تخصیص هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای پرداخت معوقات پرسنلی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۳۱۰۱۶۷۵
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان
، پژمان شاهرخی رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار داشت: تخصیص هزارو ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای پرداخت معوقات پرسنلی، گامی ارزشمند در حمایت از کارکنان خدوم حوزه سلامت استان است.
وی افزود: این اعتبار که به منظور کاهش بخشی از فشارهای مالی همکاران گرامی در شرایط فعلی تخصیص یافته، مرهون تلاشها و پیگیریهای بیوقفه تمامی پرسنل حوزه سلامت، از پزشکان و پرستاران گرفته تا نیروهای پشتیبانی و اجرایی است که همواره در مسیر خدمت به مردم عزیز استان هرمزگان از هیچ کوششی دریغ نکردهاند.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در راستای تحقق سلامت مردم، از زحمات شبانهروزی پرستاران، بهیاران، پزشکان، کادر فوریتهای پزشکی و تمامی افرادی که در صف مقدم ارائه خدمات سلامت هستند، صمیمانه قدردانی میکنم. همچنین از نیروهای پشتیبانی و اداری که با وجود تمام دشواریها همواره همراه و پشتیبان بودهاند، سپاسگزارم.
شاهرخی ابراز داشت: بیشک، این اعتبار تخصیصیافته بیش از هر چیز، به پاس خدمات صادقانه و ایثارگرانه شما عزیزان است که سلامت و رفاه جامعه را اولویت خود قرار دادهاید.
وی عنوان کرد: این اقدام، که نشاندهنده همت و توجه ویژه وزارت بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و کارکنان آن است، گامی مؤثر در راستای رفع مشکلات مالی و ارتقاء شرایط کاری پرسنل دانشگاه به شمار میآید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: در این مسیر، ما قدردان حمایتهای بیدریغ وزیر بهداشت جناب آقای دکتر ظفرقندی هستیم و امیدواریم که، به طور مؤثرتر شاهد ارائه خدمت و بهبود وضعیت خدمات بهداشتی و درمانی استان باشیم.
وی در ادامه افزود: از طرف دیگر، به عنوان رئیس دانشگاه، از همه همکاران و به ویژه پرستاران عزیز که در خط مقدم سلامت جامعه قرار دارند، صمیمانه تشکر و قدردانی میکنم. بدون شک تلاشهای این عزیزان در این مدت پرچمدار سلامت در استان هرمزگان بوده و به جامعه احساس امنیت و آرامش بخشیده است.
وی خاطرنشان کرد: تخصیص این منابع مالی از سوی وزارت بهداشت، به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان کمک خواهد کرد تا با حمایت از کادر درمانی و بهبود شرایط کاری آنها، خدمات بهداشتی و درمانی با کیفیت بهتری به مردم استان ارائه شود.
شاهرخی در بخش پایانی سخنانش ابراز داشت: امیدواریم با این حمایت و همراهی، بتوانیم شرایط بهتری برای همکارانمان فراهم آوریم و در ارائه خدمات باکیفیتتر به مردم شریف هرمزگان گامهای موثرتری برداریم.
منبع: خبرگزاری موج
کلیدواژه: علوم پزشکی هرمزگان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان رئیس دانشگاه
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mojnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری موج» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۱۰۱۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
تعداد پزشکان نظام ارجاع در کردستان کافی نیست
باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیان الماسی - انور اسماعیلی اظهار کرد: سال ۱۳۸۳ بیمه سلامت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان و دیگر نهادهای تاثیرگذار در عرصه سلامت، طرح پزشک خانواده را در سطح روستاها به اجرا درآورد که ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت استان مشمول این طرح شدند.
وی با بیان اینکه با همکاری معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در اجرای این برنامه، تیمهایی را در روستاهای استان مستقر کردیم ادامه داد: این طرح آنطور که باید در استان جا نیفتاد که مساله تامین مالی نمیتواند دلیل اصلی کمرنگ بودن آن باشد و موضوع دوم عدم تبعیت از نظام ارجاع است که بر اساس تجربهای که در استان انجام گرفت، مردم استقبال بسیار خوبی داشتند و این نیز علت کمرنگ بودن نظام ارجاع نبود.
مدیرکل بیمه سلامت کردستان ادامه داد: دو زیرساخت اصلی در نظامهای سلامت دنیا که بسیار از مشکلات دامنگیر سلامت جامعه را رفع میکند، پزشک خانواده و پرونده الکترونیک سلامت است و تا زمانی که طرح پزشک خانواده به عنوان مطالبه اصلی مردم و مسئولان انتخابی و انتصابی کشور قرار نگیرد، این طرح به پیش نخواهد رفت.
اسماعیلی با تاکید بر اینکه، سلامت مردم کالایی نیست که با آن تجارت کرد بلکه از اهداف اصلی نظام سلامت است، ادامه داد: باید تمامی ابزارهای دیگر را در راستای رسیدن به سلامت مردم به کار بگیریم.
به گفته مدیرکل بیمه سلامت کردستان، پزشک خانواده باید با تمامی ارکان آن به اجرا درآید تا موفق باشد، اظهار کرد: این طرح باید همانند نسخه نویسی الکترونیک که آن هم از زیر مجموعههای پرونده الکترونیک سلامت است، اجرایی شود و دانشگاه علوم پزشکی استان در هر بخش از اینها که اقدام کند، بیمه سلامت هم در حوزه مالی و هم در حوزه پشتیبانی آمادگی کمک را دارد.