Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سهمیه شیرخشک معمولی برای کودکان ماهانه ۱۰ تا ۱۲ قوطی است که با ارائه کد ملی کودک (تا ۲ سال) از طریق داروخانه ها و ثبت در سامانه تیتک عرضه می شود که مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو با اشاره به افزایش غیرمنطقی تقاضا برای مصرف شیرخشک، از اصلاح سهمیه و نحوه توزیع برای کنترل بازار خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

علی صفا روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا افزود: با وجود کاهش نرخ موالید در کشور، مصرف شیرخشک افزایش یافته و بخش قابل توجهی از آن نیز دچار سوءمصرف می‌شود.

وی با اشاره به همکاری تولیدکنندگان برای تأمین پایدار، بر لزوم اصلاح نظام توزیع، به‌روزرسانی سهمیه‌بندی و مقابله با مصرف غیرهدفمند شیرخشک تاکید کرد و گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد بخشی از این رشد به دلیل سوءمصرف است که می‌تواند نظام سلامت و تامین را تحت فشار قرار دهد.

صفا با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش تولید، تصریح کرد: برخی از شرکت ها با افزایش ظرفیت تولید، بهبود مستمر کیفیت و تامین به‌موقع مواد اولیه، نقش مؤثری در پایداری بازار ایفا کرده‌اند.

مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو با اشاره به کاهش نرخ موالید از یک میلیون و ۲۰۰ نوزاد در سال ۱۴۰۲ به ۹۰۰ هزار موالید در سال ۱۴۰۳(کاهش ۱۰ درصدی) اظهار کرد: به رغم این کاهش، میزان مصرف شیرخشک در همین بازه زمانی حدود ۵۰ درصد افزایش یافته که جای سئوال دارد؟

وی تخصیص ارز ترجیحی برای شیرخشک در سال ۱۴۰۳ را ۱۱۵ میلیون دلار دانست و گفت: با توجه به سوء مصرف شیرخشک به خصوص در قنادی ها، سازمان غذا و دارو اصلاح سهمیه بندی شیرخشک را در اولویت کاری خود قرار داد.

مدیر کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک سازمان غذا و دارو بر اهمیت ارتقای فرهنگ تغذیه با شیر مادر نیز تاکید کرد و گفت: این موضوع نه‌تنها مزایایی همچون سلامتی برای کودک دارد بلکه می‌تواند نقش مؤثری در کاهش تقاضای غیرضروری برای شیرخشک ایفا کند، برای مدیریت بهینه این وضعیت، هم‌افزایی دستگاه‌های مرتبط و تصمیم‌گیری‌های هماهنگ ضروری است.

به گزارش ایرنا، شیرخشک یکی از محصولات پرمصرف بین کودکان است که بخشی از این نیاز از محل واردات و بخشی نیز با تولید کارخانجات داخلی تامین می‌شود؛ به دلیل آنکه شیرخشک جزو محصولات راهبردی در تغذیه کودکان به شمار می‌رود، دولت با هدف تضمین تغذیه کودکان محروم از شیر مادر، آن را در سبد محصولات مورد حمایت خود قرار داده است.

براساس اعلام سازمان غذا و دارو، پنج کارخانه تولیدکننده شیرخشک با ظرفیت تولید ۱۲۰ میلیون قوطی در کشور فعال است و میزان مصرف ۷۵ میلیون قوطی شیرخشک است.

جامعه بهداشت و سلامت ۰ نفر رقیه نوری برچسب‌ها سازمان غذا و دارو بهداشت و سلامت شیر خشک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو بهداشت و سلامت شیر خشک سازمان غذا و دارو بهداشت و سلامت شیر خشک سازمان غذا و دارو مصرف شیرخشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۴۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • کشف و قطع ۵ فقره انشعاب غیر مجاز در جریان پایش شبکه توزیع روستای اصفهک
  • قیمت خودرو باید منصفانه و دقیق تعیین شود
  • راهکاری نوین برای بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • کلاه گشاد بانک‌ها سر دریافت‌کنندگان تسهیلات / وقتی سود واقعی وام ۴۵ درصد می‌شود!
  • افزایش بهره‌وری، کلید حل ناترازی انرژی ایران
  • توسعه و اصلاح ۲۶۸ متر شبکه توزیع آب در بخش روستایی شوش
  • قیمت‌سازی خودروساز
  • گشتی در تاریخ / صابون کوپنی از اول تیرماه توزیع می‌شود(+عکس)
  • بهره گیری از فناوری‌ها و سیاست‌های نوین برای عبور از تنش‌های آبی
  • چرا امسال حاجیان اجازه آوردن آب زمزم ندارند؟