هماهنگی کمسابقه بین دستگاههای مرتبط برای اصلاح قانون مبارزه با موادمخدر
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۹۰۳۹۳۵
به گزارش ایرنا از ستاد مبارزه با موادمخدر، حسین ذوالفقاری امروز سه شنبه در نشست تخصصی معاونان، مشاوران و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استانهای سراسر کشور با عنوان «راهبردها و برنامههای عملیاتی سال ۱۴۰۴»، اظهار کرد: مساله موادمخدر دارای پیچیدگیهای خاص خود است و هر روز که میگذرد این پیچیدگی بیشتر نمایان میشود.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر بیان کرد: دستگاهها مکلف هستند طبق قانون مصوب مجلس اقداماتی انجام دهند اما شاید آن کار را، کاری جانبی و کم اهمیت تلقی کنند و به نظر میرسد بعضا شاهد ضعف کارکردها در برخی حوزهها در این رابطه هستیم.
وی گفت: هماهنگی کمسابقهای برای تکمیل لایحه ارسالی دولت به مجلس و تصویب آن صورت گرفته که در آن برخی از نارساییها و مسائل در بحث قانون مبارزه با موادمخدر برطرف خواهد شد در این رابطه تقریبا اجماع نظر وجود دارد که امیدواریم بحث اصلاح قانون مبارزه با موادمخدر نیز با اهتمام تمام دستگاههای ذیربط به نتیجه برسد.
نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به فرمایش امام راحل (ره) بعد از جنگ مبنی بر اینکه مهمترین مساله بعد از جنگ مربوط به موادمخدر است، گفت: امروز بعد از چند دهه میتوانیم بگوییم یکی از مسائل اساسی کشور و تمام کشورهای دنیا مساله موادمخدر و به ویژه مخدرهای جدید و روانگردانها است.
ذوالفقاری ادامه داد: مساله نخست ما «طرح ملی مبارزه با موادمخدر برای پنج ساله برنامه هفتم توسعه» است، همچنین تقویت جایگاه و نقشآفرینی شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استانها، اصلاح درمان معتادان و تنوع درمانی از دیگر موارد محوری مدنظر ما است.
نماینده رئیسجمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به یکی دیگر از مسائل مهم ستاد مبارزه با موادمخدر یعنی معتادان متجاهر و مراکز ماده ۱۶، تاکید کرد: ضرورت دارد اقدامات تکمیلی و اساسی هم به لحاظ فیزیکی، هم فرآیند درمان در این مراکز انجام شود که این موضوع تحت عناوین مختلف بررسی و در این رابطه نقشههای مختلفی تدوین شده است همچنین در پی ایجاد ساز و کارهایی هستیم تا بتوانیم چرخه معیوب دستگیری معتادان متجاهر، هزینههای مترتب شده و بازگشت مجدد آنها به اعتیاد را کند کنیم و زمینه اصلاح و باز اجتماعی شدن آنها فراهم شود.
ذوالفقاری، موضوع پیشگیری را از جمله موضوعات حائز اهمیت دانست و گفت: ظرفیت بسیار بزرگی در جامعه برای پیشگیری وجود و ضرورت دارد یک حرکت همهجانبه و جمعی صورت گیرد، گاهی حس میکنیم که بعضا بخشهای مختلف در جامعه نسبت به این موضوع بیحس شده است بنابراین ضرورت دارد این موضوع با هماندیشی و تقسیم کار بازنگری شود.
وی افزود: در کشور زمینههای زیادی برای مشارکت مردمی وجود دارد که اگر برای آن سازوکار مناسب اتخاذ شود، میتواند بیش از این در خدمت مردم و در کنترل این پدیده شوم باشد.
نماینده رئیسجمهور خاطرنشان کرد: در بحث ساختار ستاد بازنگری صورت گرفته و این موضوع درباره استانها نیز در حال پیگیری است.
وی با اشاره به مساله بسیار مهم مبنی بر تدابیر و سیاستهای مقام معظم رهبری و ریاست جمهور مبنی بر کاهش آسیب و مدیریت مصرف، گفت: موضوعات مذکور از اساسیترین موضوعات است و در دنیا نیز تجاربی در این رابطه وجود دارد.
ذوالفقاری بیان کرد: بحث سامانه اطلاعات ملی مبارزه با موادمخدر را داریم که جای آن خالی است و ضرورت دارد این مرکز بتواند در خدمت مسئولان و مقامات کشور قرار گیرد تا مسیر راه از طریق تحلیلهای درست برای حرکت و اقدام فراهم شود.
جامعه انتظامی و حوادث ۰ نفرمنبع: ایرنا
کلیدواژه: دادستانی کل کشور برنامه هفتم توسعه حسین ذوالفقاری ستاد مبارزه با مواد مخدر دادستانی کل کشور برنامه هفتم توسعه حسین ذوالفقاری ستاد مبارزه با مواد مخدر ستاد مبارزه با موادمخدر
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۳۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.