Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2025-02-18@21:55:55 GMT

تعجب موسیمانه از حضور مدیران استقلال در کیش

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۳۱۵۶۷۰۸

تعجب موسیمانه از حضور مدیران استقلال در کیش

سرمربی تیم فوتبال استقلال از حضور مدیران باشگاه در اردوی آبی‌پوشان در کیش تعجب کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال استقلال برای برپایی اردوی چند روزه در کیش به سر می‌‌برد و روز گذشته نیز در دیداری تدارکاتی به مصاف خیبر خرم‌آباد رفت. علی نظری جویباری مدیرعامل باشگاه استقلال و علی تاجرنیا نماینده هلدینگ خلیج فارس در این باشگاه از روز گذشته در محل اردوی آبی‌پوشان حضور یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استقلال - نساجی لغو شد!/ 3 مصدوم روی دست موسیمانه

نظری جویباری و تاجرنیا شب گذشته جلسه‌ای با پیتسو موسیمانه سرمربی آفریقایی استقلال راجع به وضعیت تیم، نقل‌وانتقالات آبی‌پوشان و ... برگزار کردند. موسیمانه با دیدن نظری جویباری و تاجرنیا به آنها گفت که از حضورشان در کیش تعجب کرده و فکر نمی‌کرده است آنها به کیش بیایند و کنار تیم باشند. سرمربی استقلال به مدیران باشگاه گفت که حضورشان در اینجا برای او و دیگر آبی‌پوشان قابل تقدیر است و نشان می‌دهد به وضعیت تیم بی‌توجه نیستید.

مدیرعامل باشگاه استقلال هم به موسیمانه شرایط باشگاه را توضیح داد و به سرمربی استقلال گفت همه در یک کشتی قرار داریم و باید برای موفقیت و رسیدن به مقصد در کنار هم باشیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علی نظری جویباری استقلال فوتبال استقلال فوتبال آبی پوشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۱۵۶۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط عجیبی که شاید ماتزاری را از استقلال دور کند

مذاکرات استقلال و والتر ماتزاری بیشتر از دو هفته به طول انجامیده و هنوز به نتیجه نرسیده است. مدیران باشگاه در آخرین دور مذاکرات بعد از ظهر روز جمعه نیز با نمایندگان ماتزاری شروط را سبک و سنگین کردند که در این بین ناگهان ماتزاری از شرط جدیدی رونمایی کرد، اینکه برای شروع کار در استقلال هشت دستیار داشته باشد!

به گزارش «شایانیوز» به نقل از ورزش سه؛ این شرط باعث تعجب مدیران استقلال و واکنش آن‌ها به این پیشنهاد از سوی تیم ماتزاری شده تا جاییکه آن ها بلافاصله به فکر به جریان انداختن پرونده انتخاب مربیان دیگر خارجی برای استقلال شده‌اند و ممکن است به صورت کامل از این انتخاب عقب بکشند.

استقلال یک مسابقه دشوار و حساس در لیگ نخبگان آسیا مقابل الریان در پیش‌رو دارد و نتیجه این مسابقه تاثیر زیادی در آینده نیمکت خواهد داشت. البته اولویت استقلال در انتخاب سرمربی خارجی است، چراکه نظر هواداران بر حضور یک مربی بزرگ خارجی روی نیمکت استقلال است، اما با توجه به تجربه پیتسو موسیمانه هیئت مدیره باشگاه استقلال در این زمینه ریسک نخواهد کرد و به دنبال سرمربی‌ای خواهد بود که شرایط مدنظر هواداران را داشته باشد.

البته ماتزاری همچنان جدی‌ترین گزینه برای نیمکت باشگاه استقلال است و امکان دارد دو طرف در ادامه مذاکرات با شرایط یکدیگر کنار آمده و حضور سرمربی ایتالیایی روی نیمکت آبی‌ها نهایی شود.

یکی از مدیران استقلال در گفت‌وگو با ورزش سه این خبر را تایید کرد.

آخرین آپدیت

بر اساس جدیدترین شنیده‌ها از رابطین انتقال ماتزاری پیشنهاد اولیه او حضور سه دستیار بوده که این عدد به پنج افزایش یافته چرا که او فکر می‌کند شرایط تیم ناموزون است و نیاز به کار بیشتری دارد. به این ترتیب پنج دستیار ایتالیایی، یک مترجم و دو ایرانی هشت عضو کادر فنی ماتزاری خواهند بود.

دیگر خبرها

  • ماتزاری یکی از این ۲ نفر سرمربی استقلال می شود
  • مذاکرات سازنده با ماتزاری
  • شروط مهم ماتزاری را تیم استقلال پذیرفت
  • سرمربی بعدی استقلال کیست؟ ماتزاری و دو گزینه دیگر
  • شرایط ماتزاری پذیرفته شد اما نیاید؛ یکی از این ۲ نفر سرمربی استقلال می شود
  • ۲ سرمربی برزیلی و کروات گزینه استقلال شدند
  • استقلال منتظر پاسخ نهایی والتر ماتزاری/مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد
  • آخرین اخبار سرمربی استقلال تهران|برنامه ماتزاری برای استقلال؛۵ دستیار محلی و ۲ متخصص بین‌المللی!
  • روز سرنوشت ساز برای استقلال/ مبلغ درخواست ماتزاری و تعداد دستیارانش اعلام شد
  • شرط عجیبی که شاید ماتزاری را از استقلال دور کند