Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی مقامات مطلع اعلام کردند که هزاران نیروی فعال ارتش آمریکا تنها دو روز پس از آنکه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دستور افزایش حضور نظامی در مرز جنوبی با مکزیک را داد، به این منطقه اعزام می‌شوند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر، حدود ۲۲۰۰ نیروی فعال در این مرز مستقر هستند. هنوز مشخص نیست که کدام واحدهای خاص برای اعزام به مرز انتخاب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین ۴۵۰۰ نفر نیروهای گارد ملی آمریکا نیز در این منطقه حضور دارند.

یکی از مقامات اعلام کرده که در هفته‌ها و ماه‌های آینده نیروهای بیشتری به مرز اعزام خواهند شد و این موج اول زمینه را برای حضور گسترده‌تر نظامی فراهم خواهد کرد.

هنوز مشخص نیست که آیا این نیروها مسلح خواهند بود یا خیر اما هیچ‌یک از نیروهای فعال مجاز به انجام اقداماتی همانند دستگیری یا توقیف مواد مخدر یا تعامل مستقیم با مهاجران - به جز کمک به آن‌ها برای جابجایی به مراکز مختلف- نیستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا دونالد ترامپ دونالد ترامپ رژيم صهيونيستی آمريكا آتش بس در غزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۲۸۸۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال هزاران شمش طلا از لندن به نیویورک از ترس ترامپ

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - روزنامه انگلیسی ایندیپندنت فاش کرد که در میانه ترس از اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا جنگ تجاری جهانی را آغاز کند، خزانه‌های بانک ‌های انگلیس در لندن به آرامی شروع به خالی کردن محتویات خود کردند، زیرا بخش بزرگی از شمش‌های طلا به شهر نیویورک ارسال شد.

این روزنامه گزارش داد که طی چند ماه گذشته حدود ۸۰۰۰ شمش طلا از خزانه‌های بانک‌های انگلیس منتقل شده است که معادل حدود ۲ درصد از کل موجودی آن است.

این روزنامه انگلیسی در این خصوص توضیح داد که ارزش کالایی که در آن حمل شده است اکنون بسیار بالاتر از ارزش آن در پایتخت انگلیس است و خاطرنشان کرد که تاجران نگران احتمال اعمال تعرفه گمرکی ترامپ بر طلا هستند.

ایندیپندنت افزود: به نظر می‌رسد آشفتگی در بازار طلا و متعاقب آن حرکت شمش از لندن به منهتن، نتیجه تهدیدات قریب الوقوع ترامپ برای اعمال تعرفه بر واردات اتحادیه اروپا به آمریکا باشد.

ترامپ هفته جاری تعرفه ۲۵ درصدی بر واردات فولاد و آلومینیوم به آمریکا وضع کرد. وی پیشتر بر واردات کالا از کانادا، مکزیک و چین اعمال کرده بود. اما تعرفه بر کالا‌های کانادایی و مکزیکی به مدت یک ماه تعلیق شد.

ترامپ در سال ۲۰۱۸ تعرفه‌های دیگری بر واردات فولاد و آلومینیوم وضع کرده بود، اما سپس اروپایی‌ها با جو بایدن رئیس جمهور سابق آمریکا به توافق رسیدند تا تعرفه‌های تلافی‌جویانه خود علیه آمریکا را تعلیق کنند.

این توافق در پایان ماه مارس منقضی می‌شود، اما اروپایی‌ها می‌گویند که این توافق به دلیل اقدامات تازه ترامپ عملا لغو شده است. آنها هشدار داده‌اند که به تعرفه‌های ترامپ فورا پاسخ خواهند داد.

منبع: المیادین

دیگر خبرها

  • انتقال هزاران شمش طلا از لندن به نیویورک از ترس ترامپ
  • اخبار دفاعی امنیتی در هفته‌ای که گذشت
  • اسرائیل مدعی شد ۵ مقر دائمی در خاک لبنان دایر می‌کند
  • ایران با بومی‌سازی و خودکفایی در صنایع دفاعی، دست نیاز به سوی کشورهای بیگانه دراز نکرده است
  • دریادار سیاری: بیش از ۹۰ درصد تجهیزات دفاعی در داخل ساخته می شود
  • اسرائیل ۵ مقر دائمی در خاک لبنان دایر می‌کند
  • وزیر دفاع آمریکا ضمن مخالفت با پیوستن کی‌یف به ناتو: به اوکراین نیرو اعزام نخواهیم کرد
  • طرح جذب جوانان ۱۸ ساله اوکراینی به ارتش آغاز شد
  • تحولات اوکراین| آغاز جذب جوانان ۱۸ ساله اوکراینی به ارتش
  • اعتراض چین به عبور ناوهای جنگی آمریکا از تنگه تایوان