Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2025-02-15@00:07:58 GMT

دربی نایب قهرمانی سرخابی‌ها برنده نداشت

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۳۳۱۰۱۲۷

دربی نایب قهرمانی سرخابی‌ها برنده نداشت

برنا - گروه ورزشی: دربی سرخابی‌های پرسپولیس و استقلال در رده نوجوانان برنده نداشت.

جدل حساس سرخابی ها در دربی پایه ها با تساوی به پایان رسید و دو تیم استقلال و پرسپولیس به تقسیم امتیازات در این دیدار رضایت دادند.

به گزارش برنا؛ در هفته هفته بیست و پنجم  لیگ برتر نوجوانان تهران استقلال و پرسپولیس به میزبانی آبی پوشان به مصاف هم رفتند که این بازی با تساوی بدون گل خاتمه پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازی امروز از ساعت 12 در ورزشگاه امام رضا به میزبانی باشگاه استقلال برگزار شد که تلاش 90 دقیقه ای دو تیم منجر به گل نشد و سوت پایان این بازی با نتیجه صفر - صفر بدون گل به پایان رسید.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دربی پرسپولیس استقلال سرخابی ها تیم های پایه نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۳۱۰۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگر: همه بازی های سخت ما مقابل پرسپولیس بوده است

جامعه ورزشی آفتاب نو:

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، محمد دانشگر بعد از پیروزی سپاهان مقابل پرسپولیس در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی، اظهار داشت: اول باید به همه مخصوصاً شما تبریک بگویم. بازی خیلی حساسی بود. پرسپولیس آمده بود که در این بازی برنده باشد. ما هم دنبال همین هدف بودیم. خدا را شکر که ما برنده بازی بودیم.

وی در ادامه افزود: یک تبریک ویژه باید به هواداران تیم خودمان بگویم. برای ما سنگ‌تمام گذاشتند. خیلی جو خوبی بود و خدا را شکر برنده شدیم.

«چهار سال پیش هم در آزادی با لباس استقلال به پرسپولیس گل زدید و در ضربات پنالتی برنده شدید. امروز هم بعد از گل شما سپاهان برنده شد و به مرحله بعدی جام حذفی صعود کرد.»، مدافع سپاهان در پاسخ به این سؤال، تصریح کرد: بله، خدا را شکر، ولی فکر کنم ضربه سر سیاوش یزدانی خودش مستقیم به گل می‌رفت، ولی من چون اینقدر فشار و استرس بود نفهمیدم چه شد.

«شادی بعد گلت همه جا به صورت گسترده بازنشر شد. قبلاً به سبک کانر مک‌گرگور (ورزشکار هنرهای رزمی) شادی می‌کردی، اما این شادی گلت جدید بود.»، دانشگر در واکنش به طرح این موضوع تأکید کرد: نه، این شادی گل را برای همین بازی همینطوری (منظور به صورت فی البداهه) انجام دادم. نفهمیدم چه کار کردم!

وی درباره گلزنی مقابل چادرملو و پرسپولیس، اذعان کرد: خدا را شکر. مهم نیست. ان‌شاءالله تیم ما روند خوبش را همینطور طی کند. بازی‌های سخت  پیش رو داریم و در دو هفته آینده بازی حساسی پیش‌رو داریم. قطعاً تمام تمرکزمان را روی این دو بازی می‌گذاریم.

مدافع تیم فوتبال سپاهان در مورد اینکه سپاهان در دو جام مدعی قهرمانی است، تصریح کرد: اگر روند تیم را از ابتدای فصل تا به حال ببینید خدا وکیلی خیلی خوب کار کردیم و بچه‌های تیم خیلی زحمت کشیدند، مخصوصاً بچه‌های جوان و خوبی که به تیم اضافه شدند، ولی آنها داخل تیم‌هایی نبودند که مدعی قهرمانی باشند یا بخواهند برای قهرمانی بجنگند. خیلی سخت است و به نظرم بچه‌های ما فوق العاده عمل کردند و به آنها تبریک می‌گویم.

دانشگر راجع به اینکه آیا سپاهان کارترون بعد از این ۳ پیروزی، متخصص بُرد پرسپولیس است، گفت: از نظر من همه بازی‌های سخت ما مقابل پرسپولیس بوده است. پرسپولیس تیم خیلی خوبی است و خیلی خوب بازی می‌کند. امروز خدا را شکر توانستیم دوباره در بازی برنده باشیم.

/

+

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

دیگر خبرها

  • داور باید با دوکوره برخورد می‌کرد که نکرد!
  • فن‌دایک: داور باید با دوکوره برخورد می‌کرد که نکرد!
  • همه چیز از جنجال ها و درگیری بازی دیشب / پلیس وسط زمین آمد و بازیکنان را جدا کرد!
  • فان‌دایک: داور باید با دوکوره برخورد می‌کرد که نکرد!
  • همه چیز از جنجال ها و درگیری دربی دیشب/ ۴ کارت قرمز و لغو کنفرانس خبری/ پلیس وسط زمین آمد و بازیکنان را جدا کرد!
  • بازی جذاب حریفان تراکتور برنده نداشت
  • دانشگر: همه بازی های سخت ما مقابل پرسپولیس بوده است
  • گل طلایی سپاهان از دربی کپی شد!
  • روز باشکوه استقلال در دربی ۸۴؛ فتح جشنواره گل در سالگرد پیروزی تاریخی
  • خبر خوب وزارت ورزش به سرخابی‌های پایتخت