Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تحلیل بازار»
2025-06-20@01:12:53 GMT

مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌ها پرداخت شد

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۹۰۴۰۲۳

‍‍‍‍‍‍

به گزارش بازار، شهرام غفاری، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: امروز، یک‌ماه از مطالبات مراکز درمانی خصوصی، داروخانه‌ها و پزشک خانواده پرداخت شد.

وی افزود: با پرداخت امروز، مطالبات داروخانه‌ها تا پایان بهمن‌ماه سال گذشته پرداخت شده است.

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: تحلیل بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tahlilbazaar.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تحلیل بازار» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۴۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • مطالبات گندمکاران از امروز پرداخت می‌شود
  • پرداخت مطالبات گندم‌کاران از امروز (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)
  • سادات ابراهیمی: پرداخت مطالبات گندمکاران با تأخیر و ناعادلانه است/قیمت گندم با شرایط فعلی اقتصادی همخوانی ندارد
  • ۴ واریزی دولت برای بازنشستگان در راه است / زمان نهایی واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • جزییات جدید درباره تغییرات بیمه تکمیلی بازنشستگان
  • بخشی از مطالبات گندمکاران استان کرمانشاه پرداخت شد
  • حمله به مراکز درمانی محکوم است | منابع دارویی تأمین شد
  • حمله به مراکز درمانی محکوم است/منابع دارویی تأمین شد
  • تداوم خدمات داروخانه‌ها بدون وقفه؛ تأمین دارو در شرایط پایدار
  • داروخانه‌ها طبق روال معمول در حال ارائه خدمات به مردم هستند