ضرورت طراحی نظام استعدادیابی در وزارت آموزشوپرورش
تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۰۹۸۳۳۷
وزیر آموزش و پرورش در دیدار نوروزی با مدیران و کارشناسان معاونت پرورشی و فرهنگی اظهار کرد: اولویت پرورشی در مقاطع تحصیلی باید مشخص شود تا نیروی انسانی در آن مسیر ساماندهی و برای هر دوره بستهای پرورشی و فرهنگی طراحی و تهیه شود.
به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، علیرضا کاظمی در این دیدار ضمن تبریک آغاز سال نو، تقارن بهار قرآن و طبیعت را به فال نیک گرفت و از تلاش و زحمات همکاران در این معاونت تشکر و قدردانی کرد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه معاونت پرورشی و فرهنگی یکی از حوزههای راهبردی نظام تعلیم و تربیت است، گفت: اهمیت این حوزه به قدری زیاد است که با عملکرد خود میتواند آموزش و پرورش را ارتقا دهد یا باعث تنزل آن شود.
وی افزود: آموزش مسیر خود را پیدا میکند چراکه مدارس و معلمان بهخوبی کار خودشان را انجام میدهند، بنابراین این پرورش است که میتواند تحول در نظام تعلیم و تربیت را ایجاد کند.
کاظمی تصریح کرد: پرورش بخشی از نظام تعلیم و تربیت و جزئی از بدنه نظام محسوب میشود اما خیلی اتصال به بدنه ندارد.
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر داشتن نگاه تحولی به برنامههای پرورشی و فرهنگی، خاطرنشان کرد: فعالیتهای استانی و ملی خوبی طراحی شده است اما باید با استفاده از خرد جمعی و هیئت اندیشهورز، نظام مسائل حوزه پرورشی و فرهنگی و گلوگاهها را احصا و برای آن راهحل پیدا کنید تا چرخشهای تحولآفرین اتفاق بیافتد.
کاظمی با بیان اینکه برای رسیدن سیاستها به مدرسه باید برنامهریزی و پیگیری دقیقی صورت بگیرد، اذعان کرد: در موضوع قرآن و نماز باید دانشآموزان را آگاهانه و مختار دعوت کنیم و در معرفت افزایی دانشآموزان نسبت به نماز کار شود.
برنامههای تحولی برای برگشت به مدرسهوی با اشاره به اینکه حوزه نماز، قرآن و عترت به سامانبخشی نیاز دارد، گفت: اقامه و اصل برگزاری نماز در مدارس موضوعیت دارد و پیشنهاد میکنم در مدارس پیش اجلاسیههای نماز برگزار شود.
وزیر آموزش و پرورش با بیان این پرسش که برنامههای تحولی برای برگشت به مدرسه چیست؟ خاطرنشان کرد: برنامهها و اقداماتی مثل هر مدرسه یک سرود، هر مدرسه یک تئاتر، سرود همگانی، صبحگاه، اردوهای مدرسهای و… برای دانشآموزان جذابیت دارد.
کاظمی با بیان این که گفتمان تعلیم و تربیت را در نظام آموزشی کشور ساری و جاری کنیم، تصریح کرد: کانونهای تربیتی حلقههای قوی اتصال بین دانشآموزان، پرورش استعدادها و اوقات فراغت آنان است.
وی ادامه داد: باید دغدغه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی ایجاد شود، بدون دغدغه و برنامه نمیتوانیم پیشگیری از اسیبهای اجتماعی را داشته باشیم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تجربه میز نماد در معاونت پرورشی و فرهنگی، گفت: در نماد دو مسئله درون و برون سازمانی داریم که اکثریت فعالیتها در نماد مربوط به آموزش و پرورش است. پیشنهاد میکنم هفتهای یک بار میز نماد برای بررسی موارد ارجاعی به دستگاههای مختلف برگزار شود.
کاظمی افزود: یکی از اشکالات وزارت آموزش و پرورش، این است که نظام استعدادیابی نداریم، باید اسناد تحولی بررسی و یک نظام استعدادیابی طراحی شود.
وی ادامه داد: برای این که در حوزه پرورشی و فرهنگی موفقیت کسب شود باید نگاه کلان داشت که مأموریت این حوزه چیست تا چشمانداز ترسیم شود.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: اولویت پرورشی در مقاطع تحصیلی باید بهطور کامل مشخص شود تا نیروی انسانی در آن مسیر ساماندهی و برای هر دوره بستهای پرورشی و فرهنگی طراحی و تهیه شود.
کاظمی با اشاره به فعالیتهای سازمان دانشآموزی بر بهروزرسانی مربیان سازمان، بهروزرسانی محتوا، حضور پررنگ و فعالتر دانشآموزان در سازمان دانشآموزی و استفاده از ظرفیت پانا تأکید کرد.
در این دیدار صادق ملکی؛ معاون پرورشی و فرهنگی با تبیین برنامه راهبردی معاونت و بخشهای متعدد آن، گزارشی از عملکرد این سازمان ارائه داد و مدیران و کارشناسان معاونت به بیان پیشنهادات و نظرات خود پرداختند.
کد خبر 852852منبع: ایمنا
کلیدواژه: مدارس نماز مدارس وزارت آموزش و پرورش نظام تعلیم و تربیت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وزیر آموزش و پرورش پرورشی و فرهنگی تعلیم و تربیت دانش آموزان برنامه ها
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۰۹۸۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
برنامه آزمون نهایی پایههای تحصیلی نهم، ۱۱ و ۱۲ در خرداد ماه اعلام شد
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، در راستای هدف عملیاتی ۱۹ از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و راهکارهای ایجاد ساز و کارهای قانونی و ساختار مناسب برای سنجش و ارزشیابی عملکرد نظام تعلیم و تربیت رسمی و عمومی، برنامه آزمونهای نهایی پایههای تحصیلی یازدهم و پایه دوازدهم روزانه، بزرگسال، آموزش از راه دور و داوطلبان آزاد رشتههای شاخه نظری، دوره دوم آموزش متوسطه و متقاضیان ایجاد و یا ترمیم سابقه تحصیلی در خرداد ۱۴۰۴ را اعلام کرد.
خرداد ماه سه عنوان آزمون برای پایه نهم دوره اول متوسطه نیز به صورت سراسری برگزار میشود که برنامه آن ضمیمه برنامه آزمونهای پایه های یازدهم و دوازدهم است.
جامعه آموزش و پرورش ۰ نفر