Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2025-02-11@21:07:56 GMT

کره شمالی یک موشک کروز استراتژیک آزمایش کرد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۴۰۳ | کد خبر: ۴۳۳۳۴۹۰۴

کره شمالی یک موشک کروز استراتژیک آزمایش کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری مرکزی کره شمالی (KCNA) اعلام کرد: اداره موشکی جمهوری دموکراتیک خلق کره ۲۵ ژانویه یک آزمایش شلیک موشک‌های کروز استراتژیک هدایت‌شونده از دریا (زیردریایی) به سطح انجام داد.

این خبرگزاری افزود: آزمایش شلیک این سامانه تسلیحاتی بخشی از برنامه‌ها برای ایجاد قابلیت‌های دفاع ملی با هدف افزایش اثربخشی کنترل استراتژیک در برابر دشمنان بالقوه است که مطابق با شرایط امنیتی متغیر منطقه‌ای صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، آزمایش این موشک استراتژیک با نظارت کیم جونگ اون، دبیرکل حزب کارگران کره و رهبر این کشور صورت گرفت.

این گزارش می‌افزاید: ژنرال کیم جونگ سیک، عضو کمیسیون نظامی مرکزی حزب کارگران کره و ژنرال جانگ چانگ ها، مدیرکل اداره موشکی جمهوری دموکراتیک خلق کره نیز رهبر این کشور برای نظارت بر این آزمایش موشکی را همراهی می‌کردند.

خبرگزاری کره شمالی افزود: موشک‌های کروز استراتژیک پرتاب شده پس از طی مسیرهای پروازی بیضوی و هشت‌شکل به طول ۱۵۰۰ کیلومتر در مدت زمان ۷۵۰۷ تا ۷۵۱۱ ثانیه، دقیقاً به اهداف اصابت کردند.

کره شمالی اعلام کرد: این آزمایش شلیک هیچ تأثیر منفی بر امنیت کشورهای همسایه نداشت.

رهبر کره شمالی نیز با اشاره به اینکه ابزارهای بازدارندگی جنگ نیروهای مسلح کشورش به طور کامل‌تری در حال تکمیل هستند، تأکید کرد: این کشور همواره تلاش‌های جدی و مسئولانه‌ای را برای انجام مأموریت و وظیفه مهم خود در دفاع از صلح و ثبات پایدار و بادوام بر اساس قدرت نظامی توسعه‌یافته‌تر در آینده انجام خواهد داد.

کد خبر 6358370

منبع: مهر

کلیدواژه: کره شمالی زیردریایی موشک کروز استراتژیک رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ ایالات متحده امریکا فلسطین طوفان الاقصی کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۳۳۳۴۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر کره‌شمالی برای پزشکیان پیام فرستاد

وانانیوز|

فارس نوشت: رسانه‌های کره شمالی امروز از پیام تبریک رهبر این کشور به رئیس‌جمهور ایران به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر دادند. 

طبق گزارش‌ها، کیم خطاب به پزشکیان گفت که «از این فرصت برای ابراز عقیده خود مبنی بر این که روابط دوستی و همکاری بین دو کشور تقویت خواهد شد و توسعه خواهد یافت، استفاده می‌کنم».

وی افزود «برای شما در کار مسئولانه‌ای که برای رفاه و سعادت مردم خود انجام می‌دهید، آرزوی موفقیت می‌کنم».

دیگر خبرها

  • رهبر کره‌شمالی برای پزشکیان پیام فرستاد
  • رهبر کره شمالی در پیامی به پزشکیان: روابط دو کشور تقویت خواهد شد
  • مشخصات بمب‌افکن استراتژیک توپولوف Tu-۲۲M۳
  • سپاه: موشک کروز دریایی ایران در راه است
  • رونمایی از موشک‌های کروز هایپرسونیک با برد ۲ هزار کیلومتر
  • رهبر کره شمالی عنوان کرد برنامه هسته‌ای خود را تقویت می‌کنیم
  • رهبر کره شمالی: برنامه هسته‌ای خود را تقویت می‌کنیم
  • برنامه هسته‌ای خود را تقویت می‌کنیم
  • کیم: اقدامات آمریکا خطر جنگ جهانی را افزایش می‌دهد 
  • رهبر کره‌شمالی وعده توسعه سلاح‌های هسته‌ای داد