Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مسیر دریایی بندرعباس به قشم و جزیره هرمز دو مسیر پر تردد در استان هرمزگان است و با توجه به اینکه امکانات اسکان در جزیره هرمز به اندازه کافی و منطبق با حجم گردشگر ورودی به جزیره وجود ندارد، گردشگران باید ساعات ماندگاری و بازگشت خود از جزیره را طوری تنظیم کنند که به محدودیت شناور برخورد نکنند چرا که به هر صورت اگر همه بخواهند در یک ساعت خاص عزم بازگشت از جزیره هرمز کنند شاهد ازدحام جمعیت و بی نظمی‌هایی خواهیم بود، اتفاقی که در روز گذشته شاهد آن بودیم و منجر به ثبت صحنه‌هایی نازیبا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما طی روز دوشنبه چهارم اردیبهشت بر اساس اعلام مرکز دریایی بندر شهید حقانی بندرعباس، کلیه ترددهای دریایی از بندر شهید حقانی بندرعباس به بندر شهیده فاطمه نیک هرمز و بندر شهید ذاکری قشم و بالعکس تعطیل است.

شرایط نامساعد جوی و دریایی علت این تعطیلی اعلام شده است‌.

مسیر جایگزین برای سفر به جزیره قشم، محور زمینی بندرعباس به بندر پل و عبور با لندینگ‌کرافت از عرض دریا است اما سفر به جزیره هرمز مسیر جایگزین دیگری ندارد و گردشگران و مسافران باید به جد از تردد با قایق‌های غیر مجاز پرهیز کنند.

کد خبر 6416038

منبع: مهر

کلیدواژه: بندر شهید ذاکری بندر شهید حقانی بندرعباس بندرعباس قشم جزیره هرمز زندگی با آیه ها شب قدر ماه مبارك رمضان مشهد بوشهر جزیره هرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۰۶۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی جلوی محدودیت سفر به جزیره هرمز را گرفتند؟

مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی گفت: سال گذشته برای سفر به هرمز محدودیت اعمال کردیم اما برخی نهادها مثل سازمان بنادر با توجیه افزایش شناورهای غیرمجاز و ناتوانی در مدیریت این موضوع،‌ با آن مخالفت کردند. - اخبار اجتماعی -

سید مصطفی فاطمی مدیرکل گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره اتفاقات اخیر در جزیره هرمز و افزایش ورود مسافر به این منطقه گفت: اینکه رفتارهای خطا را به یک گروه منتسب کنیم اشتباه است اما کلیت ماجرا این است که ما رفتارهای متنوعی در سفر می بینییم که ریشه های مثبت و منفی دارد.

وی با بیان اینکه خیلی از اتفاقات داخل سفر می‌تواند تأثیرات مثبت روی جوامع بگذارد، گفت: اتفاقاً گردشگری می تواند باب گفتمان فرهنگی را بین ملل باز کند و عاملی برای آشنایی جوامع با یکدیگر شود، اما اتفاقات اشتباه هم زیاد می افتد و مختص ایران هم نیست.

فاطمی با اشاره به لزوم مدیریت مقصد در ایام پیک سفر گفت: بخشی از کارها آگاه‌سازی و اقدامات فرهنگی است اما بخش دیگر مدیریت و برنامه ریزی برای سفرها به ویژه در ایام پیک سفر است، ستاد سفر و وزارت میراث فرهنگی پیشنهاداتی داشته اما دستگاه های مربوطه اجرایی نکرده اند.

مدیرکل گردشگری داخلی ادامه داد: سال گذشته برای سفر به هرمز محدودیت اعمال کردیم تا کسانی که قصد سفر به این منطقه را داشتند، از قبل در سامانه‌ای که به همین منظور طراحی شده بود، ثبت نام انجام دهند.

وی تصریح کرد: این تصمیم در راستای پذیرش مسافر متناسب با ظرفیت هرمز اتخاذ شد تا در ایام نوروز سفر به هرمز تنها با رزرو در سامانه امکان پذیر شود اما این تصمیم توسط سایر دستگاه ها، اجرایی نشد.

آبروریزی آریایی‌نماها؛ لگدمال حافظیه و تاراج خاک هرمز

فاطمی اظهار کرد: دستگاه‌های مربوطه همچون سازمان بنادر اعلام کرد که امکان اجرای این طرح وجود ندارد، چون معتقد بودند تعداد شناورهای غیرمجاز افزایش پیدا می کند و نمی‌توانند مدیریت کنند و همین موضوع ایمنی گردشگر را به خطر می‌اندازد.

مدیرکل گردشگری داخلی گفت: بخش نرم افزاری که دست ما بود انجام شد و ما یک سال هم صبر کردیم اما بخش اجرایی دست سایر سازمان هاست، ما با سازمان بنادر، شورای شهر و شهرداری هرمز هم صحبت کردیم اما آنها توجیهات خود را دارند و همین امر هم باعث شد ادامه طرح مدیریت سفر به هرمز با مشکل مواجه شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چه کسانی جلوی محدودیت سفر به جزیره هرمز را گرفتند؟
  • رژه دریایی ارتش در تنگه هرمز+فیلم
  • فیلم| رژه دریایی ارتش در تنگه هرمز
  • خاک هرمز احیا شد
  • صدای خاک هرمز شنیده شد
  • گردوخاک و کاهش‌دید اسکله‌های کندالو و شیب‌دراز قشم را تعطیل کرد
  • فوائد درمانی خاک هرمز از شایعه تا واقعیت
  • اهمیت احداث نیروگاه دیزل پنج مگاواتی در هرمز
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان در روز پنجشنبه ۲۸ فروردین
  • گردوخاک این اماکن را تعطیل کرد