رئال چگونه بازار انتقالات را قبضه کرد
تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۰۸۲۹۰۳
به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید در سالهای اخیر نشان داده که میتوان با هزینهای معقول، موفقیتهای بزرگی کسب کرد. از تابستان ۲۰۱۶، زمانی که پپ گواردیولا و منچسترسیتی با هزینههای کلان وارد بازار شدند، رئال رویکرد متفاوتی در پیش گرفت. این باشگاه با هزینه خالص ۱۵۱ میلیون یورو (خرید منهای فروش) در ۹ سال، پنج قهرمانی لیگ قهرمانان و چهار لالیگا به دست آورد و در رده ۳۵ جهان از نظر هزینه خالص قرار دارد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
رئال مادرید قدیمی که با ولخرجی و خریدهای گرانقیمت شناخته میشد، جای خود را به تیمی حسابگر داده که با سیاستی دقیق عمل میکند. این باشگاه حتی در ژانویه، با وجود مصدومیتهای متعدد، از خرید بازیکن جدید خودداری کرد و ترجیح داد به برنامهریزی بلندمدت خود پایبند بماند. در مارس ۲۰۲۵، رئال همچنان برای کسب سهگانه (لالیگا، چمپیونزلیگ و جام حذفی) رقابت میکند و این موفقیت را مدیون استراتژی هوشمندانه خود است.
استراتژی رئال: خرید ارزان، جذب رایگان و فروش هوشمند
برخلاف منچسترسیتی که در دو فصل اول حضور گواردیولا ۴۰۷ میلیون یورو هزینه کرد، رئال تصمیم گرفت به جای رقابت در مناقصههای پرهزینه، استعدادهای جوان را پیش از اوجگیری بخرد. خرید وینیسیوس (۱۷ ساله، ۴۵ میلیون یورو) در فصل ۱۸-۲۰۱۷ و رودریگو (۱۷ ساله، ۴۰ میلیون یورو) در فصل بعد، نمونههایی از این سیاست هستند. همچنین، رئال به سراغ بازیکنانی رفت که قراردادشان رو به اتمام بود؛ داوید آلابا و آنتونیو رودیگر رایگان آمدند و کیلیان امباپه با انتقال آزاد از پاریسنژرمن، ضربه بزرگی به بازار زد.
این روند با هدف گرفتن بازیکنانی مثل ترنت الکساندر-آرنولد ادامه دارد، هرچند بایرن مونیخ توانست دیویس را حفظ کند. این روش نه تنها هزینهها را کاهش میدهد، بلکه از تقویت مالی رقبای مستقیم مثل بایرن، چلسی، پاریسنژرمن و لیورپول جلوگیری میکند.
رئال در خریدهای بزرگ هم گزینشی عمل کرده است؛ مانند شوامنی (۸۰ میلیون یورو به علاوه پاداش) و بلینگام (۱۰۳.۴ میلیون یورو). اما تمرکز اصلی بر جذب بازیکنان آزاد یا ارزان و پرورش آنها بوده است. این ریسک با جوانان دو مزیت دارد: اگر موفق شوند، تیم قویتر میشود؛ اگر نه، با فروش آنها سود مالی به دست میآید. ارزش تیمی رئال از ۸۰۲ میلیون یورو در فصل ۱۷-۲۰۱۶ به ۱.۲۳۰ میلیون یورو در حال حاضر رسیده و ۳۵ درصد رشد کرده است.
فروشهای پرسود و استفاده از آکادمی
رئال نه تنها در خرید، بلکه در فروش هم مهارت دارد. انتقال کریستیانو رونالدو به یوونتوس در سال ۲۰۱۸ با ۱۱۷ میلیون یورو رکورد زد و فروش کاسمیرو (۷۰ میلیون یورو) و واران (۴۰ میلیون یورو) به منچستریونایتد سودهای کلانی به همراه داشت. رئال در بازه ۲۰۱۶-۲۰۲۵ پانزدهمین باشگاه پرفروش جهان است، با میانگین ۶.۵۱ میلیون یورو به ازای هر انتقال، که از چلسی (۵.۱۷ میلیون یورو)، اتلتیکو (۴.۷۶ میلیون یورو) و بارسلونا (۶.۵۵ میلیون یورو) بهتر عمل کرده است.
آکادمی رئال، «لافابریکا»، نیز نقش مهمی ایفا میکند. فروش رافا مارین به ناپولی برای ۱۲ میلیون یورو (با حفظ حق بازخرید) یا فروش ۵۰ درصد حقوق بازیکنان جوان، نشاندهنده توانایی رئال در کسب درآمد بدون از دست دادن کامل کنترل است.
فرمولی برنده
رئال مادرید با این فرمول خرید ارزان، جذب رایگان، فروش گران و استفاده از آکادمی، نه تنها در زمین بلکه در اقتصاد فوتبال هم پیشتاز است. این رویکرد، که میتوان آن را «E=mc² فوتبال» نامید، ترکیبی از موفقیت ورزشی و مدیریت مالی است که رقبا را پشت سر میگذارد.
منبع: ورزش 3
کلیدواژه: میلیون یورو
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۰۸۲۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
خرید و فروش ۵ میلیارد برگه سهم در فرابورس
آفتابنیوز :
بازارهای فرابورس در روزی که گذشت شاهد جا به جایی بیش از ۱۱.۵ میلیارد برگه انواع دارایی مالی بودند که نزدیک به نیمی از آن متعلق به برگههای سهام بود.
در معاملات روز سوم اردیبهشتماه، بازارهای فرابورس شاهد داد و ستد بیش از ۱۱.۵ میلیارد برگه دارایی مالی بودند که ارزش این مبادلات بالغ بر ۱۱۹ هزارو ۱۰۰ میلیارد تومان بود و در ۳۷۵ هزار نوبت معاملاتی به ثبت رسید.
نگاهی به ارزش معاملات به تفکیک ابزار نشان میدهد طی روزی که گذشت بیشتر از ۵.۵ میلیارد برگه سهم به ارزش بالغ بر دوهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان توسط سرمایهگذاران خرید و فروش شد.
همچنین امروز ۶.۶ میلیارد واحد صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله به ارزش ۱۰ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان توسط سرمایهگذاران مورد داد و ستد قرار گرفت.
گفتنی است طی روزی که گذشت ۳۵ میلیون اوراق مالی اسلامی نیز به ارزش ۳ هزار میلیارد تومان دست به دست شدند. در بازار باز بانک مرکزی نیز داد و ستد ۱.۱ میلیارد ورقه به ارزش ۱۰۲ هزار میلیارد تومان به ثبت رسید.
در پایان بازار روز جاری آیفکس فرابورس ۱۰۱ واحد منفی شد و در سطح ۲۶ هزار و ۲۱۱ واحد قرار گرفت.
شاخص قیمت نیز ۲۲ واحد منفی شد و شاخص کل هم وزن ۳۴۷ واحدافت را تجربه کرد.
نمادهای آریا، فزر، سامان، فصبا و خاور بیشترین اثر منفی را بر شاخص کل داشتند، در مقابل نمادهای ومپنا و شاوان بیشترین اثر مثبت را بر این متغیر ثبت کردند.
صدرنشینی بازار نیز با بیشترین افزایش قیمت متعلق به نمادهای ومپنا، کتوکا، مهرمام، شاوان، دتولید، ساینا و غدانه بود. در مقابل نمادهای وآوا، وگستر، فصبا، شصدف، فروی، کیسون و اعتلا بیشترین کاهش قیمتها را داشتند.
در پایان بازار امروز نمادهای وپایا، مهرمام، فزر، کانسار، خاور، ومپنا و خیمن در جدول نمادهای پرتراکنش قرار گرفتند.
منبع: تابناک