Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، آلبانیز جمعه اظهار کرد: اعضای دیوان بین‌المللی کیفری ملزم هستند افرادی را این دیوان برای آنها حکم جلب صادر کرده است، بازداشت کنند.

وی افزود: لهستان که اقدام مغولستان در دستگیر نکردن ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را محکوم کرده بود، باید نتانیاهو را بازداشت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای گزینشی قوانین، چندجانبه‌گرایی و جهان‌شمولی عدالت بین‌المللی را به تباهی می‌کشاند.

در همین حال، شماری از معترضان روز جمعه در ورشو پایتخت لهستان نسبت به تصمیم دولت این کشور برای ایجاد مصونیت برای نتانیاهو و عدم بازداشت وی تظاهرات کردند.

روز پنجشنبه یکم آذر ۱۴۰۳، دادگاه کیفری بین المللی (لاهه) در حکمی نتانیاهو و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی را به جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت صادر و حکم بازداشت آن‌ها را صادر کرد.

این تصمیم ۶ماه پس از آن اتخاذ شد که «کریم خان دادستان ارشد دیوان بین‌المللی کیفری»، این حکم را درخواست کرد.

رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت بخش اعظم منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

دادگاه کیفری بین المللی ۱۲۴ عضو دارد و مطابق با این حکم، کشورهای عضو می‌توانند در صورت سفر نتانیاهو یا گالانت به خاک آن‌ها، اقدام به دستگیری متهمان کنند. بسیاری از کشورهای اروپایی اعلام کرده‌اند به حکم دادگاه احترام می‌گذارند و شاید در اجرای آن اقدامات لازم را انجام دهند.

اما آمریکا این حکم دادگاه لاهه را رد و سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا تاکید کرده است که این دادگاه صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارد و گفت‌وگو با مقام‌های اسرائیلی درباره گام‌های بعدی در جریان است.

جهان اروپا ۰ نفر برچسب‌ها رژیم اسرائیل لهستان دیوان بین المللی کیفری بنیامین نتانیاهو پروندهٔ خبری عملیات طوفان الاقصی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رژیم اسرائیل لهستان دیوان بین المللی کیفری بنیامین نتانیاهو رژیم اسرائیل لهستان دیوان بین المللی کیفری بنیامین نتانیاهو بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۱۰۱۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید شدن بازداشت مهندس ایرانی در آمریکا

به گزارش صد آنلاین، یکی از این دو ایرانی محمد عابدینی نجف‌آبادی بود که در میلان در بازداشت به سر می‌برد و چندی پیش در مقابل آزادی چچیلیا سالا خبرنگار ایتالیایی محبوس در ایران آزاد شد و نفر دوم مهدی صادقی (مهدی محمدصادقی) مهندس ایرانی-آمریکایی است که در حال حاضر در بوستون آمریکا در بازداشت و در انتظار محاکمه است.

دادستانی فدرال بوستون ۳ هفته پیش از احتمال آزادی صادقی به قید وثیقه تا زمان محاکمه با اجازه قاضی پرونده خبر داده بود. اما پس از آزادی عابدینی، دادستانی خواستار ادامه بازداشت او شده است. کریستینا کلارک دادستان فدرال در بوستون، با اشاره به پیشامد ایتالیا، گفت که در صورت آزادی آقای صادقی، جمهوری اسلامی قادر به انجام اقداماتی برای تسهیل فرار او است.

وی افزود که صادقی به دلیل احتمال مواجهه با حبس طولانی‌مدت، ممکن است راغب به این فرار باشد.

 

بیشتر بخوانید برخورد مرگبار دو قطار در این کشور تصاویری تکان‌دهنده از لس آنجلس که وایرال شد! +ببینید ویدیو/ حرکت جالب آنجلینا جولی در واکنش به آتش‌سوزی لس‌آنجلس بازار تجریش در آتش سوخت/ چند مصدوم بر جای گذاشت؟

 

کلارک در جلسه دادگاه گفت: «اقدامات متهم به زبان ساده نه تنها نقض قانون، بلکه دهن‌کجی به امنیت ملی ایالات متحده است.»

 

 

 

اما جسیکا ترال وکیل مدافع مهدی صادقی اظهارات خانم کلارک را «حدس و گمان بی‌اساس» دانست و گفت که همسر و فرزندان متهم در آمریکا زندگی می‌کنند.

دونالد کبل قاضی دادگاه گفته است که در تاریخ دیگری درباره آزادی صادقی تصمیم‌گیری می‌کند.

دادستانی ایالات متحده مدعی است که محمد عابدینی ریاست شرکتی را بر عهده داشته که مشتری اصلی آن سپاه پاسداران بوده است. به گفته آن‌ها، شرکت عابدینی سیستم ناوبری پهپادهای ایرانی از جمله پهپاد انتحاری که منجر به کشته‌ شدن سربازان آمریکایی در حمله به برج ۲۲ شد، تولید کرده است.

بنابر اعلام دادستانی، صادقی که در شرکت آنالوگ دیوایسز (Analog Devices) کار می‌کرد، با سوء‌استفاده از جایگاه خود به محمد عابدینی در تهیه فناوری و قطعات کمک کرده است.

به گفته دادستانی، صادقی فناوری و قطعات استفاده‌شده در پهپاد حمله برج ۲۲ را به عابدینی رسانده و او نیز آن‌ها را به ایران منتقل کرده است.

مهدی صادقی ۲۸ دسامبر در دادگاه نسبت به اتهامات مطرح‌شده اظهار بی‌گناهی کرد. جمهوری اسلامی ایران نیز بارها اتهام دخالت در حمله مرگبار به برج ۲۲ را رد کرده است.

منبع : پارسینه

   

دیگر خبرها

  • «یون سوک یول» سرانجام در دادگاه حاضر شد
  • اسرائیل هنوز تحقیقات جدی درباره جنایات جنگی علیه غزه نداشته است
  • دادستان دادگاه لاهه: اسرائیل هنوز تحقیقات جدی درباره جنایات جنگی علیه غزه نداشته است
  • گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل به ارتکاب جنایت جنگی در غزه اذعان کرد
  • مدت بازداشت رئیس‌جمهور استیضاح شده کره جنوبی تمدید می‌شود
  • بازداشت رئیس جمهور استیضاح شده کره جنوبی تمدید می‌شود
  • تمدید شدن بازداشت مهندس ایرانی در آمریکا
  • همسرش او را کتک می‌زد!
  • بقائی: شورای امنیت زمینه لازم برای پایان‌دادن به بی‌کیفری رژیم صهیونیستی را فراهم کند
  • ادعای جنجالی وکیل فوتبالیست مشهور: همسرش او را کتک می‌زد!