Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2025-06-20@00:57:16 GMT

به روز کردن دروس آموزش محیط‌بانی در دستور کار قرار دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۹۰۳۹۸۲

به روز کردن دروس آموزش محیط‌بانی در دستور کار قرار دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی کیا دلیری، معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست صبح امروز در جریان بازدید شینا انصاری، معاون رئیس‌جمهور جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از دوره آموزشی بدو خدمت محیط‌بانان در مرکز آموزش محیط‌زیست و تربیت محیط‌بان استان البرز که به مناسبت هفته محیط زیست انجام شد، تاکید کرد: دانایی یکی از ارکان اصلی توانمندی نیروهای تخصصی در هر مجموعه‌ای است و کلید اصلی دانایی آموزش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیا دلیری گفت: کشورهایی اکنون در شرایط بهتر به لحاظ توسعه‌ای قرار دارند که بر روی آموزش سرمایه گذاری می‌کنند و از این حیث آموزش محیط‌بانان برای ما بسیار مهم و ارزشمند است.

وی تصریح کرد: در دنیای امروز آموزش برای جوامع هزینه نیست بلکه یک سرمایه‌گذاری برای آینده‌ای بهتر است. هر کسی بخواهد جامعه توانمندی داشته باشد باید بر روی مساله آموزش سرمایه گذاری کند.

کیا دلیری بیان کرد: تعهدی که همراه با آگاهی نباشد به تعصب ختم خواهد شد و لازم است آگاهی ما تعهد ما را به محیط‌زیست را مستحکم‌تر کند.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: ما در این دوره‌ها ترکیبی از آموزش‌ها را برای محیط‌بانان در نظر گرفته‌ایم تا بتوانیم محیط‌بانانی علمی و حرفه‌ای داشته باشیم و این مطلوب با تکرار امکان‌پذیر است.

وی ادامه داد: تهدیدات محیط زیستی در کشور روزبه‌روز پیچیده‌تر می‌شود و فناوری‌ها هم روز به روز در حال تغییر است. به همین دلیل لازم است امکانات و قوانین ما نیز در این حوزه به روز باشد.

وی اضافه کرد: آموزش، قدرت انتقال دانش را افزایش می‌دهد و چه بسا بهترین محیط‌بانان ما یا بازنشسته شدند و یا آنها را از دست دادیم. حفاظت فیزیکی به تنهایی مد نظر ما نیست ما نیازمند انتقال دانش هستیم.

وی در تشریح فضای آموزشی مناسب این مرکز، افزود: این فضا نزدیک به یک و نیم هکتار است و ۴۰۰ متر مربع فضای اداری دارد و ۲۰ آزمایشگاه تخصصی داریم که امکانات مناسبی دارد. همچنین در کتابخانه این مرکز نزدیک به ۱۳ هزار کتاب آموزشی داریم که نیازمند به‌روزرسانی است و باید از این مرکز بیشترین استفاده آموزشی را داشته باشیم.

کیا دلیری با اشاره به اینکه در این دوره بیش از ۸۰ نفر از ۱۶ استان شرکت کرده‌اند که درس‌های تخصصی و انتظامی را در این دوره می‌گذرانند، گفت: بخش‌هایی از دروس تخصصی ما به روز است و برنامه‌ریزی برای به روز کردن سایر دروس نیز در دستور کار قرار گرفته است.

کد خبر 6494979

منبع: مهر

کلیدواژه: هفته محیط زیست سازمان حفاظت محیط زیست شهرداری تهران شهر تهران قوه قضاییه الهه حسین نژاد تهران محیط بانان کیا دلیری محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۳۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • آتش‌ زدن بقایان کشاورزی اراضی شهرستان ری ممنوع و مغایر باقانون هوای پاک است
  • مهار آتش‌سوزی‌ پراکنده در پارک ملی لار/ورود گردشگران ممنوع شد
  • رها سازی کل وحشی در طبیعت توسط ورزشکاران رودهن+فیلم
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پدافند غیرعامل برای محیط زیست خوزستان
  • ضرورت تدوین برنامه عملیاتی پدافند غیرعامل برای محیط زیست خوزستان 
  • تشکیل ستاد بحران و تیم اطفای حریق در منطقه حفاظت شده شاهو
  • آزادسازی بیش از ۱۱ هزار مترمربع اراضی ملی در منطقه حفاظت‌شده عبدالرزاق سقز
  • آمادگی محیط زیست تهران در برابر تهدیدات احتمالی
  • تأکید مدیرکل سازمان حفاظت محیط‌ زیست تهران بر حفظ منابع حیاتی
  • باند حرفه‌ای شکار غیرمجاز در کرمان متلاشی شد