Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان گفت: از طریق صرفه‌جویی در مصرف، تولید انرژی و هوشمندسازی در تأسیسات و تجهیزات سازمان، طبق آمار ۴۰ تا ۵۰ درصد در انرژی صرفه‌جویی داشتیم که این خود به‌عنوان درآمد است

علی حاجیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: زمانی اداره آرامستان‌ها از طریق درآمد حاصل از دفن اموات بوده است، اما به‌دلیل افزایش هزینه‌ها و شرایط اقتصادی که در کشور ما ایجاد شد، این موضوع برعکس شده و شهرداری در حال پیش‌فروش قبور است؛ در واقع آینده سازمان را می‌فروشیم و درآمد پایدار برای سازمان در نظر نگرفته‌ایم که این کار به‌هیچ‌وجه خوب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه توازن در بودجه وجود نداشته است، طی سه سال گذشته برای ایجاد درآمدهای پایدار چاره‌اندیشی کردیم؛ برای مثال اجاره اماکن تجاری جدید، ایجاد فروشگاه مواد غذایی و گل‌فروشی در مجاور سالن تطهیر یا تولید ۴۰ هزار گل و گلدان با کمک بخش خصوصی یا کاشت چمن و فروش آن نوعی درآمد است.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان تصریح کرد: بزرگترین نیروگاه خورشیدی شهرداری در باغ رضوان قرار دارد، اما با وجود تمام این ظرفیت‌ها سازمان آرامستان‌ها در آینده برای تأمین بودجه با چالش روبه‌رو می‌شود.

حاجیان گفت: از طریق صرفه‌جویی در مصرف، تولید انرژی و هوشمندسازی در تأسیسات و تجهیزات سازمان، طبق آمار ۴۰ تا ۵۰ درصد در انرژی صرفه‌جویی داشتیم که این خود به‌عنوان درآمد است.

وی با اشاره به میانگین نرخ قبور در آرامستان باغ رضوان اظهار کرد: نرخ قبر در قطعه یک آرامستان باغ رضوان ۵۰ میلیون تومان و در قطعات ۸۰ تا ۹۰، دو میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است، البته تمرکز دفن به نفع مردم است.

مدیرعامل سازمان آرامستان‌های شهرداری اصفهان ادامه داد: شهروندان می‌توانند برای خرید و پیش‌فروش قبر از طریق برنامه کاربردی «باغ رضوان» که در برنامه بازار قابل دانلود است، اقدام کنند؛ این برنامه قبور خالی در کل باغ رضوان، قبور خالی در قطعه مورد نظر فرد یا نزدیک‌ترین قبر خالی به قبر مورد نظر را نشان می‌دهد.

حاجیان تصریح کرد: از یک ماه گذشته تاکنون پیش‌فروش قبور به‌صورت الکترونیکی انجام و همان لحظه لینک سند به‌صورت مهر و امضاشده ارسال می‌شود.

کد خبر 828185

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری اصفهان علی حاجیان سازمان آرامستان های شهرداری اصفهان صرفه جویی انرژی آرامستان باغ رضوان شهرداری اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان آرامستان های شهرداری اصفهان سازمان آرامستان ها باغ رضوان صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۰۹۹۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل صمت اردبیل: مردم با صرفه‌جویی انرژی به توسعه اقتصادی کشور کمک کنند

مسعود ایرانی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا به ناترازی انرژی در کشور اشاره کرد و افزود: در سال‌های گذشته هم تعداد مشترکان خانگی برق و گاز افزایش یافته و هم توسعه صنعتی و اقتصادی به افزایش مصرف در حوزه‌های صنعتی منجر شده و به همین علت مصرف انرژی در کشور افزایش یافته است.

وی همچنین با اشاره به راهکارهای عبور از این وضعیت، اضافه کرد: با مدیریت ناترازی‌های حوزه انرژی، پویش «۲ درجه کمتر» از سوی رییس جمهور مطرح شده که این امر مورد پذیرش مردم و تولیدکنندگان قرار گرفته است و بر اساس آموزه‌های دینی هم باید در مصرف این منابع صرفه‌جویی کنیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: سوای مسائل مبتلابه کنونی نباید از یاد ببریم که منابع انرژی، ثروت بین نسلی است و با استفاده از این انرژی در واحدهای تولیدی و صنعتی چرخ اقتصاد کشور به حرکت درمی‌آید و خیر آن به عموم ملت خواهد رسید.

وی در مورد وضعیت مصرف انرژی در حوزه صنعت استان اردبیل نیز گفت: از آنجایی که صنعت استان نوپا هست و تولیدکنندگان بیشتر از دستگاه‌های به‌روز استفاده می‌کنند، از این رو در زمینه مصرف انرژی مشکلی نداریم؛ به طوری که مجموع مصرف برق استان ۴۰۰ تا ۴۳۰ مگاوات است که از این میزان بین ۸۰ مگاوات تا ۸۵ مگاوات در واحدهای تولیدی و صنعتی مصرف می‌شود.

ایرانی در خصوص میزان مصرف گاز در استان عنوان کرد: در روزهای عادی ۷۰ درصد مصرف گاز در واحدهای تولیدی و صنعتی رخ می‌دهد و این روند در روزهای سرد سال به طور کامل برعکس می‌شود و مصرف بخش خانگی افزایش می‌یابد.

وی اضافه کرد: از همین رو تلاش بر این بوده در تعامل و همراهی متولیان حوزه انرژی، کمترین آسیب به مردم و تولیدکنندگان بخورد و از سوی دیگر واحدهای تولیدی و صنعتی با احساس مسئولیت و به طور داوطلبانه بین ۲۰ درصد تا ۵۰ درصد گاز مصرفی خود را کم کردند تا مردم با مشکل مواجه نشوند و انتظار می‌رود مردم هم برای کمک به توسعه اقتصاد استان و کشور در مصرف انرژی صرفه جویی کنند.

استقبال تولیدکنندگان برای استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با بیان اینکه واحدهای تولیدی با راهکارهای مختلفی در مصرف خود صرفه جویی می‌کنند، در خصوص واحدهای دارای مصرف انرژی بالا گفت: با توجه به اینکه صنعت استان نوپا است، ماشین‌آلات دارای مصرف بالای انرژی نداریم و در عین حال در نشست‌هایی با حضور نمایندگان شرکت توزیع برق، گاز، اداره استاندارد و استانداری اگر مواردی برای تعویض و جابه‌جایی واحدهای دارای مصرف زیاد باشد، مورد بررسی و رسیدگی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که در راه‌اندازی صنایع از ماشین‌آلات و تجهیزاتی استفاده می‌شود که از نظر قیمت، کیفیت و میزان مصرف انرژی دارای استانداردهای مورد تایید باشد و کارشناسان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت نیز بر این مساله نظارت دارند.

ایرانی بیان کرد: همچنین در راه‌اندازی واحدهای جدید رویکرد اداره‌کل صمت این است که به جای صنایع اشباع دارای مصرف بالای انرژی فاقد ارزش ذاتی، به سمت سایر تولیدات برود.

وی اضافه کرد: با وجود همه اینها اگر الگوی مصرف رعایت نشود، با در نظر گرفتن هزینه تمام شده در نهایت کالای تولیدی از نظر اقتصادی هم به صرفه نخواهد بود و تولیدکننده در فروش با مشکل روبه‌رو می‌شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در بخش دیگری از اظهاراتش در خصوص استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در بخش صنعت استان گفت: استان اردبیل ظرفیت‌های خوبی در تولید انرژی‌های تجدیدپذیر دارد و تولید این انرژی در استان دارای توجیه اقتصادی است.

وی تصریح کرد: در سال‌ها و ماه‌های گذشته روندی در بین تولیدکنندگان شکل گرفته که از انرژی‌های نو و تجدیدپذیر برای تامین انرژی مورد نیاز خود استفاده کنند و در این زمینه شاهد استقبال خوبی از سوی تولیدکنندگان هستیم؛ علاوه بر این تکلیف قانونی هم هست که واحدهای تولیدی سالانه درصدی از مصرف انرژی خود را از انرژی‌های نو تامین کنند.

به گفته وی، در حال حاضر یک هزار و ۴۱۵ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل فعال است و ۴۰ هزار و ۸۴۰ نفر در این واحدها مشغول به کار هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران و همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، زنجان و کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

استان‌ها اردبیل ۰ نفر برچسب‌ها انرژی تجدیدپذیر صرفه‌جویی و مدیریت مصرف انرژی صنعت و معدن و تجارت انرژی برق استان اردبیل گاز

دیگر خبرها

  • اقدامات نهاد امامت جمعه در رفع ناترازی انرژی کشور
  • اقدامات نهاد امامت جمعه کشور در جهت کمک به رفع ناترازی انرژی
  • مردم با صرفه‌جویی انرژی به توسعه اقتصادی استان کمک کنند
  • امضای اولین قرارداد بهینه سازی روشنایی معابر
  • مقدمات تولید ۲ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر در استان کرمان فراهم شد 
  • صرفه‌جویی در مصرف انرژی به توسعه اقتصادی استان کمک می‌کند
  • احداث نیروگاه‌های کوچک مقیاس با کمک شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان کرمان
  • مدیرکل صمت اردبیل: مردم با صرفه‌جویی انرژی به توسعه اقتصادی کشور کمک کنند
  • مدارس استان اردبیل برای سومین روز متوالی تعطیل شد
  • تعطیلی مدارس استان اردبیل در روز ۲۴ دی