Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سبک ایده‌آل، گروه افسانه‌ای پینک فلوید، یکی از تأثیرگذارترین گروه‌های راک ، تصمیم  گرفت که به  حقوق موسیقی ضبط‌شده و نام تجاری خود به شرکت سونی موزیک را بفروشد.

این معامله  ۴۰۰ میلیون دلار ارزش دارد و شامل تمام آلبوم‌ها و آثار  این گروه می‌شود. این اقدام  تأثیر قابل‌توجهی بر دسترسی به آثار پینک فلوید و نحوه استفاده از آن‌ها در رسانه‌ها و پلتفرم‌های مختلف دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برچسب هاپینک فلوید

منبع: سبک ایده‌آل

کلیدواژه: پینک فلوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabkeideal.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبک ایده‌آل» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۳۰۵۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متلاشی شدن یکی از گسترده‌ترین شبکه‌های جعل آثار هنری در اروپا

به گزارش ایران اکونومیست؛ اسم بسیاری از هنرمندان نام‌آشنای دنیای هنر مانند بنکسی، پابلو پیکاسو و اندی وارهول در میان نقاشانی که آثار جعلی‌شان توسط این شبکه فروخته می‌شد دیده می‌شود.

بنا به گزارش‌ها ۳۸ نفر در چند کشور اروپایی از جمله ایتالیا، اسپانیا، فرانسه و بلژیک به ظن همکاری با این شبکه تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

این افراد متهم به جعل آثار هنری، توطئه برای مدیریت اشیاء سرقت‌شده و فروش غیرقانونی آثار هنری هستند.

به گفته دادستانی ایتالیا کارشناسان هنری که بر عملیات اخیر پلیس این کشور نظارت داشتند از آن به عنوان «بزرگترین اقدام در راستای حفاظت از آثار بنکسی» یاد کرده‌اند. پایگاهی اینترنتی که آثار بنکسی در آن به فروش می‌رسد پیش از این نسبت به فروش آثار جعلی و «گران قیمت» این هنرمند هشدار داده بود.

آثاری جعلی از کلود مونه، ونسان ون گوگ، سالوادور دالی، هنری مور، مارک شاگال، فرانسیس بیکن و پاول کله نیز توسط این شبکه به فروش می‌رسید.

به گفته مقام‌های ایتالیا بیش از ۲۱۰۰ اثر هنری جعلی در جریان عملیات پلیس کشف و ضبط شد. پلیس همچنین تعدادی آتلیه جعل آثار هنری در توسکانی، ونیز و دیگر مناطق اروپا کشف کرد.

دیگر خبرها

  • بلک پینک تور جدیدی در سال 2025 برگزار خواهد کرد
  • کتاب سال حوزه برترین‌های خود را شناخت
  • رشد ۴۰ درصدی مشارکت بین‌المللی در همایش کتاب سال حوزه
  • جایزه‌های جهانی منتظر «پسر دلفینی ۲» هستند / آثار انیمیشن به جشنواره فیلم فجر اعتبار می‌دهند + فیلم
  • تابویی که بالاخره شکسته شد
  • اگر بین‌المللی کار نکنید، فروش بین‌المللی هم ندارید
  • طراح برجسته پوسترهای راک و برادوی درگذشت
  • ثبت هنر ایران در مارکت جهانی
  • ثبت آثار هنرمندان ایرانی در پایگاه‌های اطلاعاتی بازار هنر جهان
  • متلاشی شدن یکی از گسترده‌ترین شبکه‌های جعل آثار هنری در اروپا