غیرحضوری شدن مدارس تا پایان سال شایعه است
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۳۱۱۰۳۹۹
به گزارش دولت بهار به نقل از تسنیم، خبری در فضای مجازی در حال انتشار است که از غیرحضوری شدن مدارس تا پایان امسال خبر میهد.
در این مطلب که در فضای مجازی در حال دست به دست شدن است، ادعا شده:
"به اطلاع مدیران محترم مدارس متوسطه میرساند با توجه به اطلاعیه استانداری تهران مبنی بر برگزاری کلاسهای درس به صورت مجازی، امتحانات نیمسال اول تا زمان حضوری شدن مدارس برگزار نمیشود و از روز شنبه مورخ 22 دی ماه 1403 کلاسهای نیمسال دوم به صورت مجازی شروع میشود.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
تسنیم صحت و سقم این مطلب را از حسین صادقی؛ رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش پیگیری کرد.
او در اینباره به تسنیم گفت: این خبر صحت ندارد و قرار نیست مدارس تا پایان سال به شیوه غیرحضوری به فعالیت خود ادامه دهند.
منبع: دولت بهار
کلیدواژه: پرسپولیس استقلال آمریکا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت dolatebahar.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «دولت بهار» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۱۱۰۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
۵ هزار کلاس درس جدید در خراسان رضوی ساخته میشود
میکائیل باقریدر هفتمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان که دراستانداری با اشاره به وضعیت نامناسب سرانه آموزشی استان و مقایسه آن با میانگین کشوری، اظهار کرد: میانگین سرانه آموزشی در کشور ۵.۳ مترمربع است، در حالی که در خراسان رضوی این آمار ۴.۳ مترمربع است و برای رسیدن به این میانگین به ۸۶۲ کلاس درس جدید نیاز داریم.
وی افزود: با استفاده از مولدسازی املاک مازاد آموزش و پرورش، ۹ ملک بهمنظور تأمین منابع مالی آماده شدهاند و به این ترتیب میتوانیم ۵ هزار کلاس درس را با مشارکت ستاد نوسازی و خیرین بسازیم.
باقری همچنین به چالشهای موجود در مسیر مولدسازی اشاره کرد و گفت: با وجود مشکلاتی مانند عدم استقبال از مزایدهها برای فروش برخی املاک، این مشکل با استفاده از تهاتر قابل حل است. اما بزرگترین مشکل آموزش و پرورش، کمبود زمین برای ساخت مدارس است.
سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تأکید کرد: در ناحیه تبادکان مشهد به ۲هزار و ۹۰۰ کلاس درس نیاز داریم، اما مشکل اصلی در این ناحیه کمبود زمین است. برای حل این مشکل نیاز به همکاری سایر دستگاهها و ارگانها داریم که زمینهای خالی خود را برای ساخت مدارس در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند.
وی در پایان افزود: ما از شهرداری و انبوهسازان انتظار داریم که مسئولیتهای آموزشی خود را در ازای ساخت مسکن ایفا کنند و مدارس را برای محلههای مسکونی جدید بسازند تا بتوانیم بهطور مؤثر با کمبود فضای آموزشی در استان مقابله کنیم.