Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مشاور رسانه‌ای، فیلم سینمایی «هفت بهارنارنج» به کارگردانی فرشاد گل‌سفیدی و تهیه‌کنندگی محمد کمالی‌پور عصر روز گذشته دوشنبه ۲۵ فروردین‌ماه در سالن نمایش دانشگاه امیرکبیر برای جمع کثیری از دانشجویان به نمایش گذاشته شد.

در این اکران علی نصیریان، فرهاد آییش، مائده طهماسبی، هومن حاجی عبداللهی، داریوش مودبیان، مژده لواسانی، محمد کمالی‌پور و فرشاد گل‌سفیدی فیلم را همراه با دانشجویان تماشا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از پایان نمایش فیلم مژده لواسانی به عنوان مجری مراسم روی سن رفت و از علی نصیریان خواست چند کلمه‌ای برای دانشجویان صحبت کند.

علی نصیریان در ابتدای سخنان خود گفت: بچه‌های عزیز، شما ثروت بزرگ این مملکت هستید. آتیه این مملکت در دستان شماست و در تمام زمینه‌های علمی، فرهنگی، هنری، اقتصادی و سیاسی همه چیز در اختیار شماست. نسل من و ماقبل من کارشان را انجام داده‌اند. انرژی و ایده‌های تازه و فکرهای نو در مغزها و جسم و جان و روح شماست. 

وی ادامه داد: توجه به مسائل فرهنگی و برگزاری چنین برنامه‌هایی در زمینه سینما و تئاتر که دوتا از هنرهای تازه است و ما از غرب گرفته‌ایم، بسیار درخشان است. سینما و تئاتر در کشور ما مربوط به حدود ۱۵۰ سال پیش است در حالی که در اروپا و آمریکا سبقه طولانی دارد و از یونان باستان آغاز می‌شود. 

نصیریان اظهار کرد: نمایش انواع مختلف دارد؛ نمایش روایی و نمایش دراماتیک. نمایش‌هایی همچون تعزیه و تخت حوضی و معرکه‌گیری جزو نمایش‌های روایی ماست و به‌همین دلیل به آنها شبیه‌خوانی می‌گفتند، یعنی کسی شبیه به آن شخصیت می‌شد و از زبان او روایت می‌کرد. مثلا در تعزیه آن کسی که نقش امام حسین(ع) را داشت این نقش را روایت می‌کرد، چون نمی‌توانست بگوید من می‌خواهم امام حسین باشم، بلکه می‌‌گفت من راوی‌ هستم و این نقش را روایت می‌کنم اما در تئاتر دراماتیک آنطور که ارسطو در فن شعر توضیح می‌دهد یک ساختار و قوانین و قواعد دیگری داشته که این میراث به اروپا می‌رسد و گسترش پیدا می‌کند و انواع تئاتر مدرن و فوق مدرن و ابزورد می‌آید.

این بازیگر پیشکسوت بیان کرد: ما حدود ۱۵۰ سال است که این هنرها را در کشورمان داریم و در این مدت هم پیشرفت‌های خوبی در این زمینه‌ها داشتیم. درست است که یک زمانی تئاتر ما به تئاترهای لاله‌زار و سینمایمان هم به فیلم فارسی خلاصه می‌شد، اما از اواسط دهه ۳۰ که من شاهد این تاریخ و این ماجرا بودم، درام‌نویسی ایران شکل گرفت و رشد کرد و افراد شاخصی آمدند و تئاتر ما را رونق دادند و تازگی بخشیدند. حتی تئاتر ما در سال ۱۳۳۹ به تئاتراسیون در فرانسه که جشنواره سازمان ملل بود، راه یافت. یعنی ما از آن زمان وارد جشنواره‌های تئاتر جهان شدیم. سینمای ما نیز از اواسط دهه ۴۰ با کارهایی از گلستان، کیمیایی و مهرجویی شکل گرفت و از فیلم فارسی جدا شد و نگاه و ساختار تازه‌ای، هم در شخصیت‌پردازی، هم در قصه، هم در اجرا و هم در مجموع ساخت فیلم‌ها به وجود آمد.  

وی افزود: در سال ۱۳۲۹ که من به اولین کلاس تئاتر رفتم، در تمام ایران یک کتاب تئاتر وجود داشت و آن هم کتاب هنر تئاتر نوشین بود.

نصیریان تاکید کرد: هنر متضمن خلاقیت است، یعنی هنر عبارت است از جوشش‌های درونی و انسانی انسان‌ها که باید هدایت شود. اگر شما استعدادهایی در زمینه هنر دارید، به دلیل مسائل مادی زندگی و اوضاع زمانه از لحاظ اقتصادی آن را رها نکنید، حیف است. استعدادهای درخشان هنری سرمایه‌های ملی هستند زیرا هنر و فرهنگ شناسنامه یک ملت است. 

وی اذعان کرد: فیلم‌های ما به فستیوال‌های مهم دنیا مثل اسکار، کن، ونیز و ... می‌رود و کسب جایزه می‌کند. این‌ها استعدادهای تازه بعد از مهرجویی و کیمیایی و... است. 

بازیگر فیلم «هفت بهارنارنج» گفت: بخشی از هنرهای نمایشی تفنن و سرگرمی است و برای روح افراد لازم است. من همیشه به جوان‌ها گفته‌ام که اگر استعدادی در وجود خودتان می‌بینید، رها نکنید و از آن بهره‌جویی کنید‌. امروزه امکانات فراگیری بسیار زیاد است بنابراین استعدادتان را رها نکنید. امید من به شماست.

در ادامه با حضور مهرداد ساویز معاون فرهنگی دانشگاه امیرکبیر، داریوش مودبیان، مائده طهماسبی، مهدی بخشایش از عوامل و بازیگران فیلم سینمایی «هفت بهارنارنج» تجلیل شد.

پس از تجلیل محمد کمالی‌پور تهیه‌کننده فیلم «هفت بهارنارنج» گفت: ما در اوج فراگیری ویروس کرونا این فیلم را ساختیم. شرایط به شدت سخت بود، واکسن وجود نداشت و ما خیلی ریسک کردیم و استاد نصیریان و آقای آییش را برای این کار به خارج از تهران و منطقه شمال کشور بردیم که در آنجا شرایط خیلی بدتر از تهران بود.

وی در ادامه خطاب به علی نصیریان گفت: جناب استاد نصیریان من به نمایندگی از تیم درخشان «هفت بهار نارنج» از شما صمیمانه تشکر می‌کنم. برای من و فرشاد گل‌سفیدی یک یادگار گذاشتید و آن هم امضای درخشان شما در این فیلم است. خیلی از شما ممنونم.

کمالی‌پور همچنین ضمن تشکر از فرهاد آییش گفت: آقای آییش ۴، ۵ جلسه با ما کار داشتند ولی به دلیل رفاقتی که با استاد نصیریان دارند خانم طهماسبی را تنها گذاشتند و در کل پروژه همراه ما و مراقب حال استاد نصیریان بودند. 

وی اظهار کرد: خیلی ممنونم از فرشاد گل‌سفیدی که خیلی زحمت کشید و خیلی تلاش کرد تا این فیلم به سرانجام برسد. او از تمام داشته‌هایش مایه گذاشت تا این فیلم دیده شود. متاسفانه ما در بخش اکران در حال حاضر دچار بی‌مهری هستیم زیرا سالن‌دارهای سینما بیشتر برای فیلم‌های کمدی ارزش قائلند تا این نوع فیلم‌ها. هر چند من این روزها فیلم کوکتل مولوتف را هم روی پرده دارم اما ای کاش حتی چند سانس از سانس‌های کوکتل مولوتف را به این فیلم می‌دادند. 

در ادامه مهرداد ساویز معاون فرهنگی دانشگاه امیرکبیر ضمن ابراز خرسندی از این برنامه گفت: ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که یک سری ارزش‌های انسانی مورد هجوم و حمله قرار می‌گیرد؛ از جمله این ارزش‌ها خانواده است. خانواده بزرگترین نهادی است که خداوند برای رشد انسان قرار داده است. وقتی که زن و شوهری برابر خداوند با هم تعهد می‌کنند که برای همدیگر باشند و در سختی‌ها و شادی‌ها برای هم بایستند، غیر از اینکه زندگی را برای آنها خوش می‌کند و تحمل دشواری‌های طبیعی زندگی را آسان می‌کند، اتفاق بزرگ دیگری را هم رقم می‌زند و آن رشد هر دو آنها در طول زمان است. آنها یاد می‌گیرند که از خودشان در بیایند و به دیگری بپردازند و وقتی که تعهد در برابر خداوند وجود داشته باشد، آن رابطه و کشش اولیه به یگانگی دو روح منجر می‌شود.

وی ادامه داد: فیلم «هفت بهارنارنج» به زیبایی این موضوع را نشان داد. «هفت بهارنارنج» نگاه مرد به همسرش که همچنان او را در همان نگاه اولیه می‌بیند و این رابطه عاشقانه را به تصویر می‌کشد.

هومن حاجی عبداللهی نیز ضمن بیان اینکه جایی که آب هست تیمم جایز نیست، به ذکر خاطره‌ای پرداخت و گفت: خاطره بزرگ من از این کار شاگردی در مقابل استاد علی نصیریان بود و لذت وافری که بردم. درسم را جلوی ایشان آنطور که باید خوب جواب ندادم ولی ایشان خیلی معلم نازنینی بودند. 

وی ادامه داد: در سکانس پلانی که در خدمت استاد نصیریان بودم، چهار بار کات داده شد که هر چهار بار من مقصر بودم، آقای نصیریان به زیبایی کارشان را انجام می‌دادند. در یکی از کات‌ها آقای نصیریان گفتند این تکه را هم باید می‌گفتی یادت رفت. هر چهار بار اشتباه از من بود و استاد نصیریان حتی اشتباه من را هم گفتند که کجای متن را حفظ نیستم. امیدوارم خدا این بزرگترها و پیشکسوت‌ها را برای مملکت ما تکثیر کند و سایه‌شان بر سر هنر ایران مستدام باشد.

«هفت بهارنارنج» این روزها در سینماهای منتخب گروه سینمایی هنروتجربه و برخی پردیس‌های سینمایی در سراسر کشور در حال اکران است و از ساعت ۸ امشب سه‌شنبه ۲۶ فروردین ماه به صورت اختصاصی در پلتفرم فیلم نت نیز به صورت اکران آنلاین عرضه می‌شود.

منبع: خبرگزاری پانا

کلیدواژه: سینمای ایران علی نصیریان استاد نصیریان هفت بهارنارنج علی نصیریان کمالی پور رها نکنید فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.pana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری پانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۳۱۴۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناگفته های علی نصیریان از زندگی شخصی تا فوت همسرش | پدرم اننده کامیون بود و …

آفتاب نو- علی نصیریان، که اگر بگوییم بزرگ‌ترین مرد زنده سینمای ایران است، به گزاف سخن نگفته‌ایم، عصر دیروز میهمان تلویزیون اینترنتی همشهری بود. او در این برنامه به پرسش‌های متعددی پاسخ داد از جمله اینکه چگونه علی نصیریان شده است. وی در پاسخ به این پرسش مژده لواسانی عنوان کرد: «با دیدن نمایش‌های روحوضی، معرکه‌ها و غیره و غیره. گاه می‌دیدم که گوشه خیایان معرکه گرفته‌اند. افراد ماری داشتند و با آن نمایش اجرا می‌کردند. لوطی‌های تهران هم در نمایش‌های کنار خیابان حضور داشتند. من با دیدن این نمایش‌ها بازیگر تئاتر شدم. در دبیرستان گروه تئاتر تشکیل دادیم.»

بعدها به تئاتر لاله‌زار و سینما رفتم. سال ۱۳۲۹ در نخستین کلاس تئاتر حضور یافتم. آنجا شروع به درس خواندن و یادگرفتن کردم. بعدها به تئاتر سعدی رفتم که توده‌ای‌ها آنجا را آتش زدند. خوب به خاطر دارم که «نوشین» کتاب «هنر تئاتر نوشین» را در زندان نوشت. او عضو کمیته مرکزی حزب توده بود و در زندان این کتاب نگاشته شد.

پدرم زندگی فقیرانه‌ای داشت!

علی نصیریان که به گفته مژده لواسانی به همراه جمشید مشایخی، محمدعلی کشاورز، عزت‌الله انتظامی و داوود رشیدی به ۵ تن سینمای ایران معروف است، در ادامه گفت‌وگو با تلویزیون اینترنتی موسسه همشهری، عنوان کرد: «پدرم زندگی فقیرانه‌ای داشت. من تنها فرزند خانواده بودم و خواهر و برادر نداشتم. پدرم راننده کامیون بود و خانه و کامیونش را هم از دست داد. به دلیل اینکه تک فرزند بودم، آدمی تنها بودم و شدم و در خود بزرگ شدم. اما خوب به خاطر دارم که پدرم هیچ‌گاه با کار هنری‌ام مخالفت نکرد.»

نصیریان ادامه داد: «اولین کار جدی‌ام «گاو» بود که بر اساس کار غلامحسین ساعدی، جعفر والی آن را آماده و مهیا کرد. خوب به خاطر دارم که آن زمان یک تلویزیون خصوصی باز شده بود و حتی ارکستر و موسیقی را از هنرهای زیبا می‌گرفت و به جای وزارت ارشاد، در واقع کار وزارت ارشاد را انجام می‌داد. «گاو» و «هالو» ابتدا در آن تلویزیون نمایش تلویزیونی داده شد. زمان ریاست جمهوری کندی در امریکا، بورس ۶ ماهه به امریکا نصیبم شد که هالو را نوشتم. دکتر ساعدی هم مرا معرفی کرد تا قصه تئاتر و فیلم بنویسم. ساعدی خودش سناریویی بر اساس همان نوشته یعنی گاو تهیه کرد که خیلی پر و پیمان بود. اشخاص همان‌ها بودند اما از حیث قصه‌پردازی بسیار زیباتر و عمیق‌تر از کار در آمد. اثر، اثری کامل به شمار می‌رفت. داریوش مهرجویی هم به شکل حرفه‌ای کار را انجام می‌داد و به آن نظر می‌افکند و همین شد که کار سینمایی، اثری به مراتب متفاوت‌تر از آن کار تلویزیونی از آب در آمد.

در واقع من کار کردن در سینما و اینکه فرض کنید، در کجای لنز دوربین قرار بگیرم و اکسپریشن صورتم در مقابل دوربین چگونه باشد، در فیلم گاه برایم رخ داد و تجربه شد. مجموعه‌ای از امکانات خلاقه طبیعی‌ام آنجا بروز و ظهور یافت. بازیگری احساسی و الهامی را آنجا آموختم چنانچه بعدها مثلاً تقوایی به من گفت که فلان نقش در فلان فیلم دلال است و یک دندان طلا هم دارد و من در جا فهمیدم که باید چگونه بازی کنم. خلاصه که در فیلم گاو کار با خود و کار با جمع را آموختم. گاو برای من تمرین و آموزش برابر دوربین بود و همه چیز را آنجا فرا گرفتم.»

تقوایی چگونه کارگردانی است؟

نصیریان عنوان کرد: «ناصر تقوایی یکی از منحصر به فردترین کارگردانان ایران است. «ناخدا خورشید» یکی از بهترین فیلم‌های سینمایی دوران ماست. ما در بندری در کنار بندر لنگه به نام بندر «کنگ» آن را فیلمبرداری کردیم. آنجا به لحاظ لوکیشن هم فوق‌العاده بود. تقوایی به گمانم بهترین کارگردان ایرانی است. البته همواره دوست داشتم با بهرام بیضایی هم کاری مشترک انجام دهم و به کارگردانی او هم در فیلمی سینمایی بازی کنم که این موضوع متأسفانه هیچ‌گاه رخ نداد. البته نه تعمدی و نه قصدی در این کار بود. با بیضایی البته سال‌های دور تئاتری انجام دادم که هیچ‌گاه اجرا نشد.»

نصیریان درباره حرفه بازیگری گفت: «بازیگری مستقل است. بازیگر باید روی پای خودش باشد و بازی خودش را ارائه دهد. یعنی کارگردان نمی‌تواند همه موارد را به او گوشزد کند. کار کارگردان این است که سرنخ‌ها را به بازیگر می‌دهد و بازیگر باید با خلاقیت خود کارها را انجام دهد.»

نصیریان ادامه داد: «داریوش مهرجویی سر موضوعی که تعریفش مفصل است، از ۴۰ سال پیش سر فیلم «اجاره‌نشین‌ها» با من قهر کرد. به درمیشان گفته بود که می‌خواهد مرا به بازی بگیرد و ماجرایش برای شرح دادن طولانی است. متأسفم از بین رفت. او هم استعدادی درخشان بود که همواره می‌توانست در هر شرایط و سنی در کارش پیشرفت کند.»

این پیشکسوت سینمای ایران یادآور شد: «مردم سرمایه ما هستند. اگر آنها فیلم و تئاتر نبینند، هنری وجود نخواهد داشت.»

وی درباره سفر و مهاجرت به امریکا اضافه کرد: «پس از بورس شدنم به امریکا، حتی سال ۱۳۷۱ سعی کردم به آنجا بروم و زندگی کنم اما نتوانستم. در واقع من بدون مردم نمی‌توانم زندگی کنم. در امریکا برای اجرای تئاتر باشد بلیت تئاتر را یک دو هفته در بقالی و آن مغازه و این مغازه بفروشید تا بتوانید مبلغ را حاصل کنید. وضع یکسره با ایران متفاوت است. ما در ایران مردم خوبی داریم که هیچ جای دنیا نمی‌توان آنها را سراغ گرفت. این شد که سال ۱۳۷۱ و ۱۳۷۲ قید مهاجرت را هم زدم و نتوانستم در خارج از ایران بمانم و زندگی کنم. خوب به خاطر دارم که در امریکا با فرهاد آئیش آشنا شدم. او از منتهی علیه شرق به متهی علیه غرب امریکا آمد و گفت که به مدت ۳ ماه به آلمان می‌رود و می‌خواهد نمایشی را اجرا کند. اتفاقاً همان نمایش در تهران ۴۰ شب اجرا شد و مردم بسیار خوب استقبال کردند. جامعه ایران با من همدل و همزبان است و مردم، این سرمایه اجتماعی همواره در صحنه هنری حضور دارند.»

قرار است خیابانی به نام نصیریان شود؟

نصیریان درباره نام‌گذاری خیابانی به نام خودش عنوان کرد: «از ابتدا مخالف نام‌گذاری خیابانی به نام خودم بودم. معتقدم که اگر کاری درست انجام دهم، پاداشش را از خود مردم خواهم گرفت و این بزرگ‌ترین هدیه برای من است. مردم تشخیص می‌دهند و کار هنری من هم صادقانه است. به همین دلیل است که از سال‌ها پیش تلاش کرده و می‌کنم که بهترین نوع اجرا نمایشی و سینمایی را به مردم ارائه دهم. من که کارم را همان‌طور که ابتدا گفتم، با سیاه‌بازی و نمایش شروع کردم.»

علی نصیریان درباره همسر فقیدش نیز عنوان کرد: «کسی که بیشترین حمایت را از من کرد همسرم بود. او درک کرد که من چه وابستگی‌ای به کارم دارم. صد البته در کار هنر ارتباط هنرمند با هم‌وطنانش مهم است. خوب به خاطر دارم که فستیوال بزرگی در آتن اجرا می‌شد که برای شرکت در آن در همان مقطع زمانی پول زیادی می‌خواستم. همسرم گفت که برای این کار می‌توانیم فرشی را که جهیزیه من است بفروشیم. قرار بود از استانبول با قطار بروم و آه در بساط نداشتم. همسرم به همین دلیل این پیشنهاد را به من کرد. فرش زیر پایمان فرش کاشان و دستباف بود و به قیمت بالایی هم آن را می‌خریدند. به همین دلیل است که پس از فوتش اشک چشمانم خشک شد.

حتی وقتی که بورس ۶ ماهه مطالعاتی به من دادند یک بچه ۲ ساله و یک ۲ ماهه داشتیم که همسرم گفت تو برو و من بچه‌ها را بزرگ می‌کنم. این گونه فداکاری‌ها هیچ‌گاه از خاطرم نمی‌رود. به گمانم زنان ایرانی، نجیب‌ترین و با محبت‌ترین زنان جهان‌اند. زنان ایرانی بهترین زنان‌اند و اگر به آنها محبت کنید، چندین برابر پاسخش را به شما می‌دهند. پس از فوت همسرم من تنها شدم و از آن پس هم تنها زندگی می‌کنم. البته همان‌طور که قبلاً اشاره کردم، تک فرزند بودم و چون از ابتدا تنها بودم، تحمل این تنهایی برایم چندان دشوار نیست.

گاه وقت‌ها که خریدی در سطح شهر دارم یا می‌خواهم به جایی بروم، مردم عنوان می‌کنند که کاری از ۴۰ یا ۵۰ سال پیش من دیده‌اند و چنان آن را تعریف می‌کنند، که تعجب می‌کنم و می‌اندیشم که آن کار چه باورپذیری‌ای در ذهن مخاطبان داشته و مردم ما چه مردم عجیبی هستند! همچنین است که بعضی نمایش‌ها فوق‌العاده اثرگذارند. البته سریال هم به دلیل طولانی‌تر بودنش، تأثیر بلند مدت و بیشتری بر ذهن مردم می‌گذارد.»

نصیریان درباره نقشی که می‌پذیرد و حساسیت‌هایش برای ایفای نقش توصیح داد: «هر متنی که به عنوان اثر هنری و سناریو به شما می‌دهند دو جنبه دارد. یکی فرم و دیگری تم. تم مربوط به آن موضوعی می‌شود که باید در خور حرف زدن باشد. فرم هم باید از لحاظ نوع اجرا تازگی داشته باشد و اجرای تازه از آن تم را به نمایش بگذارد. امروز بسیاری از جوان‌ها ایده‌های نو دارند و من با بسیاری از آنها ارتباط صمیمانه دارم و کار می‌کنم. مثلاً با جوزانی در «شیر سنگی» و یک اثر دیگر کار کرده‌ام. آخرین کارم هم با عنوان «مسخره باز» با یک جوان انجام شد. معتقدم که جوانان کشورم سرشار از انرژی و ایده‌های نو و خلاقانه‌اند و چنانچه باید کارگردانی و نویسندگی بدانند، می‌دانند. آنها استعداد بی‌نظیری در سینما و تئاتر که ما آنها را از غرب اقتباس کرده‌ایم، دارند. در جشنواره‌های مختلف خارجی، سینمای ما محل اعتناست و حتی تئاتر غرب. یکی از آخرین کارهایی هم که انجام شده، «هفت بهار نارنج» اولین کار فرشاد گل سفیدی است. کمالی‌پور تهیه کننده، نخستین جرقه این اثر در زمان فوت همسرم، زد. در ضمن همینجا باید بگویم که قصه این فیلم را دوست داشتم. فرشاد توانست خوب این سیر را برود و ادامه دهد. محل کار و لوکیشن هم منحصر به فرد بود. کار آئیش، دیگران و هومن حاجی‌عبداللهی هم خوب بود. اما افسوس که آن گونه که باید و شاید دیده نشد. اما فیلم محتوای خوبی دارد که می‌تواند به متن زندگی مردم کمک کند.»

زندگی فقط عشق و عاشقی نیست!

وی به جوانان و زندگی آنها اشاره کرد و افزود: «زندگی محبت کردن است. فقط عشق و عاشقی نیست. چون آن هم یک روز تمام می‌شود. زندگی وقتی معنا می‌یاید که دو نفر به معنای واقعی کلمه در همه چیز با هم شریک می‌شوند و صاحب فرزند خواهند شد. در واقع ارتباط بین ۲ انسان اهمیت دارد و حیاتی است. بسیاری از زوج‌ها از همین موضوع به ظاهر ساده غافل‌اند.»

وی درباره ۵ تن سینمای ایران گفت: «ما با هم انس و الفت ویژه‌ای داشتیم. خدا رحمتشان کند. خیلی خوب با هم کنار می‌آمدیم. اتفاقات شیرین بسیاری هم بین ماها رخ داد. آنها ان احساس و الهام را در کار حرفه‌ای‌شان درک می‌کردند و طبیعی و با خلاقیت کار را انجام می‌دادند. اما در عین حال وداع با آنها مرا تکان داد.»

نصیریان افزود: «میان هنرپیشه‌های ایرانی، بازیگران متعددی داریم که کارشان حرف ندارد. پرویز پرستویی بی‌مانند است. میان جوان‌ها، نوید محمدزاده، پیمان معادی و شهاب حسینی بی‌نظیرند. نوید محمدزاده در ۳۰۰ به خوبی نقش فردوسی را بازی کرد که حظ بردم. شهاب حسینی هم استعداد خوبی دارد و هم هنرپیشه خوبی است. اپیزود اول شهرزاد را او کامل کرد. به قدری استیل خوبی دارد که همین سریال تا ۴ فصل ادامه یافت. البته فراموش نکنیم که خانم نغمه صمیمی هم یکی از بهترین نویسندگان سینماست.»

وی در این باره که آیا باز هم بازی خواهد کرد، افزود: «به لحاظ روحی و روانی دوست دارم اما دیگر جسمم یاری نمی‌کند! بازی کردن از من انرژی می‌برد و با تمام توان باید نقش بیافرینم. اما مثلاً در یک دوربین که این اواخر اتفاق افتاد و همه چیز در ۴ دوربین خلاصه می‌شد، انرژی کمتری از صرف شد.»

وی به جوانان توصیه کرد: «اگر کار هنری‌ای را دوست دارید، آن را فرابگیرید و حتماً در کارتان استمرار داشته باشید. بدون استمرار به هیچ جا نخواهید رسید. نسل من امروز کار خودش را کرده و به نسل‌های جوان‌تر می‌رسد که باید وارد عرصه سینما و تئاتر شود.»‌ا

منبع خبر: همشـهری

آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویش‌های ملی؟

دیگر خبرها

  • خداحافظی علی نصیریان از بازیگری: جسمم یاری نمی‌کند+فیلم
  • خداحافظی بازیگر پرسابقه ایران از دنیای بازیگری
  • علی نصیریان از دنیای بازیگری خداحافظی کرد؟+ویدئو
  • علی نصیریان از دنیای بازیگری خداحافظی کرد؟
  • خداحافظی علی نصیریان از دنیای بازیگری
  • خداحافظی تلخ علی نصیریان از دنیای بازیگری+ فیلم
  • فال ابجد امروز شنبه 6 اردیبهشت ماه 1404
  • تعریف و تمجید استاد علی نصیریان از مژده لواسانی +فیلم
  • ناگفته های علی نصیریان از زندگی شخصی تا فوت همسرش | پدرم اننده کامیون بود و …
  • ناگفته های علی نصیریان از زندگی شخصی تا فوت همسرش | پدرم اننده کامیون بود و ...