Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از تارنمای هیل، «تیم چپمن» تاکید کرد که اکنون و در مراحل اولیه آغاز به کار دولت دوم دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، مخالفت با او بسیار دشوار است.

وی افزود: این شرایط با توجه به حضور جناح های مختلف در ائتلافی که او با خود به دفتر بیضی شکل برده است، دائمی نخواهد بود.

رئیس سازمان پیشبرد آزادی آمریکایی (AAF) با اشاره به چالش‌های بزرگ پیش روی دولت آمریکا از موضع رابرت اف کندی جونیور، گزینه ترامپ برای ریاست وزارت بهداشت و خدمات انسانی (HHS) به عنوان مثالی بارز در ناهمسوئی افراد کابینه ترامپ یاد کرد و گفت: آنها با برخی نامزدهای خود (در وزارتخانه های مختلف) با مشکلاتی روبرو خواهند شد، مانند اینکه نامزد آنها برای ریاست بر وزارت بهداشت یک حامی همیشگی سقط جنین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چپمن در شاهد مثال دیگری از تضادهای موجود در دولت ترامپ با اشاره به تنش بین جمهوریخواهان تندرو و میلیاردرهای فناوری جناح راست در مورد مهاجرت تصریح کرد: این دو گروه حتی قبل از مراسم تحلیف، تنش هایی در ائتلاف خود درباره این موضوع داشته اند.

بنابر این گزارش، اعضای سازمان پیشبرد آزادی آمریکایی در هفته های اخیر آشکارا با برخی مواضع و نامزدهای ترامپ مخالفت کرده است.

مخالفت با تهدیدات ترامپ مبنی بر اعمال تعرفه بر متحدان آمریکا و حمایت از ممنوعیت تیک تاک از جمله مواضع این گروه محافظه کار است.

همچنین اعضای این گروه چهارشنبه هفته گذشته یک کمپین تبلیغاتی ۶ رقمی در مخالفت با نامزدی کندی برای ریاست بر وزارت بهداشت و خدمات انسانی راه اندازی کرد.

جهان اروپا ۰ نفر پرشنگ خاکپور برچسب‌ها دولت ترامپ دونالد ترامپ دولت آمریکا ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دولت ترامپ دونالد ترامپ دولت آمریکا ایالات متحده آمریکا دولت ترامپ دونالد ترامپ دولت آمریکا ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۳۱۵۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکرون: نمی توانید به ۲ میلیون نفر بگویید جابجا شوند

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، در بحبوحه خشم گسترده علیه طرح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای کوچاندن اهالی نوار غزه و سیطره آمریکا بر این منطقه، ایمانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه در مصاحبه با شبکه خبری «سی ان ان» مخالفت خود را با این طرح اعلام کرد و خواستار احترام به فلسطینی ها شد>

او روز سه شنبه گفت: نمی توانید به ۲ میلیون نفر بگویید جابجا شوند. رویکرد درست به این زمینه دنبال کردن یک رویکرد سیاسی است و یک رویکرد ملک و املاکی.

برپایه این گزارش، دولت فرانسه با طرح آوارگی فلسطینی ها مخالفت و سخنگوی آن چنین اقدامی را «بی ثبات کننده در خاورمیانه» توصیف کرده است.

مقامات کشورها و جامعه بین المللی طرح ترامپ علیه نوارغزه را محکوم کرده اند. دبیر کل سازمان ملل نیز به ترامپ درباره «پاکسازی قومی» در نوار غزه هشدار داده است.

در بین کشورهای غرب اروپا، فقط خرت ویلدرز سیاستمدار راست افراطی هلند طرح ترامپ را تایید کرده است.

والتر اشتاین مایر رئیس جمهوری آلمان ایده ترامپ را «غیرقابل قبول» توصیف کرده و آنالنا بائربوک وزیرخارجه این کشور گفته است این طرح «موجب درد ورنج جدید و نفرت جدیدی خواهد شد».

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با همدستی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ خواستار تخلیه کامل منطقه نوار غزه و کوچاندن اهالی آن به کشورهای عربی همسایه از جمله مصر و اردن و سیطره آمریکا بر نوار غزه شد.

ترامپ فقدان شرایط زندگی در نوار غزه به علت ویرانی‌های گسترده ناشی از حملات ارتش رژیم صهیونیستی را بهانه کرد و به سران کشورهای عربی همسایه اراضی اشغالی از جمله مصر و اردن دستور داد که از مردم غزه استقبال کرده و به آنها اسکان دهند.

در پی این اظهارات ترامپ، بسیاری از کشورهای جهان بویژه کشورهای اسلامی از جمله، مصر، اردن، عربستان، قطر، امارات، کویت، عمان و بحرین در بیانیه‌ای مخالفت خود را با این طرح اعلام کردند.

جهان اروپا ۰ نفر برچسب‌ها دونالد ترامپ امانوئل مکرون غزه رژیم صهیونیستی

دیگر خبرها

  • چین با استقرار موشک آمریکایی در فیلیپین مخالفت کرد
  • مخالفت چین با استقرار موشک آمریکایی در فیلیپین
  • سفر رئیس جمهور مصر به واشنگتن به تعویق افتاد/ جزئیاتی از فشارهای آمریکا بر قاهره بر سر غزه
  • مخالفت صدها خاخام یهودی با طرح ترامپ
  • مخالفت دو سوم آمریکایی‌ها با طرح ترامپ برای تصرف غزه
  • ماسک: برخی آژانس‌های فدرال باید به کلی پاک شوند
  • پوتین و ترامپ درباره ایران هم گفت‌وگو کردند
  • مکرون: نمی‌توانید به ۲ میلیون نفر بگویید جابه‌جا شوند
  • مکرون: نمی توانید به ۲ میلیون نفر بگویید جابجا شوند
  • رئیس‌جمهور ماسک!