بازنشستگان وزارت بهداشت و درمان در انتظار پرداخت پاداش
تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۳۳۰۵۹۱۷
این روزها بازنشستگان وزارت بهداشت و درمان به دلیل تاخیر در واریز پاداش پایان خدمت حال و روز خوشی ندارند و این تاخیر در پرداخت مشکلاتی را بر سر راه آنها قرار داده است.
شهروندحبرنگار ما با ارسال پیام خواستار رسیدگی به این مشکل شد.
متن پیام شهروندخبرنگار
بازنشسته فروردین۱۴۰۲ وزارت بهداشت هستم، حدود دو سال است که بازنشسته شدم، اما از پاداش خبری نیست.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران
کلیدواژه: پاداش بازنشستگان وزارت بهداشت و درمان مشکلات مردم
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۳۰۵۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
واریز باقیمانده پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته انجام شد
وزارت آموزش و پرورش از واریزِ ۶۰ درصد باقیمانده پاداش پایان خدمت ۷۵ هزار فرهنگی بازنشسته سال ۱۴۰۲ خبر داد.
وزارت آموزش و پرورش گفت: با تامین نقدینگی ۲۳ هزار میلیارد تومان، باقیمانده پاداش پایان خدمت ۷۵ هزار فرهنگی بازنشسته سال ۱۴۰۲ به حساب آنها واریز شد.
۴۰ درصد پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۲، معادل ۲۲ همت شهریور امسال واریز شده بود.
منبع: فرارو