Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، کمالوندی گفت: البته این نگرانی خوب است اما ما در سازمان در حاشیه مذاکرات هستیم و وزارت خارجه کار را پیش می‌برد، در عین حال هنوز مذاکرات به جزییات فنی وارد نشده است، اما اصلا امکان ندارد کشور زیر بار غنی‌سازی صفر یا مینیاتوری برود. هم مذاکره کننده‌های ما و هم رهبری پای کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته کشورهای غربی و آمریکا آرزوهایی دارند و در گذشته هم داشتند، مثلا اوباما دوست داشت پیچ و مهره صنعت هسته‌ای ما را باز کند اما گفت که نمی‌توانم و این حرف را الان ترامپ هم دارد می‌زند. من به طرف‌های غربی گفتم که ایران را نمی‌شناسید، اگر بشناسید این طور با ما حرف نمی‌زنید.

معاون اسلامی با اشاره به اظهارات مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه ایران تنها کشوری است که غنی‌سازی سطح بالا در دنیا دارد، گفت: این حرف مشکل شناختی آن‌ها را نشان می‌دهد، اینکه بسیار کم سواد و بی‌اطلاع هستند و خودشان را زیر سوال می‌برند. ما کشور مهمی به لحاظ سیاسی و اقتصادی هستیم؛ ظرفیت‌های ما اگر آزاد شود خیلی به سرعت جلو می‌رویم. این که غنی‌سازی را صفر کنیم امکان ندارد چون ما مدیون خون شهدای هسته‌ای هستیم. علاوه بر این هزاران نفر متخصص با جان و دل کار می‌کنند؛ اینها دغدغه دارند و ما مطمئن هستیم که این طور نخواهد شد.

باید برای هر کاری که می‌کنیم تضمین داشته باشیم

کمالوندی درباره تولید سوخت ۶۰ درصدی و برخی گزارش‌ها درباره توقف تولید سوخت ۲۰ درصدی در کشور گفت: ما باید برای هر کاری که می‌کنیم تضمین داشته باشیم و یکی از تضامینی که قوی است نگه داشتن مواد هسته‌ای است. تا قبل از اینکه آن‌ها تعهداتشان را انجام ندادند منطقی نیست که مواد از کشور خارج شود.

وی درباره روند پیشرفت ساخت پیشران هسته‌ای گفت: پیشران هسته‌ای حدود شش، هفت سال است که به آژانس اعلام شده و به تدریج در حال انجام است. پیشران در سه حالت با غنای کم، ۲۰ درصدی و ۶۰ درصدی امکان فعالیت دارد. کشوری مثل ایران که به دریای آزاد راه دارد حتما می‌تواند از این امکانات استفاده کند. حتی الان برای موتورهای پیشران فضاپیماها و موشک‌ها هم از سوخت هسته‌ای می‌خواهند استفاده کنند.

کمالوندی درباره حفاظت از مواد هسته‌ای در کشور تاکید کرد: اورانیوم غنی شده ۶۰ درصد حتما جایش امن است و به راحتی نمی‌توانند صدمه بزنند و حتما وسیله تضمینی برای کشور است و اتفاقا خیلی هم مراقب این مساله هستیم.

وی گفت: در مذاکرات با غربی‌ها باید به این مساله توجه کنیم که ما ذهن‌گرا هستیم ولی آن‌ها عین‌گرا هستند یعنی وقتی با آن‌ها صحبت می‌کنید آن‌ها قول را قبول نمی‌کنند اما اگر ما باشیم، شاید قول را قبول کنیم. بنابراین باید مراقب بود دچار خطا نشویم.

کد خبر 953913 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و اسرائیل هسته‌ای - آژانس بین‌المللی انرژی اتمی خبر ویژه هسته‌ای - سازمان انرژی اتمی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و اسرائیل هسته ای آژانس بین المللی انرژی اتمی خبر ویژه هسته ای سازمان انرژی اتمی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۴۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • بازنشستگان حتما این خبر را بخوانند
  • اعتراف دوباره گروسی: ایران قصد ساخت سلاح هسته‌ای ندارد
  • معاون رئیس جمهور آمریکا: ترامپ ممکن است اقدام جدیدی درباره ایران انجام دهد
  • ونس: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد/ ترامپ ممکن است اقدامات اضافی علیه برنامه هسته‌ای ایران انجام دهد
  • "اورانیوم غنی‌شده بیش از حد نیاز"؛ معاون ترامپ، ایران را به تخلف هسته‌ای متهم کرد
  • ونس: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد
  • ونس: ایران حق غنی‌سازی اورانیوم ندارد!
  • اظهاراتی ضدایرانی جدید معاون ترامپ
  • ادعای معاون رئیس جمهور آمریکا: در طول ۱۰ سال اخیر ترامپ به‌طرز شگفت‌انگیزی با ثبات بوده
  • اطلاعیه مهم درباره آزمون استخدامی/ متقاضیان حتما بخوانند