Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2025-04-27@05:03:44 GMT

جنگ‌های آینده بر سر کریدورهاست

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۳۱۲۰۱۹

به گزارش ایران اکونومیست، محمدصادق قنادزاده روز سه‌شنبه در نشست خبری نخستین نمایشگاه جامع بین‌المللی حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته افزود: سال گذشته با ۵۸ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی، رکورد جدیدی در حوزه تجارت خارجی کشور به ثبت رسید.
وی بیان داشت: در این زمینه هنوز با ظرفیت‌های موجود در کشور فاصله زیادی داریم که از جمله مشکلات مالی، بانکی و نقل و انتقال پول و همچنین ضعف‌های لجستیک و حمل و نقلی قابل ذکر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس باید در حوزه حمل و نقل و لجستیک کارهای ویژه‌ای به انجام برسد.
قنادزاده، کارکردهای این نمایشگاه را علاوه بر معرفی و نمایش محصولات، خدمات و دستاوردها؛ به هم رسانی عرضه کنندگان و متقاضیان این صنعت از داخل و خارج عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: هدف دیگر از برگزاری این نمایشگاه پرداختن به مسائل اساسی حوزه لجستیک از جمله کریدورها است.
وی ادامه داد: جنگ آینده جنگ کریدورهاست و همه کشورها در تلاشند تا به نوعی نقشی در کریدورها داشته باشند.
معاون سازمان توسعه تجارت تاکید کرد: در این نمایشگاه به دنبال پرداختن به نقاط ضعف کریدورهای موجود در کشور یعنی کریدورهای شمال- جنوب، شرق- غرب و کریدورهای میانی هستیم.

 

بیشتر بخوانید برنامه دولت چهاردهم برای تبدیل ایران به هاب منطقه‌ای ترانزیت اینترنت از تلاش برای تکمیل کریدور شمال- جنوب تا قطار سریع‌السیر تهران- اصفهان رکورد حمل کانتینر در گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران شکسته شد


ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قیمت محصولات تکنولوژیک قیمت طلا و سکه قیمت ماشین قیمت بلیط قطار و هواپیما قیمت کالاهای اساسی قیمت لوازم خانگی قیمت ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۳۱۲۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری مشترک ایران و ازبکستان در حوزه گردشگری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، سیدرضا صالحی‌امیری، در دیدار با امید شادیف قائم‌مقام وزیر محیط زیست و رئیس کمیته گردشگری ازبکستان با اشاره به پیوندهای عمیق تاریخی میان ایران و ازبکستان، تصریح کرد: مناسبات دو ملت، فراتر از مناسبات متعارف دیپلماتیک و شایسته است در تراز مشترکات تمدنی و فرهنگی دو کشور بازتعریف شود. در حالی که سالانه میلیون‌ها ایرانی به مقاصدی همچون ترکیه سفر می‌کنند، سهم ازبکستان از سفرهای خارجی ایرانیان ناچیز است و این کاستی، حاصل غفلت متقابل در معرفی میراث ملموس و ناملموس دو ملت است.

وزیر میراث‌فرهنگی، با یادآوری تجربه سفر خود به سمرقند و بخارا افزود: حس قرابت ایرانیان با معماری، مساجد و مظاهر فرهنگ بصری ازبکستان، نیازمند بسترسازی برای توسعه گردشگری فرهنگی است؛ گردشگری‌ای که نه‌تنها یک تجربه توریستی بلکه احیای حافظه تمدنی مشترک باشد.

وی در ادامه، سه محور کلیدی برای توسعه تعاملات گردشگری میان ایران و ازبکستان را برشمرد: نخست، امضای تفاهم‌نامه‌ای جامع که پیش‌نویس آن به طرف ازبک ارسال شده است؛ دوم، معرفی نظام‌مند ظرفیت‌ها از رهگذر رسانه‌ها، تورگردانان و نخبگان اثرگذار و سوم، طراحی و اجرای رویدادها و نمایشگاه‌های مشترک در شهرهای تاریخی از جمله تهران، سمرقند، بخارا، اصفهان و شیراز.

صالحی‌امیری همچنین از توافق اولیه با عبدالحکیم‌اف، مقام ارشد صنایع‌دستی ازبکستان، برای برگزاری جشنواره‌ای مشترک خبر داد و آمادگی ایران را برای برگزاری نشست سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه گردشگری اعلام کرد.

وی تأکید کرد: زیرساخت‌های لازم برای دو برابر شدن ظرفیت گردشگری فراهم شده و ما آماده‌ایم این همکاری را به سطحی راهبردی ارتقا دهیم.

شادیف: در سفر به ایران بخشی از هویت خود را یافتم

امید شادیف، قائم‌مقام وزیر محیط‌زیست و رئیس کمیته گردشگری ازبکستان، ضمن استقبال از رویکرد تعاملی جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: ما با امضای سند راهبردی در حوزه گردشگری و تعاملات دو طرفه موافقیم و آن را سرآغاز فصلی نوین در مناسبات فرهنگی دو کشور می‌دانیم.

وی با اشاره به تجربه سفر خود به ایران گفت: در ایران گویی بخشی از هویت خود را بازیافتم. اشتراکات فرهنگی ما با ایران عمیق، ریشه‌دار و اصیل است و باید به برنامه‌هایی عملیاتی، آموزشی و علمی ترجمه شود.

شادیف، نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران را «رویدادی بی‌بدیل از منظر حرفه‌ای و استقبال مردمی» توصیف کرد و ضمن ابراز تأسف از عدم حضور خود در دوره جاری به دلیل تداخل برنامه‌ها، برای حضور فعال و پررنگ ازبکستان در دوره‌های آتی اعلام آمادگی کرد.

وی همچنین از ظرفیت دانشگاه «راه ابریشم» در ازبکستان برای همکاری‌های علمی با پژوهشگاه میراث‌فرهنگی ایران سخن گفت و پیشنهاد داد همکاری‌های مشترک در حوزه‌هایی چون مرمت، باستان‌شناسی و آموزش‌های تخصصی، در دستور کار قرار گیرد.

دعوت رسمی جمهوری اسلامی ایران از هیأت عالی‌رتبه ازبکستان برای حضور در نمایشگاه تهران

در پایان این دیدار، صالحی‌امیری ضمن اشاره به جایگاه تمدنی اصفهان و شیراز، برپایی نمایشگاه‌های فرهنگی مشترک در این شهرها را خواستار شد و از هیأت عالی‌رتبه ازبکستان برای حضور در نمایشگاه بین‌المللی تهران دعوت رسمی به‌عمل آورد.

وی با تأکید بر اراده سیاسی مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، برای تعمیق روابط با آسیای مرکزی و به‌ویژه ازبکستان، خاطرنشان کرد: اکنون نوبت ماست که این اراده راهبردی را به زبان سیاست‌گذاری فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ترجمه کنیم و مسیر را برای هم‌افزایی تمدنی هموار سازیم.

کد خبر 6446512 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی هوش مصنوعی در شهریور ماه
  • اقتصاد لجستیکی در ایران مغفول مانده است
  • سهم اقتصاد لجستیک در تولید ناخالص داخلی کشور هشت درصد است
  • تهران میزبان اولین نمایشگاه بین‌المللی هوش مصنوعی و صنایع وابسته می‌شود
  • لزوم به‌روزرسانی لجستیک کشور و حمایت واقعی از بخش خصوصی
  • توسعه لجستیک به تعامل بخش خصوصی و فناوری‌های نوین نیاز دارد
  • توسعه لجستیک، نیازمند تعامل بخش خصوصی و حرکت به سوی هوشمندسازی
  • سرمایه‌گذاری مشترک ایران و ازبکستان در حوزه گردشگری
  • راه‌اندازی خدمات تاکسی هوایی خودران برای زائران حج
  • مسکو: آماده همکاری با ایران در زمینه کریدورهای گازی زمینی هستیم