آنتی شوک ایران در برابر فشار حداکثری ترامپ
تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۰۴۴۶۸۷
به گزارش پول نیوز، از همین رو یک سوال مهم وجود دارد که آیا در چنین شرایطی ایران می تواند سیاست هایی را اجرایی کند که همچون یک آنتی شوک عمل کند؟
محمدهاشم پسران، استاد تمام دانشگاه کمبریج به این سوال پاسخ مثبت می دهد و از دو اقدام اصلی صحبت می کند.
او می گوید: مهم ترین اقدام این است که ایران باید صادرات نفت خود را در حداکثر نگه دارد و اقدام دیگر اینکه در اصلاحات اقتصادی اساسی هم تک نرخی کردن ارز را مدنظر قرار دهد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
او در گفت وگو با اکو ایران از چگونگی اثرگذاری سیاست فشار حداکثری ترامپ بر ایران و تحریم ها میگوید و در عین حال توضیح می دهد که سیاست های اقتصادی ترامپ چقدر می تواند موفق باشد؟
منبع: پول نیوز
کلیدواژه: ترامپ واکنش ایران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت poollnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۰۴۴۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
ترامپ با وجود فشار تندروها دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد
بر اساس گزارش واشنگتن پست، رئیسجمهور آمریکا علیرغم فشارهای شدید مشاوران تندرو خود که خواستار حمله به تاسیسات هستهای ایران بودند، گزینه دیپلماسی و گفتوگو با تهران را برگزیده است.
روزنامه واشنگتن پست روز پنجشنبه به نقل از مقامات آمریکایی و منابع آگاه نوشت که «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا تصمیم گرفته علیرغم درخواستهای تندروانه اطرافیانش برای حمله به مراکز هستهای ایران، مسیر دیپلماسی با تهران را دنبال کند.
واشنگتن پست در گزارش خود ادعا کرد که «مایک والتز» مشاور امنیت ملی و «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا از جمله چهرههای تندرویی بودند که خواستار اقدام نظامی علیه توانمندیهای هستهای ایران شده بودند.
در مقابل «جیدی ونس» معاون رئیسجمهور، «تولسی گابارد» مدیر اطلاعات ملی و «تاکر کارلسون» روزنامهنگار آمریکایی، ترامپ را به اتخاذ رویکردی میانهروانهتر تشویق کرده و نسبت به پیامدهای ثانویه یک درگیری جدید در خاورمیانه هشدار دادند.
احتمال دیدار ترامپ و پزشکیان در ریاض؟ | پیشنهاد دیداری خبرساز از سوی سعودیها!
واشنگتن پست در گزارش خود مدعی شد که در گفتوگوهای دوجانبه آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره ایران، مقامات در این خصوص صحبت میکردند که اقدام نظامی علیه ایران آیا به برنامه هستهای این کشور پایان میدهد و یا تنها آن را کمی به تعویق میاندازد؟