Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2025-04-19@15:47:27 GMT

ادامه ناآرامی در ترکیه/ ۶ پلیس زخمی شدند

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۰۴۱۶۷۲

ادامه ناآرامی در ترکیه/ ۶ پلیس زخمی شدند

آفتاب‌‌نیوز :

اکرم امام اوغلو، شهردار استانبول و مهمترین رقیب رئیس جمهور فعلی ترکیه رجب طیب اردوغان صبح روز چهارشنبه پس از بازرسی منزلش به اتهام فساد و ارتباط با تروریسم بازداشت شد. طبق اعلام دادستانی استانبول امام اوغلو برای بازپرسی تا یکشنبه در بازداشت خواهد بود. 

در شب‌های گذشته استانبول شاهد تظاهرات‌ها و تجمعات در اعتراض به بازداشت شهردار استانبول اکرم امام اوغلو بود و ده‌ها هزار نفر معترض در مقابل شهرداری استانبول تجمع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هواداران امام اوغلو قصد دارند طی این روز‌ها در مراکز شهر‌های بزرگ زنجیره‌های انسانی تشکیل داده و راهپیمایی کنند.

زخمی شدن ۶ نیروی پلیس ترکیه

در همین حال «علی یرلی کایا» وزیر کشور ترکیه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که ۶ نیروی پلیس این کشور در اعتراضات شهر استانبول در پی بازداشت «اکرم امام اوغلو» شهردار این شهر، زخمی شده‌اند.

تظاهرات اهالی استانبول در منطقه «قاضی کوی»

اهالی استانبول در منطقه «قاضی کوی» در اعتراض به بازداشت «اکرم امام اوغلو» دست به تظاهرات زدند.

اعتراضات در حال سرایت به نقاط مختلف ترکیه

پس از تجمعات و راهپیمایی‌هایی که در استانبول و آنکارا برگزار شد این بار اخبار حاکی از آن است که در دیگر نقاط ترکیه نیز طرفداران و حامیان حزب جمهوری خلق دست به تجمعاتی زده‌اند.

تجمعاتی در شهر‌های مرکزی، شمالی و غربی ترکیه از جمله اسکی شهیر، گیرسون و ازمیر برگزار شد. ساکاریا، چوروم و اماسیه و دیگر شهر‌های ترکیه نیز شاهد راهپیمایی و تجمعاتی بودند.

دانشجویان و دانشگاه‌ها در ساماندهی این اعتراضات در حال نقش آفرینی می‌باشند.

کاهش پهنای باند در استانبول و ترکیه به پایان رسید

بنا بر اعلام برخی از منابع خبری، اقدام دولت ترکیه در کاهش پهنای باند در استانبول صبح امروز به پایان رسید و اینترنت به حالت عادی بازگشت.

ادامه تحصن رهبر حزب جمهوری خلق در شهرداری استانبول

اوزگور اوزل رهبر حزب جمهوری خلق پس از دستگیری هم حزبی خود اکرم امام اوغلو شهرداری استانبول برای روز دوم به تحصن خود در استانبول ادامه داد. 

وی که از طرفداران خواسته است منطقه ساراچهانه استانبول که ساختمان ریاست شهرداری استانبول در آنجا واقع شده است را ترک نکنند، شخصا ساعات شب را در ساختمان شهرداری گذراند. 

اوزل گفت: اراده استانبول تحت بازداشت است. اهالی استانبول اینجا را تحویل اکرم امام اوغلو داده بودند. اینجا خانه ملت است، آن را تحویل غیر او نمی‌دهیم.

درخواست از دانشجویان دانشگاه‌های ترکیه برای پیوستن به اعتصابات

دانشجویان دانشگاه صنعتی خاورمیانه ODTÜ واقع در آنکارا که خود دست به اعتصاب زده‌اند از تمامی دانشجویان دانشگاه‌های ترکیه خواستند آنها نیز به جمعشان بپیوندند.

ادامه سقوط بورس استانبول

بورس استانبول در ادامه روند نزولی خود در آخرین روز کاری هفته نیز با کاهش ۴.۵ درصدی رو‌به‌رو شد.

پس از اتفاقات اخیر و دستگیری شهردار استانبول بورس استانبول روند سقوط ناگهانی خود را آغاز کرد.

تلاش دانشجویان دانشگاه آنکارا برای شکستن محاصره پلیس

دانشجویان دانشگاه آنکارا برای شکستن محاصره پلیس، با آنها درگیر شدند.

ممنوعیت تجمع و راهپیمایی به مدت ۵ روز در ازمیر

پس از ممنوعیت چهار روزه تجمع، راهپیمایی و برگزاری نشست خبری در برخی شهر‌های ترکیه، این بار در سومین شهر بزرگ ترکیه ازمیر نیز ممنوعیت مشابهی اعلام شد.

استانداری ازمیر با اعلام این خبر از اعمال این ممنوعیت در تاریخ‌های ۲۱ الی ۲۵ مارس در این شهر ساحلی دریای اژه خبر داد.

ادامه شوک اقتصادی

 در روز سوم بازداشت شهردار استانبول و رقیب بالقوه رجب طیب اردوغان، اقتصاد ترکیه کماکان در شوک این واقعه قرار دارد. 

بازار بورس استانبول با ادامه روند نزولی خود با کاهش ۷ و نیم درصدی مواجه شد. در این میان معاملات بازار نیز به صورت مکرر متوقف شد.

ممنوعیت تجمعات در پایتخت ترکیه

پس از اعلام ممنوعیت هرگونه تجمع، راهپیمایی و اظهار نظر رسانه‌ای در برخی شهر‌های ترکیه، این بار در آنکارا پایتخت این کشور نیز با اعلام استانداری به مدت ۵ روز محدودیت‌های مذکور اعمال خواهند شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: آفتاب

کلیدواژه: استانبول ترکیه دانشجویان دانشگاه شهرداری استانبول شهردار استانبول اکرم امام اوغلو بورس استانبول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۰۴۱۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرت‌های جنیفر لوپز در ترکیه یک ماه عقب افتادند !

به گزارش سبک ایده آل، کنسرت‌های جنیفر لوپز که قرار بود ۱ و ۴ جولای ۲۰۲۵ در آنتالیا و استانبول برگزار شود، با اعلام شرکت برگزارکننده یک ماه به تعویق افتاد. طبق جدول تازه تور جهانی «Up All Night»، این خواننده آمریکایی اکنون در تاریخ ۵ آگوست در هتل Regnum Carya آنتالیا و ۷ آگوست در Yenikapı Festival Park استانبول اجرا خواهد داشت.

لوپز که آلبوم «This Is Me… Now» را اوایل امسال منتشر کرده، پس از چند سال وقفه، در قالب تور «JLO Live in 2025» به ترکیه سفر می‌کند. منابع نزدیک به تیم اجرایی، تطبیق‌های فنی و برنامه‌ریزی لجستیکی را دلیل تغییر تاریخ‌ها عنوان کرده‌اند.

سامانه Bubilet اعلام کرد فروش بلیت استانبول از ۲۰ آوریل ساعت ۱۲ ظهر آغاز می‌شود و قیمت بلیت‌های ایستاده بین ۱٬۵۰۰ تا ۱۵٬۰۰۰ لیر است. بلیت‌های VIP نیز بین ۹۸٬۲۶۷ تا ۶۶۶٬۰۰۰ لیر عرضه می‌شود. در آنتالیا نیز نرخ بلیت‌های ایستاده از ۲۵٬۸۰۲ تا ۷۱٬۹۵۱ لیر اعلام شده و ظرفیت VIP به‌زودی اضافه خواهد شد.

برچسب هاترکیه جنیفر لوپز کنسرت

دیگر خبرها

  • موج جدید اعتراضات در دانشگاه‌ها و مدارس ترکیه
  • دلایل کاهش معنی‌دار محبوبیت اردوغان در ترکیه
  • کنسرت‌های جنیفر لوپز در ترکیه یک ماه عقب افتادند !
  • جوانان خشمگین، آینده مبهم
  • ممانعت برلین از ارسال ۳۰ جنگنده به ترکیه به دلیل پرونده بازداشت شهردار استانبول
  • بازگشت موج تظاهرات در ترکیه یک ماه پس از بازداشت شهردار استانبول
  • برگزاری تظاهرات در ترکیه یک ماه پس از بازداشت شهردار استانبول
  • دانشگاه‌ها و دبیرستان‌ها علیه اردوغان
  • آلمان فروش جنگنده یورو فایتر به ترکیه را وتو کرد
  • نبرد برای آینده: اردوغان و تسویه‌حساب‌های سیاسی در ترکیه