Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر بذرافشان در گفت وگو با رسانه 7، در پاسخ به این پرسش که آیا قیمت طلا و سکه به قبل بازمی‌گردد؟ عنوان می‌کند: عوامل مختلفی دخیل است. اگر به تحلیل‌های قیمتی بازار جهانی طلا دقت کنیم، از ابتدای سال میلادی جدید تحلیل‌ها در این راستا بود که اونس طلا تا ۳ هزار و ۳۰۰ […]

نادر بذرافشان در گفت وگو با رسانه 7، در پاسخ به این پرسش که آیا قیمت طلا و سکه به قبل بازمی‌گردد؟ عنوان می‌کند: عوامل مختلفی دخیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر به تحلیل‌های قیمتی بازار جهانی طلا دقت کنیم، از ابتدای سال میلادی جدید تحلیل‌ها در این راستا بود که اونس طلا تا ۳ هزار و ۳۰۰ دلار بالا رود. حالا هم این اتفاق به صورت تدریجی رخ داده است. از سوی دیگر، نوسانات بازار ارز و خبرهای سیاسی و اقتصادی، عواملی است نوسان قیمت‌ها را رقم زد.

وی متذکر می‌شود: در میان این تغییر قیمت‌ها نکته‌ای که مطرح است، این‌که همکاران ما شرایط خوبی نداشتند. از ابتدای سال ۱۴۰۳ قیمت‌ها به شدت تغییر کرده است و همین موضوع باعث شده که متاسفانه تولید به شدت آسیب دیده است.
 

مارمولک‌بازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایه‌گذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟ دود و سینما: وقتی سیگار دبیر جشنواره فجر خبرساز می‌شود

رییس اتحادیه طلا و جواهر با تاکید دوباره بر کاهش تقاضا و تشدید رکود در بازار طلا و سکه، می‌گوید: همکاران ما خیلی نتوانستند در این شرایط مقاومت کنند و هرچه طلا افزایش پیدا کرد، قدرت خرید مردم هم کم شد.

بذرافشان با اشاره به روند تورمی کشور، می‌افزاید: این تورم باعث شد که در این بازار مبادلات بالا نرفت. افزایش قیمت بازار جهانی طلا و همچنین افزایش قیمت طلا و سکه در بازار داخلی در طول سال باعث شد که واحدهای تولید و توزیعی به شدت دچار آسیب‌های مالی و اقتصادی شوند.

مشروح اظهارات نادر بذرافشان درباره وضعیت بازار طلا و سکه در روزهای آینده را (اینجا) بخوانید.

۲۲۳۲۲۵

منبع خبر: خبر آنلاین

آخرین اخبار ورزشی را در سایت خبری-تحلیلی رسانه 7 بخوانید.

منبع: رسانه ۷

کلیدواژه: قیمت طلا و سکه تحلیل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.resaneh7.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رسانه ۷» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۰۴۴۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به خریداران دلار؛ برای یک شوک بزرگ آماده باشید

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرآنلاین، تحولات نشان می‌دهند بازار ارز و طلا وارد روندی شدند که قبل از هر چیز تحت تاثیر اتفاقات و جهت‌گیری‌های میان ایران و آمریکا قرار گرفته است. در این شرایط بازار می‌تواند پر ریسک‌تر از شرایطی که قبلا انتظار می‌رفت، باشد. در تحلیل کوتاه مدت بازار اغلب کارشناسان فکر می‌کنند که بازار ارز روندی کاهنده داشته باشد اما در بازار طلا اتفاق نظر چندانی مشاهده نمی‌شود؛ بازار طلا تحت تاثیر جهش بی سابقه نرخ اونس در بازارهای جهانی قرار دارد که به نظر می‌رسد بدون کوتاه آمدن واشنگتن از سیاست جنگ تعرفه‌ای، احتمال کاهش آن کمتر از هر زمانی است. به همین دلیل برخی پیش‌بینی می‌کنند اونس از نرخ فعلی هم بیشتر شود و به حوالی ۳۷۰۰ دلار برسد. در مقابل ولی تحلیل‌گرانی هم هست که معتقدند با افزایش فشار تورمی به اقتصاد آمریکا، کاخ سفید در نهایت از سیاست دست خواهد کشید و متعاقب آن رکوردشکنی‌های پی در پی نرخ اونس طلا هم به خاتمه خواهد رسید.

در همین رابطه سجاد بور بور، تحلیل‌گر بازار، درباره چشم انداز کوتاه مدت بازار ارز و طلا به خبرآنلاین گفت: «با نگاه بسیار کوتاه مدت یا یکی دو روزه نمی‌توان توقع یکسری جهش‌های جدی داشت جز اینکه تحت تاثیر هیجانات غیرقابل پیش‌بینی باشد. به این ترتیب در روزهای آینده احتمال تغییر چندانی در قیمت ارز و طلا وجود ندارد.»

او در رابطه با چشم‌انداز نرخ ارز توضیح داد: «اکنون و برای کوتاه مدت نمی‌توانیم منتظر تغییرات پایه‌ای در بازار باشیم و به همین جهت بهتر است به شکل تکنیکی بازار را تحلیل کنیم. از این منظر، صف فروش در فعلا قوی‌تر خواهد بود و تا روز شنبه که مذاکرات از سر گرفته خواهد شد، دلار در محدوده فعلی باقی خواهد ماند. در محدوده زمانی کمی طولانی‌تر هم به فرض حفظ وضعیت فعلی، نرخ دلار زمینه افزایش ندارد و احتمالا یا در نرخ فعلی بماند و یا از قیمت آن کاسته شود.»

تحلیل‌گر بازار در ادامه خرید را در روزهای فعلی اقدامی پرریسک دانست که بهتر است اگر به قصد سرمایه‌گذاری کسی می‌خواهد ارز بخرد، این اقدام را به آینده موکول کند یا به جای بازار ارز سراغ دیگر بازارها برود.

بوربور در مورد تاثیر مذاکرات شنبه بر روند بازار گفت: «اگر اتفاقات مثبت بیافتد، تا اندازه زیادی اثرات آن پیش خور شده است. در کنار آن، نگاهها به مذاکرات در فضایی ابهام آلود است زیرا از مفاد مذاکره اطلاع چندانی نیست و ما هم نمی‌دانیم که چه خواهد شد. اخبار مثبتی از این جنس همان ابتدا که منتشر می‌شوند بر بازار اثر می‌گذارند و با اجرایی شدن آن خبر بخشی از اثر آنها رفته است. برای توافق احتمالی هم بخشی از مساله پیش‌تر و در زمان خبری شدن آغاز آن بر بازار اثر گذاشته است.»

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر چشم‌انداز آتی بازار طلا توضیح داد: «نرخ سکه و طلای آب شده در ایران تحت تاثیر دو عامل نرخ دلار در بازار داخلی و قیمت اونس جهانی طلا در سطح‌ بین‌المللی است. همانطوری که گفتم بازار ارز فعلا یا در نرخ فعلی خواهد ماند و یا مقداری ارزان‌تر خواهد شد و در بازارهای جهانی نیز من بعید می‌دانم نرخ اونس بیش از ۳۴۰۰ دلار فعلی شود. با عطف به این نکات من فکر می‌کنم چشم انداز بازار طلا هم کاهنده خواهد بود و احتمال تخلیه حباب بسیار زیاد است.»

بوربور با اشاره به اینکه با تحلیل کوتاه مدت، سرمایه‌گذاری پر ریسک و خطرناک است عنوان کرد: «در حال حاضر وضعیت بازار به سمتی است که اصلا خرید توصیه نمی‌شود و بهترین اقدام این است که یا فروش در دستور کار قرار بگیرد یا به طور کلی، لااقل تا پیش از مشخص شدن نتیجه مذاکرات، بهتر است معامله‌ای انجام نشود.»

هشدار یک کارشناس به خریداران ارز: اینوقوع این اتفاق حتمی است​هشدار یک کارشناس به خریداران ارز: اینوقوع این اتفاق حتمی است

به باور این تحلیل‌گر ارزش واقعی دلار در ایران ۶۰ تا ۶۵ هزار تومان است و به همین دلیل قیمت‌های بازار هنوز زمینه و ظرفیت ادامه دادن به این روند کاهنده را دارد.

وی گفت: «در شرایطی که آمریکا بخواهد ایران را تحریم کند از آنجایی که تنها خریدار مهم نفت ایران پالایشگاههای کوچک چینی هستند و این کشور هم اکنون در جنگ تعرفه‌ای با آمریکا قرار دارد. فکر می‌کنم اگر تحریم‌ها به شکلی سخت‌گیرانه هم اگر دوباره اعمال شوند، به جای یک میلیون و ۷۵۰ هزار بشکه فروش نفت، لااقل یک میلیون بشکه فروش نفت داشته باشیم. در این حالت فکر می‌کنم با تورم حدود ۶۰ درصدی، نرخ هر دلار آمریکا حدود ۱۱۵ تا ۱۲۰ هزار تومان در پایان سال جاری شود.»

بوربور در مورد پیش‌بینی قیمت دلار با فرض توافق احتمالی افزود: «در این صورت تورم ۱۴۰۴ چیزی در حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد خواهد بود و نرخ دلار هم در حدود ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان در پایان سال جاری خواهد شد. چنانچه در بدترین حالت جنگی در بگیرد، دیگر نمی‌توان سقفی برای قیمتها متصور شد و باید منتظر باشیم که ببینیم در عمل چه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تحلیل قیمت طلا در هفته گذشته و پیش‌بینی ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | چرا طلا ارزان شد؟
  • تداوم کاهش قیمت طلا و سکه؛ توصیه رییس اتحادیه طلا و جواهر به مردم
  • هشدار به خریداران دلار؛ برای یک شوک بزرگ آماده باشید
  • منتظر ریزش بیشتر قیمت طلا باشیم؟
  • توصیه های مهم رئیس اتحادیه طلا در روزهای حساس بازار با توجه به مذاکرات
  • توصیه رییس اتحادیه طلا به خریداران طلا و سکه
  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ | پیش‌بینی‌ها و تحلیل روند بازار فلزات گرانبها
  • تحلیل نرخ ارز و پیش بینی قیمت دلار فردا چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • پیش بینی و تحلیل شاخص کل بورس فردا چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • قیمت جهانی طلا و نقره امروز سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1404 | تحلیل و پیش‌بینی روند قیمت‌ها