Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2025-04-25@03:44:34 GMT

اعلام محورها و جاده های پرترافیک، مسدود و بارانی

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۰۶۵۴۵۹

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورها و جاده های کشور در روز جاری (۴ فروردین) را تشریح کرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد شیرانی در خصوص بارش پراکنده برف و باران در سایر محورها، گفت: در برخی از محورهای استان‌های اردبیل، گلستان، مازندران، خراسان رضوی، سمنان، کرمان، گیلان و خراسان جنوبی بارش پراکنده برف و باران مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل، رانندگان باید احتیاط لازم را در مسیرها داشته باشند.

وی با اشاره به ترافیک نیمه سنگین محورها افزود: در محور چالوس، مسیر جنوب به شمال، حد فاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه، آزادراه تهران - شمال، مسیر جنوب به شمال، حد فاصل تونل شماره ۱۷ تا تونل شماره ۱۸ و انتهای تونل البرز، محور هراز و مسیر جنوب به شمال، محدوده وانا ترافیک نیمه‌سنگین است.

شیرانی در خصوص محورهای مسدود عنوان کرد: محور پونل - خلخال، محور کرج - چالوس، مسیر شمال به جنوب، محدوده‌ای از طرف کرج تا اطلاع ثانوی مسدود است.

پلیس راهور فراجا از رانندگان خواسته است که با توجه به شرایط جوی و ترافیکی، ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، از سفرهای غیر ضروری خودداری کرده و در صورت سفر، از وضعیت راه‌ها و شرایط جوی مطلع شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرهنگ احمد شیرانی نوروز ۱۴۰۴ پليس محیط زیست پليس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۰۶۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترافیک سنگین در کندوان و هراز/ جاده چالوس یکطرفه می شود

علی صادقی با اظهار این که تردد در مسیر شمال به جنوب محدوده هزارچم، ولی آباد، هریجان و مسیر جنوب به شمال پل زنگوله تاسیاه بیشه سنگین است، افزود: تردد در برخی محدوده‌های محور هراز نیز سنگین گزارش شده است.

وی وضعیت جوی استان را صاف ذکر کرد و گفت: ترافیک در دیگر محورها عادی است.

محدودیت‌های ترافیکی از ظهر دیروز در راه‌های مازندران شروع شد و در صورت ترافیک سنگین امروز محور کندوان یکطرفه می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ترافیک جاده چالوس سنگین شد
  • ممنوعیت تردد در محور چالوس
  • ممنوعیت تردد در جاده چالوس تا اطلاع ثانوی
  • آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورها اعلام شد
  • آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورها/ ممنوعیت تردد در این محور
  • تردد در محور کرج - چالوس ممنوع شد
  • ممنوعیت تردد در محور چالوس از ساعت ۱۰ صبح/ ترافیک سنگین در برخی محورها
  • ترافیک سنگین در کندوان و هراز/ جاده چالوس یکطرفه می شود
  • تردد در جاده چالوس تا اطلاع ثانوی ممنوع شد
  • ممنوعیت تردد در محور چالوس از ساعت ۱۰ صبح