وفای به عهد؛ زهرا رحیمی، دهه هشتادی که به قولهایش عمل کرد
تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۱۰۱۲۸۴
پدیده ۱۵ ساله پاراتکواندو ایران، آیندهای درخشان در پیش دارد.
طرفداری | زهرا رحیمی، پاراتکواندوکار جوان ایرانی، با عملکرد خیرهکننده خود در پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس توانست نامش را در تاریخ ورزش ایران جاودانه کند. این ورزشکار ۱۵ ساله که متولد ۱۲ آبان ۱۳۸۷ در مرند، استان آذربایجان شرقی است.
زهرا رحیمی که از کودکی علاقه زیادی به ورزش داشت، با ورود به دنیای پاراتکواندو توانست استعداد خارقالعاده خود را به نمایش بگذارد.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
رقابتهای پاراتکواندو در پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس، در کاخ گرندپله شهر پاریس با حضور بهترینهای این رشته آغاز شد. زهرا رحیمی در وزن ۵۲- کیلوگرم بانوان با قدرت وارد رقابتها شد و توانست با عملکردی کمنظیر به فینال این مسابقات برسد. زهرا رحیمی با اعتمادبهنفس و قدرت بالا، مسیر خود را تا فینال به بهترین شکل ممکن طی کرد. او در اولین مبارزه خود، به مصاف شائو گیان از چین، دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی چین، رفت و با نتیجه ۱۳ بر ۲ این رقیب قدرتمند را شکست داد. در مرحله بعد، او ماچادو از برزیل را با نتیجه ۶ بر ۴ مغلوب کرد و به نیمهنهایی راه یافت. در مرحله نیمهنهایی، زهرا رحیمی مقابل چاپاریدزه از گرجستان قرار گرفت و با یک نمایش عالی و با نتیجه ۶ بر صفر به پیروزی رسید. این برد ارزشمند، رحیمی را به فینال وزن ۵۲- کیلوگرم رساند و همه منتظر درخشش او در مبارزه پایانی بودند. در فینال، زهرا رحیمی به مصاف اولان بایار از مغولستان، دارنده مدال برنز قهرمانی اروپا، رفت. مبارزه نهایی بسیار نزدیک و نفسگیر بود، اما در نهایت با نتیجه ۵ بر ۲ به سود حریف مغولستانی به پایان رسید و رحیمی با شایستگی به مدال نقره پارالمپیک ۲۰۲۴ دست یافت. این مدال، اولین مدال کاروان ایران در پارالمپیک امسال بود که توسط جوانترین عضو تیم ملی به ارمغان آمد.
یکی از لحظات به یادماندنی پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس، زمانی بود که جکی چان، ستاره سرشناس سینما و هنرهای رزمی، مدال نقره رحیمی را به او اهدا کرد. این لحظه خاص، برای زهرا رحیمی و مردم ایران خاطرهای فراموشنشدنی رقم زد و افتخاری دیگر برای این نوجوان پرتلاش بود.
زهرا رحیمی نه تنها در میدان ورزش درخشید، بلکه در زندگی شخصی نیز ثابت کرد که دختری با روحیهای بزرگ و قلبی مهربان است. پیش از حضور در پارالمپیک، زهرا گفته بود که دو آرزو دارد؛ اولی کسب مدال پارالمپیک و دومی خرید یک تریلی برای پدرش. او به قول خود وفا کرد و با پسانداز جوایز و کمکهای مالی خانوادگی، در آستانه روز پدر، یک تریلی کشنده برای پدرش خرید. این حرکت، نشان از روحیه قدرشناسی و عشق او به خانوادهاش دارد و مورد تحسین بسیاری از مردم و رسانهها قرار گرفت.
داغترینها ????????????????????????
تاریخچه لوگوی باشگاه سویا؛ تاریخی حک شده روی یک سپر / آیتم اختصاصی نقشه بزرگ استقلال برای تابستان؛ بازگشت چهرههای محبوب به جمع آبیها واکنش مسی به توهین رافینیا: آرژانتین داخل زمین حرف میزند الساندرو نستا: با یک تصمیم احساسی، پیشنهاد رئال مادرید را رد کردم پاسخ کوبنده هافبک آرژانتین به رودریگو: دو کوپا و یک جام جهانی دارم، تو هیچی نداری / فیلممنبع: طرفداری
کلیدواژه: پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس زهرا رحیمی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۱۰۱۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
مدال پارالمپیکی را از دل فقر امکانات صید میکنیم
علی اصغر هادیزاده روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایران اکونومیست در خصوص جایگاه و شرایط رشته پارادوومیدانی در ایران اظهارداشت: رشته دوومیدانی در المپیک و پارالمپیک از جمله رشتههای پرمدال به شمار میرود و تا کنون نیز ۵۷ درصد از مدالهای پارالمپیکی ایران توسط این رشته به دست آمده است. ۴۳ درصد دیگر مدالها در رشتههای دیگر ضرب شدند. این رشته در ادوار مختلف حضور در پارالمپیک نتایج بسیار خوبی کسب کرده و در پاریس نیز با کسب چهار مدال طلا نقش مهمی در جایگاه کاروان ایران داشت.
وی با بیان اینکه در پاریس ۷۰ هزار تماشاگر برای تماشای رقابتهای پارالمکپیک به استادیوم آمدند افزود: وقتی که در قلب اروپا یک استادیوم برای پارادوومیدانی پُر میشود نشان از اهمیت این رشته دارد. در حدود ۸۰ کشور جهان موفق به کسب مدال در این رشته شدند که ۴۱ کشور آن مدال طلا داشتند. تقسیم این مدالها نشان از آن دارد که بیشتر جهانیان روی رشته دوومیدانی تمرکز خوبی دارند ما هم چهار مدال طلا کسب کردیم و این نقش مهمی در جایگاه ایران داشت ما میتوانیم این مدال ها را به عدد ۶ یا بیشتر هم برسانیم.
رئیس انجمن پارادوومیدانی ادامه داد: ما یک پارادوکس در کشور داریم. از یک سو ظرفیت دوومیدانی ایران بالا است و در سوی دیگر زیرساخت و کمپ تخصصی برای پارادوومیدانی نداریم. استقبال از رشته پارادوومیدانی در ایران زیاد است و اگر بخواهیم که مسابقات را به صورت متمرکز و با حضور ردههای سنی مختلف برگزار کنیم بیش از ۲ هزار نفر در آن حضور پیدا میکنند. به خاطر مشکلات زیرساختی و همچنین نبود فضا و کمپ تخصصی مجبوریم مسابقات را براساس رده سنی، کلاسبندی و میزان معلولیت در چند دوره برگزار کنیم.
او با اشاره به فقر امکاناتی این رشته گفت: ما در کشور تنها یک کمپ تخصصی برای دوومیدانی داریم. مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب در اختیار فدراسیون دوومیدانی است. این مجموعه امکانات لازم را برای معلولان و نابینایان ندارد. ورزشکاران نابینا و توانیاب نیاز به امکانات و شرایط خاص دارند و نمیشود اردوهای آنان را در هر جایی برگزار کرد. حتی هتلهای محل اسکان آنان نیز باید خاص باشد. اولویت اول پارادوومیدانی ایران ایجاد یک کمپ تخصصی برای این رشته است.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا اقدامی برای ساخت این کمپ شده است؟ گفت: ما جلسات زیادی را با مسوولان ورزش کشور به ویژه کمیته ملی پارالمپیک و وزارت ورزش برگزار کردیم. ایجاد کمپ در کوتاه مدت کار سختی است. احمد دنیامالی وزیر محترم ورزش و جوانان نگاه ویژهای به رشتههای پارالمپیکی دارد و قرار است با دستور ایشان ما مدتی در مجموعه ورزشی شهید شیرودی تمرین کنیم. اما این کار برای کوتاه مدت است و در بلند مدت نیاز ما یک کمپ تخصصی است. ما نباید فرصت را از دست بدهیم زیرا بازیهای پاراآسیایی ناگویا و پارالمپیک لسآنجلس را در پیش داریم و همه انتظار کسب نتیجه دارند. همه میدانند که در تهران امکانات تخصصی به معنای واقعی در اختیار پارالمپیکیها نیست و ما مجبوریم که اردوها به صورت غیرمتمرکز در چند استان برگزار کنیم که این خود نیاز موجب ایجاد مشکلات فراوان است.
هادیزاده در خصوص اهمیت برگزاری اردوهای متمرکز گفت: در اردو فقط هدف تمرین و آمادهسازی نیست. ما هم باید از لحاظ پزشکی و هم از لحاظ فرهنگی بر عملکرد قهرمانان نظارت کنیم. همچنین کلاسهای آسیبشناسی را برای آنان برگزار کنیم تا یک ورزشکار به صورت ۶ دانگ به پارالمپیک اعزام شود. در صورت ایجاد کمپ تخصصی برای پارادوومیدانی می توان انتظار نتایج درخشان را در پارالمپیک و جهانیهای مختلف داشت. کشورهای امارات و قطر با وجود نداشتن قهرمانان سرشناس در این رشته کمپهای مجهزی دارند که مسابقات جهانی در آن برگزار میشود. امیدوارم رسانه ها هم کمک کنند تا موضوع احداث کمپ تخصصی برای پارادوومیدانی در دستور کار قرار گیرد.
رئیس انجمن پارادوومیدانی فدراسیون جانبازان در خصوص برنامههای این انجمن برای ادامه فعالیت حرفهای گفت: البته این کمبود امکانات مانع تلاش ما نیست بلکه از کمترین زمان و امکانات بهترین استفاده را خواهیم کرد. پشتوانهسازی انجام شده و نوجوانان و جوانان ایران آماده افتخارآفرینی هستند. در المپیک دانشآموزی ما چندین مدال شدیم. در بخش مردان و زنان برنامه های مدونی داریم و امیدوارم در ادوار بعدی المپیک شاهد ثمربخشی این برنامهها باشیم.