Web Analytics Made Easy - Statcounter

رزمایش بزرگ نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس و تنگه هرمز

فرمانده نیروی دریایی سپاه از آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز جمعه در منطقه میانی و شمالی خلیج فارس در سه منطقه دریایی خبر داد.

سردار تنگسیری در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: این نمایش قدرت نیرو‌های شرکت کننده در این رزمایش، بخش بسیار کوچکی از توانمندی نیروی دریایی سپاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دریادار تنگسیری پیام این رزمایش را صلح و دوستی برای کشور‌های همسایه و مقابله با هرگونه تهاجم نیرو‌های فرامنطقه‌ای دانست و تأکید کرد: این رزمایش نشان‌دهنده توانایی ما در برقراری امنیت منطقه است.

وی با تأکید بر تقویت مؤلفه‌های رزم دریایی در رزمایش نیروی دریایی سپاه، از بکارگیری تجهیزات جدید اعم از شناور‌های تندرو، موشک‌های ساحل به دریا و موشک‌های سطح به سطح در این رزمایش خبر داد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: نیروی دریایی سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۳۰۷۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم رزمایش زمینی پیامبر اعظم سپاه در جنوب‌غرب آغاز شد

دومین مرحله از رزمایش پیامبر اعظم ۱۹ نیروی زمینی سپاه از صبح امروز در منطقه جنوب غرب کشور آغاز شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم، دومین مرحله از رزمایش پیامبر اعظم 19 نیروی زمینی سپاه از صبح امروز در منطقه جنوب غرب کشور آغاز شد.

در این رزمایش انواع سناریوهای دفاعی برای مقابله دشمنان فرامنطقه‌ای مبتنی بر دکترین رزم همتراز تمرین خواهد شد.

در دومین مرحله از رزمایش پیامبر اعظم 19 نیروی زمینی سپاه جدیدترین دستاوردهای نزسا در حوزه‌های زرهی، پهپادی و موشکی رونمایی و‌ تست خواهد شد.

انتقال تیپ ویژه صابرین به دومین مرحله از رزمایش زمینی سپاه

 

مرحله اول رزمایش پیامبراعظم(ص)19 نیروی زمینی سپاه اواخر دی ماه با حضور سرلشکر سلامی فرمانده‌کل سپاه برگزار شد.

در این مرحله رزمایش با حضور رسته‌ها و واحدهای تخصصی نیروی زمینی سپاه در منطقه غرب کشور سناریوهای عملیات واکنش سریع نیز اجرا شد که انتقال سریع نیرو و تجهیزات به منطقه رزمایش یکی از بخش‌های این نوع عملیات بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سنتکام مدعی نجات ملوانان کشتی ایرانی در خلیج فارس شد
  • شکست اسرائیل در «طوفان الاقصی» جبران ناپذیر است
  • تیپ نیروی مخصوص سپاه به موشک‌های دقیق و پهپاد پرسه زن مجهز است
  • شلیک از عمق کویر به آبهای دوردست با «قدر ۳۸۰» ممکن شد +عکس
  • آغاز مرحله دوم رزمایش زمینی پیامبر اعظم سپاه
  • دومین مرحله از رزمایش زمینی پیامبر اعظم سپاه در جنوب‌غرب آغاز شد
  • هشدار؛ خلیج فارس ایمن نیست/ شناورهای سبک و صیادی به دریا نروند
  • مرحله دوم رزمایش زمینی پیامبر اعظم سپاه در جنوب‌غرب آغاز شد
  • «هایپرسونیک» ایرانی این بار در عمق دریا
  • توانمندی جدید نظامی ایران، آمریکا را شوکه کرد