سرمای شدید در راه است/ مسافران این استان ها بخوانند
تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۰۶۶۴۱۷
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، بر اساس نقشههای هواشناسی بروز شده روزهای آتی پدیدههای غالب در سطح کشور به شرح ذیل است:
پنجم فروردین (سهشنبه)
غرب سواحل دریای خزر تا شمال سیستان و بلوچستان: کاهش ابرناکی در استانهای یزد، کرمان، خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان با بارشهای پراکنده و وزش باد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
شرق مازندران، گلستان و خراسان شمالی: تداوم بارشها در این مناطق.
پیشبینی دما و رویدادهای ویژه (دو روز آینده)
خبر مرتبطاقتصادنیوز: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: مواردی که در پمپبنزینها به مردم پیشنهاد میشود و میگویند اگر از این مکملها استفاده کنید سوخت بهتر عمل میکند یا مصرف کاهش پیدا میکند را توصیه نمیکنیم.
نوار شرقی کشور: وزش باد شدید با کاهش ۶ تا ۱۰ درجهای دما و احتمال خیزش گردوخاک در یزد، کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان.
دریای خزر، خلیج فارس و تنگه هرمز: مواج بودن دریاها تا سهشنبه. دریای عمان نیز دوشنبه و سهشنبه ناآرام خواهد بود.
ششم فروردین (چهارشنبه)
استانهای شمال شرقی: بارش باران و برف در گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی.
نوار غربی کشور: آرامش جو و افزایش نسبی دما.
هفتم فروردین (پنجشنبه)
اکثر مناطق کشور: حاکمیت جو پایدار و افزایش تدریجی دما.
هشتم فروردین (جمعه)
ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس جنوبی: افزایش ابرناکی و رگبارهای پراکنده بهدنبال گذر امواج کمدامنه جو.
وضعیت تهران:
طی روزهای آینده: آسمان عمدتاً صاف با وزش باد شدید و بارشهای پراکنده در بعدازظهر. دمای پیشبینیشده بین ۵ تا ۲۲ درجه سانتیگراد.
منبع: اقتصادنیوز
کلیدواژه: سرما هواشناسی اخبار بشار اسد و سوریه حماس و اسرائیل یارانه حمله روسیه به اوکراین بانک مرکزی آلودگی هوا حمله اسرائیل به غزه تنش آمریکا و چین بورس تهران آخرین اخبار سهام عدالت متاورس قیمت خودرو دونالد ترامپ مسعود پزشکیان یارانه نقدی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadnews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصادنیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۰۶۶۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
بارش رگبار باران در ۲۲ استان/ وزش باد شدید در ۳۱ استان
سازمان هواشناسی کشور نسبت به بارش رگبار باران در ۲۲ استان و وزش باد شدید در ۳۱ استان خبر داد.
به گزارش ایسنا، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت دو سامانه جوی، فعالیت سامانه بارشی و ناپایداریهای محلی و افزایش گرادیان فشاری خبر داد.
هشدار فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری در ۲۲ استانبر این اساس با آغاز فعالیت اولین سامانه جوی از چهارشنبه (۳ اردیبهشتماه)، سامانه بارشی و ناپایداریهای محلی بهویژه در ساعات بعدازظهر با رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک همراه است و در نقاط مستعد موجب بارش تگرگ خواهد شد.
فعالیت این سامانه جوی تا یکشنبه (۷ اردیبهشتماه) ادامه خواهد یافت و ۲۲ استان را در بر خواهد گرفت.
این سامانه جوی چهارشنبه آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، نیمه شمالی استانهای زنجان و قزوین، شمال کردستان، ارتفاعات استانهای گیلان، مازندران، البرز، تهران، سمنان و خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی را تحت تاثیر قرار میدهد و فعالیت آن پنجشنبه (۴ اردیبهشتماه) در استانهای آذربایجان شرقی، نیمه جنوبی آذربایجان غربی، ارتفاعات استانهای زنجان، قزوین، سمنان و کرمان ادامه مییابد.
فعالیت این سامانه بارشی طی جمعه (۵ اردیبهشتماه) در غرب و شمال استان آذربایجان غربی، استانهای آذربایجان شرقی، کردستان، ارتفاعات استانهای کرمانشاه، زنجان، گیلان، قزوین، البرز و تهران مورد انتظار است و شنبه (۶ اردیبهشتماه) نیز برای استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، زنجان، همدان، نیمه شمالی استانهای ایلام، لرستان و مرکزی، ارتفاعات در غرب مازندران، گیلان، قزوین، البرز، غرب تهران و کرمان پیشبینی شده است.
این سامانه بارشی یکشنبه (۷ اردیبهشتماه) در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ارتفاعات و دامنه در اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، سمنان، قزوین، البرز و تهران، ایلام، همدان، کرمانشاه، قم، زنجان، کردستان، لرستان، شمال اصفهان، مرکزی و ارتفاعات در مناطق مرکزی و جنوب غرب کرمان فعالیت میکند.
خطر بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها و احتمال آبگرفتگی معابراز جمله آثار احتمالی این مخاطره بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانهها، سیلابی شدن مسیلها و احتمال آبگرفتگی معابر، اختلال در تردد به سبب لغزندگی جادهها، کاهش دید افقی، وزش باد شدید، احتمال سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازههای موقت و محصولات کشاورزی است و سازمان هواشناسی کشور در این شرایط عدم توقف در حاشیه و بستر مسیلها و رودخانهها، احتیاط در فعالیتهای کوهنوردی، احتیاط در جابجایی عشایر کوچرو، احتیاط در سفرهای بین شهری، خودداری از برپا کردن چادرهای مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانهها، احتیاط در فعالیتهای تفریحی نظیر طبیعتگردی و آمادگی دستگاههای اجرایی و امدادی، پاکسازی دهانه پلها، لایروبی کانالها و آبروها را توصیه کرده است.
وزش باد شدید و نسبتا شدید همزمان با فعالیت سامانه بارشیهمچنین سازمان هواشناسی کشور نسبت به افزایش گرادیان فشاری و وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک نیز در مدت مشابه فعالیت اولین سامانه هشدار داده است.
به سبب فعالیت این سامانه از روز چهارشنبه تا یکشنبه وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک در ۳۱ استان رخ خواهد داد که این مخاطره طی چهارشنبه برای استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، مرکزی، همدان، خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، غرب فارس و قزوین و پنجشنبه برای استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، قم، سمنان، مرکزی، همدان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، اصفهان، بوشهر و غرب فارس پیشبینی شده است.
فعالیت این سامانه جمعه در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، قم، سمنان، مرکزی، همدان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، یزد، کرمان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان ادامه مییابد و شنبه استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، مرکزی، همدان، گیلان، اردبیل، قزوین، البرز، تهران، قم، سمنان، اصفهان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، شمال سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی را در بر خواهد گرفت.
این سامانه جوی در آخرین روز فعالیت، یکشنبه در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، مرکزی، همدان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، فارس، بوشهر، اصفهان، یزد، هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی مورد انتظار است.
هشدار افت کیفیت هوا به سبب غلظت آلایندهها و احتمال خسارت به سازههای موقتبر اثر فعالیت این سامانه در نواحی مستعد افت کیفیت هوا به سبب افزایش غلظت آلایندهها، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات، احتمال شکستن نهال و درختان فرسوده، احتمال خسارت به سازههای موقت، احتمال آسیب به تاسیسات و سازههای سبک، احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل به سبب کاهش دید و احتمال سقوط تیر و دکلهای برق مورد انتظار است.
سازمان هواشناسی کشور در این شرایط احتیاط در ترددها به ویژه تردد بین شهری، عدم حضور بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در فضای باز، خودداری از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمانهای نیمه کاره و اطمینان از استحکام سازههای موقت از جمله تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانهها را توصیه کرده است.
به گزارش ایسنا، هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیدهای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر میشود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیدهای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار میگیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.
انتهای پیام