Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو مقام آمریکایی و یک منبع آگاه دیگر به باراک راوید، گزارش‌گر آکسیوس، گفتند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده و تمام تیم ارشد سیاست خارجی او روز یک‌شنبه ساعت‌ها در کمپ دیوید گرد هم آمدند تا در مورد استراتژی ایالات متحده در مورد بحران هسته‌ای ایران و جنگ غزه بحث کنند.

 تلاش‌های ترامپ برای دستیابی به یک توافق هسته‌ای با ایران و یک توافق تبادل اسرا و آتش‌بس که می‌تواند به جنگ در غزه پایان دهد، هر دو با شکست‌  مواجه شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مقام ارشد آمریکایی به آکسیوس گفته که ترامپ هر دو بحران را در هم تنیده و بخشی از یک واقعیت منطقه‌ای گسترده‌تر می‌داند که سعی در شکل دادن به آن دارد.

مقامات آمریکایی گفتند که «نشست» در کمپ دیوید شامل چندین جلسه سیاست‌گذاری بود. در جلسه مربوط به ایران و غزه، ترامپ، ونس، معاون رئیس جمهور، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، پیت هگست، وزیر دفاع، سوزی وایلز، رئیس دفتر رئیس‌جمهوری، استیو ویتکاف، فرستاده ویژه در امور خاورمیانه، جان رتکلیف، مدیر سیا، تولسی گابارد، مدیر اطلاعات ملی و دیگر مقامات ارشد حضور داشتند. ترامپ روز دوشنبه گفت که «ژنرال‌ها و دریاسالارها» نیز در این جلسات شرکت داشتند اما از بیان اینکه چه مواردی مورد بحث قرار گرفته است، خودداری کرد. یک مقام آمریکایی گفت: «این نشست به همه افراد ارشد دولت اجازه داد تا برای مدت طولانی در کنار هم بنشینند و در مورد این مسائل بحث کنند.».

ترامپ و ایران

این در حالی است که مقامات ایرانی در حال نهایی کردن پاسخ خود به پیشنهاد توافق هسته‌ای ایالات متحده هستند و انتظار می‌رود طی ۲۴ ساعت آینده به طور رسمی آن را رد کنند. یک مقام ارشد کاخ سفید گفت کاخ سفید نشانه‌هایی دریافت کرده است مبنی بر اینکه ایران علیرغم «نه» گفتن، به ادامه مذاکرات ابراز علاقه خواهد کرد: «ما پیشنهاد بسیار سختی را برای ایرانی‌ها فرستادیم و انتظار داریم که آنها پاسخ سختی بدهند.»

ترامپ روز دوشنبه گفت که ایرانی‌ها «مذاکره‌کنندگان خوبی» هستند اما «گاهی اوقات می‌توانند خیلی سخت‌گیر باشند» و افزود: «ما در تلاشیم تا توافقی حاصل شود که هیچ ویرانی و مرگی در کار نباشد... امیدوارم که اوضاع به این شکل پیش برود، اما ممکن است به این شکل پیش نرود. به زودی خواهیم فهمید».

کاخ سفید مدعیست مهلت اولیه ترامپ برای توافق، پنجشنبه این هفته به پایان می‌رسد، اگرچه هر دو طرف فعلاً می‌خواهند به مذاکرات ادامه دهند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، بیش‌تر به دنبال کردن گزینه نظامی علاقه‌مند است - اگرچه به گزارش اکسیوس، به ترامپ اطمینان داده است که در حالی که مذاکرات در جریان است، او دست به چنین اقدامی نخواهد زد.

ترامپ روز دوشنبه قبل از ترک کمپ دیوید با نتانیاهو هم تماس گرفته است. پس از این تماس، ترامپ به خبرنگاران گفت که خواسته‌های ایران «به هیچ وجه قابل قبول نیست»، به ویژه در مورد غنی‌سازی اورانیوم: «تاکنون، آنها [خواسته‌ها] به آنجا نرسیده‌اند. من از گفتن این حرف متنفرم، زیرا جایگزین [این درخواست‌ها] بسیار بسیار وخیم است.» 

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده که دور ششم مذاکرات روز یکشنبه در مسقط، عمان برگزار خواهد شد. یک مقام ارشد آمریکایی روز جمعه گفت که مذاکرات در اسلو نیز یکی از گزینه‌ها است.

منبع: روزنامه صمت

کلیدواژه: نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل مذاکرات ایران با آمریکا مذاکرات آمریکا یک مقام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت smtnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «روزنامه صمت» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۳۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • ادعای ترامب درباره توافق آتش بس بین رژیم صهیونیستی و ایران
  • حمله به ایران، پروژه مشترک ترامپ و نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه
  • سناتور آمریکایی: حمله، فرصت مذاکرات با ایران را از بین برد
  • قدردانی وقیحانه نتانیاهو از ترامپ
  • ترامپ و نتانیاهو پس از تجاوز نامشروع آمریکا به ایران گفت‌وگو کردند
  • رسانه صهیونیستی: نتانیاهو چند روز قبل از حمله از ترامپ چراغ سبز دریافت کرد
  • سخنان مهم عراقچی به شبکه آمریکایی: درصورت حمله آمریکا تلافی می کنیم | دیگر به واشنگتن اعتماد نداریم | واکنش تند به نحوه صحبت ترامپ در مورد رهبر انقلاب
  • گفت‌وگوهای عراقچی با دیپلمات‌های ارشد اروپایی به پایان رسید
  •  مذاکرات فریبی بود برای تجهیز رژیم صهیونیستی
  • اسرائیل اگر به سمت جنگ فرسایشی برود هزنیه جنگ برای آمریکایی‌ها بالا می‌رود