Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2025-04-27@02:37:44 GMT

ارسال پاسخ به نامه ترامپ را از طریق عمان

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۱۰۳۷۵۰

ارسال پاسخ به نامه ترامپ را از طریق عمان

وزیر خارجه در گفت و گویی اعلام کرد که پاسخ رسمی ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا به طور مقتضی و از طریق کشور عمان ارسال شده‌است.

به گزارش مشرق، «سیدعباس عراقچی»، وزیر خارجه در پاسخ به پرسش درباره زمان پاسخگویی تهران به نامه ارسال شده از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت: پاسخ رسمی ایران به نامه آقای ترامپ دیروز ( چهارشنبه ۶ فروردین ماه ۱۴۰۴) به طور مقتضی و از طریق کشور عمان ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر خارجه ادامه داد: این پاسخ رسمی شامل نامه‌ای است که در آن نقطه‌نظرات ما در رابطه با وضعیت جاری و نامه آقای ترامپ به طور کامل تشریح شده و به اطلاع طرف مقابل رسانده شده است.

عراقچی تاکید کرد : سیاست ما همچنان بر عدم مذاکره مستقیم در شرایط فشار حداکثری و تهدیدات نظامی قرار دارد اما مذاکرات غیرمستقیم، همان‌طور که در گذشته نیز وجود داشته، می‌تواند ادامه یابد. مذاکرات غیرمستقیم هم توسط دولت جناب آقای روحانی و هم توسط دولت شهید رئیسی صورت گرفته بود.

به گزارش ایرنا، انور قرقاش، مشاور دیپلماتیک رئیس امارات متحده عربی عصر روز چهارشنبه ۲۲ اسفند در راس هیاتی رسمی وارد تهران شد و با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و گفت وگو کرد. قرقاش در این دیدار متن نامه ارسال شده از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده خطاب به رهبر انقلاب را به وزیر خارجه ایران تحویل داد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده روز جمعه هفتم مارس ۲۰۲۵ برابر با ۱۷ اسفند ماه ۱۴۰۳ در مصاحبه با شبکه خبری فاکس بیزینس از نگارش نامه فوق خبر داد و تاکید کرده بود که مخاطب این نامه رهبر جمهوری اسلامی ایران و موضوع آن ابراز تمایل واشنگتن برای مذاکره با ایران و حصول توافقی متفاوت از برجام است.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحلیل روز تحولات سوریه ماه رمضان قیمت جمهوری اسلامی ایران سید عباس عراقچی دونالد ترامپ واشنگتن خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت وزیر خارجه رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۱۰۳۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام تازه ترامپ درمورد مذاکرات با ایران | رئیس تیم فنی مذاکره کننده با ایران تعیین شد؛ او کیست؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، تارنمای پولیتیکو روز پنجشنبه به وقت محلی افزود: مایکل آنتون که مدیر برنامه‌ریزی سیاسی وزارت امور خارجه آمریکا است، رهبری تیمی متشکل از حدود ۱۲ نفر، عمدتاً از مقامات باسابقه از سراسر دولت آمریکا را بر عهده خواهد داشت تا جزئیات توافقی را که محدودیت‌های قابل توجهی بر برنامه هسته‌ای ایران در ازای کاهش تحریم‌ها اعمال می‌کند، تدوین کنند.

مایکل آنتون قرار است در آخر هفته جاری میلادی ، پیش از دیدار مجدد استیو ویتکاف فرستاده ویژه، آمریکا و عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران، دور اول مذاکرات کارشناسی با مقامات ایرانی را رهبری کند. آنتون همراه ویتکاف در آخرین دور مذاکرات در رم ایتالیا بود.

یکی از مقامات دولتی آمریکا به پولیتیکو گفت: «آنتون با توجه به تجربه و هوش خود، فرد مناسبی برای این کار است. از همه مهم‌تر، او تضمین خواهد کرد که دستور کار رئیس جمهور ترامپ در مورد این پرونده به طور کامل دنبال شود.»

پولیتیکو نوشت: آنتون یک مقام دولتی بی حاشیه و به طور فزاینده‌ای قدرتمند است که در دولت اول ترامپ در شورای امنیت ملی کار می‌کرد و بعداً به عنوان عضو موسسه محافظه‌کار کلرمونت خدمت کرد. او هنوز موضعی علنی در مورد پرونده ایران که مدت‌هاست بحث‌های شدید و متناقضی را در واشنگتن برانگیخته، اتخاذ نکرده است.

این رسانه آمریکایی با اشاره به اختلاف نظرها در آمریکا خاطر نشان کرد که مذاکرات در حالی پیش می‌رود که دولت ترامپ بر سر اینکه آیا باید دیپلماسی را دنبال کند، دچار اختلاف نظر و چند دستگی شده است. «با این حال دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا تاکید کرده است که راه حل دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد.»

پولیتیکو ادامه داد: «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا به تازگی در مصاحبه‌ای با تاکید بر خواسته ترامپ برای دیپلماسی با ایران با تکرار برخی ادعاهای واشنگتن گفت: « ما با آنها گفت‌وگو خواهیم کرد. اگر فرصتی برای صلح وجود داشته باشد، ما از هر فرصتی برای موفقیت در جهت حل این چالش از طریق راه صلح‌آمیز استفاده خواهیم کرد اما اولویت‌های ما ثابت خواهد ماند. من نمی‌خواهم شاهد یک جنگ با ایران باشم. رئیس جمهور ترامپ نیز قطعاً خواستار آن نیست.»

وزیر خارجه آمریکا با اذعان به توانایی بازدارندگی نظامی ایران، مدعی شد: «ایران، میلیاردها دلار برای توسعه قابلیت‌های نظامی هزینه کرده است. فکر می‌کنم مهم است که بفهمیم این موضوع بسیار پیچیده‌تر از ۱۰ سال پیش یا پنج سال پیش است. همین پیچیدگی، باعث شده است رئیس جمهور ترامپ به راهکاری مسالمت‌آمیز پایبند باشد. او به‌دنبال صلح است.»

دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در مسقط برگزار شد و دو طرف نتیجه گفت‌وگوها را سازنده و رو به جلو توصیف کردند. دور دوم گفت‌وگوها نیز روز شنبه ۳۰ فروردین ماه در شهر رم ایتالیا به میزبانی عمان برگزار و دور سوم مذاکرات شنبه ششم اردیبهشت ماه در عمان برگزار خواهد شد.

گفت‌وگوهای سیاسی میان دو طرف، سومین دور از این نوع مذاکرات محسوب می‌شود، در حالی که مذاکرات فنی، نخستین دور گفت‌وگوهای فنی بین دو کشور خواهد بود.

ریاست هیات مذاکره کننده ایران را سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران و ریاست هیات آمریکایی را «استیو ویتکاف» نماینده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه بر عهده دارد.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، بنا به پیشنهاد عمان و توافق هیات‌های نمایندگی ایران و آمریکا، جلسه مشورتی فنی دو کشور که قرار بود در چارچوب گفت‌وگوهای غیرمستقیم دو طرف در روز چهارشنبه برگزار شود، به شنبه ۶ اردیبهشت ماه همزمان با حضور روسای هیات‌های دو کشور، موکول شد.

کد خبر 940371 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه دونالد ترامپ

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا/ هیئت ایرانی وارد محل مذاکرات در مسقط شد
  • نامه به رئیس‌جمهور برای ارسال فوری لایحه همکاری ایران و روسیه به مجلس
  • طعنه سنگین لاوروف به زلنسکی؛خوشحال است که از طریق رسانه‌ها با هر کسی صحبت کند، حتی با رئیس‌جمهور آمریکا/ما مردمی بسیار جدی و مؤدب هستیم
  • پزشکیان بهترین کار را کرد؛ توپ در زمین امریکا افتاد | پاسخ ترامپ به سوال تایم درباره دیدار با رئیس‌جمهور ایران یا رهبر انقلاب ایران
  • طعنه لاوروف به زلنسکی: او با ترامپ هم از طریق رسانه‌ها حرف می‌زند!
  • دونالد ترامپ: مذاکرات با ایران خوب پیش می‌رود
  • حجم گاز انتقالی روسیه به ایران اعلام شد
  • ناگفته‌های پورمحمدی از نامه ترامپ به ایران
  • پاسخ غیرمنتظره وزیر خارجه روسیه به مجری آمریکایی: به حرف رئیس جمهور ایالات متحده اعتماد ندارید؟ + فیلم
  • اقدام تازه ترامپ درمورد مذاکرات با ایران | رئیس تیم فنی مذاکره کننده با ایران تعیین شد؛ او کیست؟