Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز محمدی‌مهر با اشاره به برقراری تماس تصویری با یکی از مددجویان شهرستان بهار اظهار کرد: در این ارتباط اینترنتی، زندانی مورد نظر مسائل قضائی و شخصی خود را مطرح کرد و ضمن قدردانی از این فرصت، خواستار رسیدگی دقیق‌تر به پرونده خود شد.

وی افزود: پس از شنیدن مطالبات این مددجو، دستورات لازم برای بررسی دقیق‌تر پرونده و رسیدگی به درخواست‌های وی در چارچوب قوانین صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس‌کل دادگستری استان همدان ادامه داد: حفظ کرامت انسانی زندانیان و تقویت ارتباطات مسئولین قضائی با آن‌ها از اولویت‌های دستگاه قضائی است.

محمدی‌مهر اضافه کرد: این اقدام در راستای کاهش فاصله میان مردم و مسئولان قضائی، تسهیل فرآیند رسیدگی و ارتقای شفافیت و پاسخگویی انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برقراری ارتباط‌های تصویری با زندانیان از جمله اقدامات تحولی نوین در نظام قضائی استان است.

کد خبر 6494764

منبع: مهر

کلیدواژه: همدان دادگستری استان همدان شهرستان بهار دستگاه قضائی بوشهر عید سعید غدیرخم عید سعید قربان مشهد ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۲۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • پیام رئیس قوه قضاییه در پی جنایت صهیونیست‌ها در حمله به زندان اوین و ضرورت پیگیری این جنایت در مجامع مربوطه
  • پیام رئیس قوه قضاییه درباره حمله اسراییل به زندان اوین
  • سرکشی معاون اول قوه قضاییه از وضعیت اسکان زندانیان زندان اوین در زندان تهران بزرگ
  • پاریس از برقراری آتش‌بس میان تهران-تل‌آویو استقبال کرد
  • واکنش پاریس به برقراری آتش‌بس میان تهران و تل‌آویو
  • گفت‌وگوی تلویزیونی رئیس قوه قضاییه با مردم
  • چون رئیس بارسا بودم من را زندانی کردند!
  • قیمت طلا در بازار آزاد صعودی شد ( ۱ تیر )
  • دستگیری یک تبعه اروپایی در استان کرمانشاه به اتهام جاسوسی
  • روایت تحول قضایی؛ از دادگاه های صلح تا دادرسی های الکترونیک