Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای مازندران گفت: بارش‌های مناسب نخستین روزهای سال جدید در مناطق بالادست سد آیت الله صالحی مازندران منجر به پر شدن مخزن و سرریز این سد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حیدر داوودیان ‌با بیان این‌که بارش‌های نخستین روزهای سال جدید در حال افزایش میزان ذخایر آب موجود در مخزن سدهای مازندران است، اظهار کرد: ظرفیت آبگیری مخزن سد آیت‌الله صالحی مازندرانی در شهرستان سوادکوه شمالی بعدازظهر امروز به لطف بارندگی‌های چند روز اخیر پر شد و خروجی سد با توجه به سرریز آن در حال حاضر به 15 متر مکعب بر ثانیه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزان آب ورودی به مخزن سد آیت‌الله صالحی مازندرانی در حال حاضر 26 متر مکعب بر ثانیه است که احتمال افزایش این میزان با توجه به استمرار بارندگی‌ها وجود دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: بارش‌های خوبی که در نیمه دوم سال 1403 رقم خورد سبب شد ذخیره سدهای استان نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته باشد و برای فصل کشاورزی پیش رو نگرانی نداشته باشیم، اما این ذخیره مناسب نباید سبب بی‌توجهی به رعایت مصرف بهینه آب شود. بنابراین انتظار داریم همه ساکنان استان با هدف حفظ ذخایر آبی نسبت به مدیریت مصرف آب توجه لازم را داشته باشند تا با ذخایر آبی مناسبی فصل کشاورزی را به پایان برسانیم و در ابتدای ماه مهر امسال به پیشواز سال آبی جدید برویم.

داوودیان با اشاره به افزایش خروجی از سد به دلیل سرریز آب نسبت به سیلابی شدن جریان آب بابلرود در پایین‌دست سد هشدار داد و گفت: با توجه به این‌که میزان آب خروجی سد آیت‌الله صالحی مازندرانی در حال حاضر 15 متر مکعب است به ساکنان مناطق پایین‌دست توصیه می‌شود به دلیل افزایش آب رودخانه نکات ایمنی و هشدارهای مربوط به حضور و تردد در حاشیه رودخانه‌های سیلابی را مد نظر قرار دهند و تا حد امکان در حاشیه رودخانه حضور نیابند.

به گزارش تسنیم، سد آیت‌الله صالحی مازندرانی که با نام سد البرز نیز شناخته می‌شود در دهستان لفور از توابع شهرستان سوادکوه شمالی روی رودخانه بابلرود ساخته شده است. این سد 29 اردیبهشت 1403 نیز سرریز کرد و اکنون به دلیل بارش‌های مناسب در فاصله کمتر از یک سال بار دیگر سرریز کرد.

حجم مخزن این سد با ارتفاع دیواره 78 متر و طول تاج 837 متر حدود 142 میلیون متر مکعب است که توان تنظیم 192 میلیون متر مکعب آب را دارد و 54 هزار هکتار از کشتزارهای مازندران در منطقه حد فاصل رودخانه‌های بابلرود تا سیاهرود زیر پوشش این سد قرار دارند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سد آیت الله صالحی مازندرانی سد آیت الله صالحی مازندران متر مکعب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۰۶۷۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوای شهرستان بهمئی در وضعیت ناسالم قرار گرفت

اسلام جهانبخش در گفت و گو با خبرنگار مهر افزود: شاخص کیفیت هوای شهر در لیکک مرکز شهرستان بهمئی در روز ۶ اردیبهشت ۱۹۸ میکرو گرم بر متر مکعب بوده که در وضعیت خطرناک و ناسالم قرار گرفته است.

وی ادامه داد: شاخص کیفیت هوا در گچساران ۹۹ میکرو گرم بر متر مکعب بوده که قابل قبول است.

وی تاکید کرد: در شهر یاسوج نیز ۵۲ میکرو گرم بر متر مکعب است، اگرچه غباری در هوای بقیه شهرهای استان مشاهده می‌شود اما مطابق با آمارها شاخص کیفیت هوا در مرکز استان ۵۳ و قابل قبول است.

کد خبر 6447163

دیگر خبرها

  • هوای شهرستان بهمئی در وضعیت ناسالم قرار گرفت
  • هشدار سطح نارنجی و پیش‌بینی بارش تندری و تندباد برای البرز
  • پیش بینی وضعیت آب و هوا آذربایجان غربی فردا شنبه ۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ | هواشناسی ارومیه در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی آذربایجان غربی
  • هوای آذربایجان غربی بارانی می شود؛احتمال سیلابی شدن مسیل ها
  • تعطیلی مدارس البرز فردا شنبه 6 اردیبهشت 1404/ به دلیل وضعیت آب و هوا
  • هشدار دستگاه قضا درباره افزایش ساخت و سازهای غیرمجاز در مازندران
  • پوریانی: دستگاه قضایی با ساخت و ساز‌های غیرمجاز برخورد می‌کند
  • برخورد قاطع دستگاه قضایی با ساخت و ساز‌های غیرمجاز
  • وجود ساخت وسازهای غیرمجاز در کلاردشت و رامسر
  • پیش بینی بارش رگبار در البرز / توقف در کنار رودخانه ها ممنوع