مدافع ذوب آهن چهارمین شکار فولاد
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۹۰۳۹۹۲
به گزارش قدس آنلاین، سیدمحمد قریشی مدافع فصل گذشته ذوبآهن با باشگاه فولاد برای لیگ بیست و پنجم قرارداد همکاری امضا کرد و شاگرد یحیی گلمحمدی شد.
قریشی سابقه فعالیت در صنعت نفت آبادان را نیز در کارنامه دارد.
باشگاه فولاد تاکنون با سعید صادقی وینگر فصل گذشته پرسپولیس، ابوالفضل رزاقپور بازیکن فصل قبل گل گهر و حسین سنگرگیر مدافع فصل گذشته نفت آبادان و سیدمحمد قریشی مدافع فصل قبل ذوب آهن، قرارداد همکاری امضا کرده است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
منبع: قدس آنلاین
کلیدواژه: تیم فوتبال فولاد خوزستان نقل و انتقالات دونالد ترامپ مذاکره ایران و آمریکا حرم مطهر امام رضا ع تیم فوتبال استقلال خراسان رضوی انفجار در بندر شهید رجایی مسعود پزشکیان مشهد سید عباس عراقچی
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۳۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.