌های نامطلوب و جدایی‌ها در همین دوره‌ها شکل گرفته است. 

آقای رئیس‌جمهور؛ اگر شرایط تغییر نکرده و اصلاح نشود با سرنوشتی همراه با کاهندگی روزافزون، ضعیف و تهی شدن از درون مواجه می‌شویم و این همان بدخواهان تاریخی ایران است. ما به اصلاحات سخت اقتصادی، بهبود وضعیت اجتماعی، زیستن آسوده مردم در جامعه و حضور در اقتصاد جهانی نیاز داریم.

من معتقدم هیچ عامل بیرونی نمی‌تواند تغییرات دلخواه خود را در ایران ایجاد کند؛ آن را اشغال کرده و یا کاری مانند براندازی مستقیم را سامان دهد. 

ظرفیت‌های درونی ایران، اعتقادات و بن‌مایه‌های مذهبی ایرانی‌ها، وطن‌دوستی و وطن‌پرستی به‌رغم همه نقد‌ها و نارضایتی‌ها، عواملی هستند که تاثیر بیرونی بر داخل را ضعیف می‌کنند، اما در صورت تداوم وضعیت کنونی، شرایطی پدید می‌آید که با کاهش اعتماد، ناامیدی از آینده و ضعف اقتصادی، جامعه روزبه‌روز ضعیف‌تر شده و در وضعیت «جامعه ضعیف» همچون موم، هرگونه اتفاقی را می‌توان متصور شد.

حال چه باید کرد؟ در گام اول مسیر درست همان مسیری است که شما در ایجاد کابینه در پیش گرفته‌اید. خیلی‌ها به وفاق نقد دارند. عده‌ای آن را بی‌مبنا می‌دانند، عده‌ای آن را با ایدئولوژی اشتباه گرفته‌اند. برخی درصددند از درون وفاق، مفاهیم پیچیده و غریب استخراج کنند و نیز متاسفم برخی تریبون‌هایی که باید وحدت‌بخشی کنند، وفاق را با تعابیری مانند نفاق معنا می‌کنند. وفاق، همان با هم‌بودگی است؛ همان «همه با هم» است. همان مفهومی است که اگر تمام ایرانیان با همه ظرفیت‌شان در کنار هم قرار بگیرند، آنگاه است که می‌توان کاری کرد. وفاق یعنی فهم مشترک همه از مسائل؛ و فهم مشترک این که «این مسیر کنونی قابل دوام نیست و باید کاری کرد».

نباید اجازه بدهید که وفاق فقط در سطح سیاسی تعریف شود. گام دوم عمق‌بخشی اجتماعی به وفاق است. متاسفم که عده‌ای می‌خواهند وفاق را در همین سطح متوقف کنند. وفاق یک نظریه و روش برای حل مسائل ایران است با مشارکت دادن از هر کسی که توانی دارد؛ وفاق باید مرز‌ها جناح‌ها را بشکافد و افراد با هر دیدگاه و گرایش و قومیت و تفکری در سبد ظرفیت ایرانیان برای حل مسائل کشور قرار گیرند.

مسیری که در انتصابات و بکارگیری افراد از همه جناح‌ها طی شد با همه کم و زیادی، مسیر درستی است، اما دو ملاحظه دارم: نخست آنکه محدود به جناح‌ها سیاسی نشود و سپس باید مراقب باشیم که وفاق تبدیل به ابزار سیاسی برای عده‌ای نشود که یا به نمایندگان و یا به جناح‌های سیاسی برای ماندگاری بیشتر خودشان در عرصه، باج بدهند. معتقدم وفاق جای باج دادن برای راضی نگه داشتن مخالفان و ماندن در مناصب برای هیچ کسی نیست. این رویه باعث فشار بیشتر به دولت می‌شود.

فرصت زیاد نیست. برخی‌ها با دلایل موهوم، از پذیرفتن این امر که وضع کنونی بیشتر حاصل تفکرات و عملکرد و مانع‌سازی‌های آنهاست، سر باز می‌زنند؛ حاصل ماندن این افراد در قدرت به قیمت عدم مشارکت جامعه و خالی کردن عقبه نظام است. 

جناب رئیس‌جمهور پزشکیان: لطفا دیگر معطل این افراد نشوید. تاکنون در مسیر درست قرار گرفته‌اید. نباید در دام جوسازی افرادی که تخریب را شروع کرده‌اند افتاد. اینها به قیمت ناامید کردن مردم و ضعیف شدن عقبه نظام و انقلاب، همچنان می‌خواهند در ساخت قدرت باقی بمانند. ماندن در قدرت را به ایدئولوژی خود تبدیل کرده‌اند. اینها گاهی به ظریف و مسیر ظریف حمله می‌کنند، گاهی مصاحبه شما در خصوص مسیر درست مذاکره با عزت در جهت پویایی ایران را مورد هجمه قرار می‌دهند؛ در مقابل فیلترینگ بی‌خاصیت و اف‌ای‌تی‌اف با تعابیر و تفاسیر من‌درآوردی فلسفه درست می‌کنند. معطل این افراد نشوید. کسانی که دیگر قصد همراهی با شما را ندارند. مردم چه آنانی که به شما رای داده‌اند و چه آنها که به شما امید بسته‌اند، در این مسیر که سربلندی ایران، رشد و شکوفایی کشور و احساس خوب به انقلاب اسلامی باشد، با شما همراهند و رضایت خدای متعال نیز در همین است.

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش« سینمای ایران ؛ نگاهی به آینده» در موزه سینما
  • ربیعی، دستیار اجتماعی پزشکیان: آقای رئیس‌جمهور! به اصلاحات سخت اقتصادی و حضور در اقتصاد جهانی نیاز داریم/ امروز من بسیاری از افراد را می‌بینم که نگران دین و اسلام هستند
  • روایتی از یک دکتر جراح اطفال که مرزها را کنار گذاشت و به غزه رفت
  • حضور استاندار آذربایجان‌غربی در برنامه تلویزیونی منظر
  • برنامه ۱۰۰۱ شبکه نسیم با حضور جناب خان + زمان پخش و جزئیات
  • حضور استاندار آذربایجان‌غربی در برنامه تلویزیونی منظر 
  • «خادم جمهور» از سرائی تجلیل کرد
  • استاندار خوزستان: سفر رییس جمهور به خوزستان و حضور بی سابقه تعداد وزرا و معاونان / مردم دکتر پزشکیان را از جنس خود می دانند
  • نشست مجازی نقد کتاب «صدر اسلام و زایش سرمایه داری از منظر جامعه شناسی اقتصادی»
  • تحليل گزارش عملکرد دکتر محمد بهرامي در شبکه تلويزيوني دنا صدا و سيماي کهگيلويه و بويراحمد