Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصادف اتوبوس با تریلی در جاده سمنان - سرخه

تصادف اتوبوس با تریلی در جاده سمنان - سرخه ۲۵ مصدوم بر جای گذاشت .

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  این حادثه ساعت ۵ بامداد امروز در کیلومتر ۷ محور سمنان به سرخه رخ داد .

در این حادثه اتوبوس به پشت تریلی برخورد کرد و مصدومان که ۲۵ نفر بودند به بیمارستان منتقل و یک نفر به صورت سرپایی در محل درمان شد 

علت حادثه در دست بررسی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۱۵۱۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصادف جاده ای در صالح آباد یک فوتی و پنج مصدوم بر جای گذاشت

علی لطفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این حادثه حدود ساعت ۱۳ امروز یکشنبه در جاده صالح آباد به تربت جام حوالی روستای «مهدی آباد» روی داد و بلافاصله پس از وقوع حادثه، آمبولانس های صالح آباد و ایستگاه «بنی تاک» به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: با وجود حضور سریع تیم های اورژانس متاسفانه در همان لحظه حادثه یک دختر جوان در محل حادثه جان خود را از دست داد و همچنین پنج مصدوم پس از دریافت خدمات اولیه درمانی جهت ادامه درمان به بیمارستان شهدا صالح آباد منتقل شدند.

۳۱۰ هزار نفر جمعیت در شهرستان‌های تربت جام و صالح آباد زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشکده علوم پزشکی تربت‌ جام قرار دارند.

شهرستان مرزی صالح آباد در ۲۵۱ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد.

استان‌ها خراسان رضوی ۰ نفر ناصر اسدزاده برچسب‌ها تربت جام صالح آباد تصادفات جاده ای سازمان اورژانس کشور

دیگر خبرها

  • مصدومیت ۲۶ نفر در پی حادثه تصادف در شهرضا(اصفهان)
  • دو فوتی و سه مصدوم در سانحه تصادف تریلی با سمند
  • مصدومیت ۲۶ نفر در پی حادثه تصادف در شهرضا
  • مصدومیت ۲۶ نفر در پی حادثه تصادف شهرضا
  • تصادف هولناک تریلی با خودروی سواری در جاده تربت جام (فیلم)
  • محور مرگ؛ تصادف در جاده‌های سمنان باز هم قربانی گرفت
  • تصادف جاده ای در صالح آباد یک فوتی و پنج مصدوم بر جای گذاشت
  • ۳۰ سال رانندگی بدون حادثه بانوی همراه جاده های کشور
  • توقیف ۴۵۵ دستگاه خودرو حادثه ساز در جاده‌های خراسان رضوی
  • تصادف در جاده راین-جیرفت پنج کشته و سه مصدوم برجا گذاشت