Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرورزشی، مجتبی محرمی ۲۲ دی سال ۱۳۸۹ مصاحبه‌ای با خبرورزشی انجام داد که در زمان خود خیلی مورد توجه قرار گرفت. بدون هیچ توضیح اضافه‌ای توجه شما را به خلاصه حرف‌های آقا مجتبی در آن گفتگو جلب می‌کنیم:

-آدمی که بلد نبود بغل پا بزند، در کلاس‌های مربیگری شرکت کرد ولی ما بیرون ماندیم.

– نگذاشتند در کلاس مربیگری شرکت کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی‌ها با پول دیگران شرکت کردند اما با وجود اینکه می‌خواستم از جیب خودم پول بدهم ولی بازهم چنین اجازه‌ای را به من ندادند.

– این آقایان مدیر با پروین و حجازی کنار آمده‌اند اما نمی‌توانند امثال شاهرخی‌ها، محرمی‌ها و بقیه قدیمی‌ها را در فوتبال ببینند. انگار حتماً باید بمیریم تا آقایان یاد ما بیفتند.

-شاید مجتبی محرمی فاسد است که نمی‌گذارند در این فوتبال کار کند! مگر  چه کار کرده‌ام که این رفتار را با من می‌کنید؟ طرف بدترین اشتباه را کرد اما یک روز بخشیده شد ولی در مورد مجتبی محرمی حتی نمی‌گذارید در کلاس مربیگری شرکت کند.

– اگر من فاسد بودم چرا گذاشتید فوتبال بازی کنم؟

-احتیاج به قول آدم‌ها ندارم و امیدم به خداست.

ـ آخرین حقوقی که از باشگاه پرسپولیس گرفتم ۴۰ هزار تومان بود.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: مجتبی محرمی پرسپولیس پرسپولیس خبر ویژه مجتبی محرمی مجتبی محرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۱۰۲۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به آینده این فوتبال خوشبین نیستم/ جای نامزدهای انتخابات فدراسیون بودم، انصراف می دادم/ در این ۳۰ سال از کشورهای آسیایی عقب افتادیم!

پس از بخش اول گفتگوی خبرورزشی با امیدعلی نجفی، مدیرعامل مستعفی و فصل گذشته استقلال خوزستان، تماشاگر بخش دوم و پایانی این گفتگو هستید.

این بخش از گفتگو به انتخابات فدراسیون فوتبال، وضعیت امروز فوتبال ایران و همینطور تغییرات مدیریتی در باشگاه استقلال تهران اختصاص دارد.

این گفتگو را می بینید و می خوانید:

خب، در جریان هستید دیگر. مسلماً باشگاه مشکلات کوچک و بزرگ زیادی دارد. مثلاً الان مربی و بازیکن سر تمرین نیستند به خاطر مشکل ویزا، باشگاه زمین تمرین مناسب ندارد. پنجره‌اش بسته است. یعنی تمام این‌ها می‌تواند با مدیریت مناسب حل شود از نظرتان؟

ببینید، این مواردی که شما اشاره فرمودید، به نظرم مواردی نیست که حالا بخواهید گردن سهام‌دار بندازید. این‌که شما می‌فرمایید ویزا صادر نشده، بازیکن نیامده، این‌ها چیزهای بدیهی و روزمره‌ باشگاه است. اصلاً شاید اسمش را نمی‌شود گذاشت مشکل. این‌ها چیزهای روزمره‌ باشگاه است. یعنی صرفاً با برنامه‌ریزی ساده در باشگاه حل می شود.

ولی همین روزمرگی و این چیزهای معمولی که باید انجام شود اما روتین باشگاه انجام نمی‌شود. تبدیل به معضل می‌شود دیگر.

ببینید، یک دفعه شما مثلاً یک مشکل کلانی مثل حرفه‌ای‌سازی در فوتبال ایران دارید. یک اپیدمی که شاید خیلی باشگاه‌های بزرگ‌تر و با سابقه‌ی بیشتر هم دارند. این‌ها را شاید مثلاً بگی با گذر زمان حل می‌شود، با برنامه و هزینه‌ها حل می‌شود. ولی این موارد کوچک که می‌آید به تیم، به شخصیت تیم و برنامه‌ تیم خدشه وارد می‌کند، این‌ها خیلی نمی‌شود اسمش را گذاشت مشکلات از بیرون. این‌ها فقط صرفاً داخلی است.

یک شایعه‌ای شد سال پیش که بازیکنان استقلال خوزستان را علی خطیر گرفته. این شایعه صحت داشت؟

آقای خطیر خارج از فوتبال از دوستان خوب من است و برای او احترام قائل هستم. ولی خود ایشان هم می‌تواند این را اعلام کند، من نه با آقای خطیر، نه با هیچ آدم خارج از باشگاه در خصوص جذب بازیکن داخلی یا خارجی، حداقل در نیم‌فصل دوم که خود من بودم، مشورتی نداشتم. فقط یک مورد بود، اگر اشتباه نکنم رابسون جانواریو که با ایشان یک مذاکره اولیه شد و بعد سوال پیش آمد که آیا ایشان بدهی مالیاتی دارد؟ من استعلام گرفتم از باشگاه استقلال ببینم آیا در سیستم مالی مشکلی مالیاتی وجود دارد یا نه. نه ما مشورت گرفتیم و نه از سوی ایشان بازیکنی به ما معرفی شد.

انتخابات فدراسیون فوتبال نزدیک است و خب می‌توانیم بگوییم که احتمالا سه کاندید نهایی دارد، تاج، عابدینی و کفاشیان. چطور می‌بینید انتخابات؟

البته ما که نه رای حقیقی داریم، نه حقوقی که بخواهیم اظهار نظر رأی بکنیم، ولی به عنوان کسی که خودمان را هوادار فوتبال شاید از سن نوجوانی تا الان می‌بینیم، به نظرم خیلی اتفاق خاصی در فوتبال نخواهد افتاد. اولاً من چند نکته را عرض کنم. شما ببینید فدراسیون فوتبال موفقیت‌هایش در ده سال گذشته چه بوده که بخواهیم در موردش صحبت کنیم یا مثلاً چه چیزای را می‌خواهیم درست کنیم؟ مدیر باید یک برنامه‌ای داشته باشد. حالا ما برنامه را که نمی‌دانیم، کارنامه‌ این افراد را هم تقریباً همه دیدند. شما ببینید ما شاید ده سال پیش بحث هواداری‌مان، جمعیت هواداری ما، حضور تماشاگر در ورزشگاه نسبت به امروز، چه اتفاقی افتاده؟ اصلاً فوتبال ماموریتش چیست؟ ده سال پیش یک تیمی مثل استقلال، پرسپولیس، در تمرینش پنج هزار نفر، چهار هزار نفر، سه هزار نفر حضور پیدا می کردند. الان در شهرستان در ورزشگاه پنج هزار نفری جمعیت پر نمی‌شود.

شما در خصوص درآمدزایی باشگاه، فدراسیون فوتبال چه کار کرده؟ حق پخش؟ بیخیال شویم. شما همین جرایم انضباطی را ببینید، فدراسیون سالیانه باشگاه‌ها را جریمه می‌کند. جمع این‌ها چه دستاوردی داشته؟ چرا به بهبود فوتبال کمک نکرده؟ اتفاقی که پارسال در خصوص مس رفسنجان افتاد، چه زمانی اتفاق افتاد؟ خروجی چی بود؟ دستاوردش؟ آیا فقط به اذهان عمومی خدشه وارد نکرد؟ در خصوص دیپلماسی ورزشی، ما نتوانستیم یک میزبانی را در چند سال گذشته، حالا به بهانه‌های مختلف، نتوانستیم داشته باشیم. تازه عضویت در ای‌اف‌سی را هم داریم. بنابراین به نظرم موفقیتی در ۳۰ سال گذشته ما شاید نداشتیم. نه در تیم‌های پایه، نه در بحث باشگاه‌داری ما. باشگاه‌داری خصوصی هیچ اتفاق مثبتی برایش رخ نداد و رفته‌رفته هم آن باشگاه‌دارها هر ساله ناامیدتر می‌شوند. تهدید به فروش می‌کنند. تهدید به تعطیلی می‌کنند. بنابراین تقریباً ما نسبت به همه‌ی کشورهایی که در آسیا خیلی جلوتر از آن‌ها بودیم، به سرعت عقب رفتیم و الان کسی که می‌خواهد بیاید فدراسیون، باید یک کسی باشد با یک برنامه‌ای با چشم‌اندازی. که به نظرم با این اسامی که فرمودید، خیلی من خوشبین و امیدوار نیستم.

اگر شما در مجمع بودید و حق رای داشتید، به کدام از این گزینه‌ها رای می‌دادید؟

به نظرم آن اتفاقی که افتاد که چهل و هشت تا امضا جمع شد، عملاً دیگر من جای بقیه بودم، انصراف می‌دادم.

برگردیم به استقلال خوزستان. سال گذشته به اصطلاح تفاهم‌نامه‌ی خواهرخواندگی امضا کردید. عایدی این تفاهم‌نامه چه بود برای باشگاه استقلال خوزستان؟

ببین، ما سال گذشته خب یک غرابتی، یک اتفاقاتی از سنواتی بین استقلال خوزستان و استقلال تهران بود. از زمانی که ثبت برند استقلال خوزستان را می‌خواستند انجام بدهند، که دوستان به من فرمودند دوستان سابقی که در خوزستان بودند، یک روزی برای ثبت این موضوع امضا. مدیر وقت استقلال تهران، آقای فتح‌الله‌زاده را خواستند. آن بازیکن‌هایی که بین دو تا باشگاه رد و بدل شده بود، آن غرامتی که احساس می‌کردیم چه به لحاظ اسمی جامعه‌ی هواداری بود، گفتیم خب این یکم رسمی‌ترش بکنیم. بعد ما تازه به لیگ برتر رسیده بودیم، دوست داشتیم از امتیازات و آن سابقه‌ی استقلال تهران داشت در حوزه حرفه‌ای‌سازی، در حوزه بازی‌های تدارکاتی، امکانات رد و بدل و مبادله‌ی بازیکن. شاید ما بیشتر احساس می‌کردیم که باید از استقلال تهران خدمات و کمک‌های بیشتری بگیریم و صحبت‌هایی که آن‌موقع کردیم، تقریباً منجر به این شد که عقد به اصطلاح خواهرخواندگی اتفاق بیفتد که حالا بعدش خیلی نمی‌دانم که ادامه‌دار بود یا نه.

صحبتش استقلال تهران شد. باشگاه یک سال، یک سال و خورده‌ای بیشتر همش درگیر تغییرات مدیریتی بوده و این اواخر هم دوباره با تغییرات در هلدینگ خلیج فارس همراه شد با تغییرات در هیئت مدیره‌ی باشگاه استقلال. این تغییرات نهایی را چطور دیدید در باشگاه استقلال؟

تهران. متأسفانه در یک دهه‌ی اخیر، در ده ساله‌ی گذشته، این‌قدر این سرعت تغییرات و مدیران و هیئت‌های مدیره‌ای که به باشگاه آمدند و رفتند، به نظرم خسارت‌های زیادی داشت. یعنی هم از نظر شخصیت باشگاهی و هم از نظر اقتصادی. خب استقلال دور شد از آن هدف مورد انتظاری که هواداران داشتند و اصلاً فوتبال آسیا شاید به این تیم داشت. این تیم فعلی آخری اضافه شدند. خب با توجه به آن اصالت استقلالی بودنی که بینشان سراغ داریم و بودن در بدنه‌ی باشگاه، امید داریم که انشاءالله همه‌چی خوب پیش برود. ولی کلاً در حوزه مدیریت باشگاه استقلال تهران، حالا به نظرم به غیر از یکی دو نفر چه در یک دهه‌ی گذشته و آمدن در این منصب نشستن، من یک اصطلاحی دارم می‌گویم مدیران مناقصه‌ای یا مزایده‌ای. به نظرم بیشتر مدیران مناقصه‌ای آمدند، یعنی مدیرانی که رفتند به هر قیمتی با کمترین زیان صندلی را بگیرند و در واقع آن‌ها به صندلی نیاز داشتند، نه صندلی به آن‌ها نیاز داشت. و متأسفانه مردم ما از نظر اقتصادی، از نظر نتیجه، هیچ وضعیت خوبی برای این تیم اتفاق نیفتاد و امیدواریم که انشاءالله با حضور آقای نظری جویباری که خودشان سال‌های سال در بدنه‌ی اجرایی استقلال بودند، اصالت و استقلالی هم دارند و در کنار خانم شجاعی و آقای تاجرنیا هم باز اصالت دارند، انشاءالله که نتایج خوبی برای این تیم رقم بخورد.

گفتید به غیر از یکی دو نفر، باقی به این صندلی نیاز داشتند. یکی دو نفر را می‌توانید نام ببرید یا...

اگر اسم نبریم بهتر است.

مهندس نجفی عزیز خیلی ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید. من هیچ سوالی ندارم اگر سوالی بوده نپرسیده باشم. صحبتی هست با هواداران استقلال خوزستان؟ کلاً صحبتی هست با مخاطبای این برنامه و خبر ورزشی؟ صحبت پایانی را واگذار می‌کنم به شما و مخاطبان خبرورزشی و دوربین ما که پشت سر من قرار دارد.

ممنونم از شما از وقتی که در اختیار بنده گذاشتید. خب تقریباً از زمان استعفای پایان لیگ قبل تا کنون، سعی کردیم خیلی راجع به باشگاه استقلال خوزستان حرفه‌ای صحبت کنیم. الان هم شاید خیلی دوست نداشتم، ولی تو شش هفت روز گذشته خب هواداران محبت زیادی به من داشتند. تماس داشتند. مسائلی از سوی باشگاه در طول چهار پنج ماه گذشته نسبت به عملکرد سال گذشته صحبت‌هایی شد که من بنا به همان آرامش و آن عرقی که به باشگاه داشتم و دوست داشتم و خوشحالم می‌شدم و می‌شنوم که باشگاه نتیجه خوب بگیرد، سعی کردم سکوت کنم، صحبت نکنم. خب خیلی. من اهل فضای مجازی و نمی‌دانم رسانه‌ای هم در کار مدیریتی نیستم، ولی برایشان آرزوی موفقیت می‌کنم. از لطفی که به حقیر داشتند تشکر می‌کنم و از همه‌ی جامعه‌ی فوتبال استان خوزستان و دست‌اندرکاران و سهامداران محترم که اخیراً هم با تغییر مدیریت آنجا اتفاق افتاده و آرزوی موفقیت دارم برایشان. خواهشم این است که باشگاه استقلال خوزستان متعلق به استان خوزستان است و شاید آمدن من و رفتن من یا هر کس دیگر خیلی مهم نباشد. مهم آن شخصیت و شأن آن باشگاه حمایت کنند. این تیم به مشکلات استقلال اهواز سابق که سالیان سال یک سرمایه و یک نوستالژی بوده برای مردم خوزستان دچار نشود و الان وقتش است که کمک شود و رسیدگی شود و نظارت شود و به قولی این تیم انشاءالله تقویت شود که با چالش مواجه نشود و در غیر این صورت ما سال آینده و یا یکی دو سال آینده عملکرد شاهد استقلال خوزستان در امسال با یک چالش بسیار جدی و حتی عواقب بدتر برای این باشگاه اتفاق بیفتد. من این تقاضا را دارم از همه‌شان که به این تیم کمک کنند و آرزوی موفقیت و تندرستی دارم برای همه‌ی مخاطبین این برنامه، به‌خصوص هواداران محترم استقلال خوزستان.

ممنون از شما. ما هم امیدواریم که فوتبال خوزستان را همیشه در اوج ببینیم، چون در اوج بودن فوتبال خوزستان کمک می‌کند که ما فوتبال ملی بهتری داشته باشیم. ممنون از شما و ممنون از مخاطبان خبر ورزشی که تا این لحظه همراه ما بودند. تا یک برنامه‌ی دیگر، خدا یار و یاورتان. خداحافظ.

همچنین ببینید: انتظار خوزستانی ها از استقلال نامعقول نیست/ گرفتن ویزای مربی و بازیکن که نباید تبدیل به مشکل شود/ تمام این معضلات فقدان برنامه ریزی از جانب مدیریت است!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

دیگر خبرها

  • رحمتی بگوید چرا بازی نمی‌کردم
  • شجاعیان: رحمتی بگوید چرا بازی نمی‌کردم/ در لیگ برتر می‌مانیم
  • آغاز دوره مربیگری B فوتبال آسیا در یزد
  • پایان کلاس مربیگری دروازه‌بانی فوتبال آسیا در یزد
  • رویارویی رونالدو و مسی در آمریکا فوق‌العاده است!
  • واحد گاز نیروگاه سیکل ترکیبی سهند با موفقیت به شبکه برق متصل است
  • حواشی داغ در گردهمایی سراسری داوران ایران؛ چه اتفاقی افتاد؟
  • به آینده این فوتبال خوشبین نیستم/ جای نامزدهای انتخابات فدراسیون بودم، انصراف می دادم/ در این ۳۰ سال از کشورهای آسیایی عقب افتادیم!
  • اتفاقات جنجالی در گردهمایی بزرگ داوران ایران
  • زمان بازگشت فرهاد مجیدی به استقلال مشخص شد