Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن زنگنه امروز سه شنبه( ۲۰ خردادماه) در حاشیه برگزاری صحن علنی مجلس شورای اسلامی در نشست خبری گفت: اتحادیه بین‌المجالس آسیایی (APA) از مجامع مهم آسیایی است که با ابتکار جمهوری اسلامی بیش از ۲۰ سال است که تشکیل شده و حدود۴۰ کشور آسیایی را نیز در بر می‌گیرد.

وی افزود: این مجمع در طول فعالیت خود در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، مسائل فرهنگی و اجتماعی، اقدامات مهمی انجام داده و در بین کشورهای اسلامی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی در اتحادیه بین‌المجالس آسیایی اضافه کرد: نشست کمیته دائمی سیاسی مجمع بین‌المجالس کشورهای آسیایی (APA) با حضور ۱۴ کشور و در مورخ ۲۸ تا ۲۹ خرداد ماه در شهر مقدس مشهد برگزار می‌شود، البته این تعداد تاکنون قطعی شده و احتمالا تا ۲۰ کشور افزایش خواهد یافت.

زنگنه یادآور شد: پیش از این و در پانزدهمین مجمع عمومی بین‌المجالس کشورهای آسیایی (APA) که در باکو برگزار شد، جمهوری اسلامی در سال ۲۰۲۵ به عنوان رئیس کمیته سیاسی انتخاب شد. همچنین جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۵ ریاست کمیته سیاسی را بر عهده گرفت و همزمان عضو شورای اجرایی APA نیز شد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۴ کشور حضور خود را نهایی کرده‌اند که قطر، پاکستان، بحرین، فلسطین، امارات، عربستان، روسیه، ترکیه، اندونزی، آذربایجان، چین، عراق، قبرس و کامبوج از جمله آنها محسوب می‌شوند، گفت: برخی از این کشورها در سطح نایب رئیس و برخی مانند روسیه در سطح روسای چندگانه در سطوح عالی حضور خواهند داشت.

منبع: شهرآرا نیوز

کلیدواژه: جمهوری اسلامی بین المجالس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shahraranews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شهرآرا نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۳۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • وزارت خارجه: حمله به العدید اقدام علیه قطر نبود
  • ایران کشورهای منطقه و مسلمان را برادران خود می‌داند
  • تعیین نام کاروان‌های بازی‌های اسلامی و آسیایی جوانان با الهام از «جنگ» – آفتاب نو | اخبار ورزشی
  • تعیین نام کاروان‌های بازی‌های اسلامی و آسیایی جوانان با الهام از «جنگ»
  • از غزه تا ایران؛ نتانیاهو برای بقای سیاسی خود جنگ به راه می‌اندازد
  • کاروان اعزامی به بازیهای جوانان آسیایی بحرین “سفیران امید” و کاروان اعزامی به بازیهای همبستگی اسلامی “سفیران اقتدار “نامگذاری شدند | اخبار ورزشی
  • پزشکیان: ایران آتش بس با اسرائیل را نقض نخواهد کرد مگر... | آماده گفت‌وگو پای میز مذاکره هستیم
  • درخواست یمن از کشورهای عربی و اسلامی برای پایان دادن به حضور آمریکا در منطقه
  • گفتگوی تلفنی تخت روانچی با وزیر مشاور وزارتخارجه قطر
  • المیادین: ایران به پایگاه‌ نظامی آمریکا حمله کرد نه کشور میزبان