Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش آنا، سازمان امور دانشجویان و شرکت سبدگردان توسعه فیروزه در راستای توسعه فرهنگ سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در جامعه دانشگاهی از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی و اهدای واحد‌های سرمایه‌گذاری طرح ساحل به کلیه دانشجویان، اساتید (اعضاء هیأت علمی و غیر آن)، کارکنان (رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی) دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی وابسته به وزارت علوم، تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اهداف انعقاد این تفاهم نامه می‌توان به ارتقای سطح سواد مالی جامعه دانشگاهی؛ آشنایی عملی دانشجویان، اساتید، کارکنان با ساز و کار و مکانیزم‌های سرمایه‌گذاری؛ توسعه فرهنگ سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در جامعه دانشگاهی؛ ایجاد بستر مناسب برای تجربه عملی سرمایه‌گذاری در جامعه دانشگاهی اشاره کرد.

بر اساس این طرح ۳۰ واحد صندوق سرمایه‌گذاری ساحل به هر دانشجوی مشمول طرح و ۱۰۰ واحد صندوق سرمایه‌گذاری ساحل به هریک از اساتید و کارکنان مشمول طرح اهداء خواهد شد.

این تفاهم نامه همکاری به امضای سعید حبیبا معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و فاطمه سرکاری مدیر عامل شرکت سبدگردان توسعه فیروزه رسید.

انتهای پیام/

گزارش خطا پسندها : 0

منبع: آنا

کلیدواژه: جامعه دانشگاهی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۴۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • اشتغال ۲هزار و ۶۰۰ نفر در آذربایجان شرقی با راه اندازی ۵۰ کارخانه
  • امتحانات دانشگاهی به صورت مجازی برگزار خواهد شد؟/ بستر سامانه های مجازی برای دانشجویان فراهم است+ جزییات
  • شکست رکورد ارسال بی‌سیم برق/پرتاب قریب‌الوقوع ماهواره ۱/۵ میلیارد دلاری ناسا و هند
  • حمایت جامعه دانشگاهی هرمزگان از عملیات وعده صادق ۳
  • امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد
  • وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند
  • دانشگاهیان؛ پیشگامان بصیرت و مقاومت در برابر تروریسم هستند
  • وزیر علوم: پیگیری جدی جبران خسارات منازل همکاران دانشگاهی در دستور کار است
  • مسئولیت اجتماعی دانشگاهیان در زمان جنگ
  • توان رقابتی واحدهای تولیدی قم در بازار افزایش می‌یابد