Web Analytics Made Easy - Statcounter

x تبلیغات

نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی کشور دیروز در ساختمان بورس تهران زیر ذره‌بین کارشناسان و فعالان این حوزه قرار گرفت.

به گزارش کاماپرس، در نشستی که با هدف بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در این صندوق برگزار شد، رحمان بابازاده، مدیرعامل گروه مالی فارابی، محمود گودرزی، مدیرعامل شرکت بورس، احمد خلج، مدیر تامین مالی سبدگردان‌ فارابی و داوود مددی رئیس هیات مدیره انجمن انرژی‌های تجدیدپذیر سخنرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، صندوق پروژه راهبرد انرژی فردا برای جذب سرمایه و تامین مالی احداث سه نیروگاه خورشیدی در استان سیستان و بلوچستان معرفی شد. بنابه اعلام متولیان این پروژه، استان سیستان و بلوچستان به دلیل برخورداری از بیشترین تابش خورشیدی به عنوان میزبان نیروگاه‌ها انتخاب شده است. 

مزایای سرمایه‌گذاری در صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی

علاوه بر اینکه کمبود شدید برق در کشور، ضرورت سرمایه‌گذاری در ایجاد و توسعه نیروگاه‌های جدید را توجیه می‌کند، این پروژه دارای مزیت‌های دیگری نیز برای سرمایه‌گذاران است. پیش‌بینی نرخ بازدیدی بیش از 50 درصد، یکی از اصلی‌ترین مزایای این پروژه است. مدت زمان ساخت و بهره‌برداری این پروژه زیر یک سال در نظر گرفته شده است. عرضه و فروش خروجی این نیروگاه‌ها نیز در تابلوی برق سبز بورس انرژی صورت می‌گیرد.

x تبلیغات احداث 60 مگاوات نیروگاه خورشیدی

مدیر تأمین مالی سبدگردان فارابی در این جلسه به تشریح جزئیات فنی پروژه پرداخت و گفت: 3 نیروگاه تولید برق در گوهرکوه، میرجاوه و خاش احداث می‌شود که ظرفیت اسمی هر یک 20 مگاوات ساعت است. دوره بازگشت سرمایه در این پروژه 2 تا 3 سال پیش‌بینی می‌شود. سود خالص 2 سال ابتدایی پروژه نیز 1600 میلیارد تومان برآورد شده است.

موسسان این پروژه، 300 میلیارد تومان، سرمایه اولیه را تامین کرده‌اند. پذیره‌نویسی در دو مرحله انجام می‌شود و در مرحله اول 700 میلیارد تومان و پس از 6 ماه در مرحله دوم 870 میلیارد تومان سرمایه جدید جذب می‌شود.

این پروژه توسط شرکت گسترش انرژی نو آتیه اجرا می‌شود. این شرکت که در سال 1393 فعالیت خود را آغاز کرده است، پیش از این در استان‌های یزد و سیستان و بلوچستان نیروگاه‌های خورشیدی دیگری با ظرفیت کل 30 مگاوات احداث کرده و به بهره‌برداری رسانده است. گسترش انرژی نو آتیه در حاضر نیز احداث نیروگاه‌هایی را در دستور کار دارد که ظرفیت کل آن‌ها بیش از 60 مگاوات است.

این شرکت اولین نیروگاه خورشیدی خود را بهمن‌ماه 1396 با تسهیلات 15 میلیون دلاری بانک صنعت و معدن در استان یزد به بهره‌برداری رساند. 

 

کارگزاری فارابی که پیش از این با ایجاد صندوق سینرژی ، نخستین صندوق انرژی کشور را راه‌اندازی کرد، مسئولیت سبدگردانی صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی را نیز برعهده گرفته است. برای آگاهی بیشتر از جزئیات این صندوق می‌توانید اینجا را مشاهده کنید. 

انتهای پیام

مرتبط با : کارگزاری فارابی

منبع: کاما پرس

کلیدواژه: صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت kamapress.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «کاما پرس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۳۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • عملکرد صندوق‌های درآمد ثابت بازارسرمایه درخشان بود
  • دولت پزشکیان برای مردم سنگ تمام گذاشت
  • سیگنال مثبت آتش‌بس به بازار سرمایه؛ صندوق‌های درآمد ثابت سبزپوش شدند
  • انرژی خورشید در تسخیر پتروشیمی مارون
  • ارز دیجیتال توربو چیست؟
  • آمار عملکرد بازار سرمایه در نخستین روز تابستان ۱۴۰۴
  • رونمایی شیائومی از نخستین تبلت اندرویدی مشابه رایانه شخصی
  • عملکرد بازار سرمایه در نخستین روز تابستان ۱۴۰۴
  • سود صندوق‌های درآمد ثابت بورسی طبق روال معمول توزیع می‌شود
  • وضعیت بازار ارز و طلا در اولین روز بازگشایی+ جزئیات