Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، پس از آنکه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد هیچ بازنشسته‌ای امسال کمتر از یک میلیون تومان از محل متناسب‌سازی حقوق افزایش نداشته، سیل اعتراضات از سوی بازنشستگان به راه افتاده است.

حجت‌الله میرزایی در گفتگویی تلویزیونی گفت: متناسب‌سازی شامل همه بازنشستگان شده و حداقل افزایش برای هیچ‌کس کمتر از یک میلیون تومان نبوده؛ حتی برای فرهنگیان، این عدد به‌طور میانگین ۲ میلیون تومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تأکید کرد که این مبالغ بر اساس مقایسه با حقوق همتراز شاغلان تعیین شده و برای برخی بازنشستگان وزارت بهداشت و آموزش عالی هم، حتی بیشتر از این میزان پرداخت شده است.

اما بازنشستگان کشوری با انتشار فیش‌های حقوقی خود، به این ادعا واکنش نشان دادند. همچنین بخوانید: صدور احکام افزایش سالیانه و اجرای مرحله دوم متناسب‌ سازی مستمری بازنشستگان از دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ بر اساس اعلام سازمان تامین اجتماعی

یک بازنشسته جهاد کشاورزی فیش خود را منتشر کرده و نوشته است: «از متناسب‌سازی امسال فقط ۱۷۷ هزار تومان به حقوقم اضافه شده! این یعنی چی؟ مگر قرار نبود حداقل یک میلیون تومان باشد؟» همچنین بخوانید: علت عدم افزایش حقوق بازنشستگان ایجاد بار مالی ۲۵ میلیاردی برای دولت / پرداخت ۴ قسطه متناسب سازی حقوق بازنشستگان از خرداد ۱۴۰۴ قطعی شد

بسیاری از بازنشستگان نیز در تماس با رسانه‌ها، از افزایش‌های بسیار پایین و ناعادلانه گلایه کردند و خواستار شفاف‌سازی فوری از سوی صندوق بازنشستگی شدند. همچنین بخوانید: افزایش ۱ میلیونی حقوق بازنشستگان از خرداد ۱۴۰۴ با نامه رسمی به مدیر عامل محترم صندوق بازنشستگی کشوری / ۶۰۰ هزار بازنشستگان در انتظار متناسب سازی حقوق + زمان پرداخت معوقات کی است؟

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

منبع : اینتیتر # متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان

منبع: اندیشه معاصر

کلیدواژه: متناسب سازی حقوق بازنشستگان متناسب سازی حقوق حقوق بازنشستگان میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت andishemoaser.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اندیشه معاصر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۴۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • خبر خوش اول صبح یکشنبه برای بازنشستگان کشوری/ متناسب‌سازی ۸ماهه ۱۴۰۳ را بردارید
  • حقوق باقیمانده بازنشستگان کشوری پرداخت شد؛ واریز مرحله دوم متناسب‌سازی
  • حقوق باقیمانده بازنشستگان کشوری پرداخت شد/واریز مرحله دوم متناسب‌سازی ۸ماهه ۱۴۰۳/ نیمی از مطالبات معوق معلمان بازنشسته ۱۴۰۰ پرداخت شد
  • جزئیات واریز مرحله دوم متناسب‌سازی ۸ماهه ۱۴۰۳
  • حقوق باقیمانده بازنشستگان کشوری پرداخت شد/ واریز مرحله دوم متناسب‌سازی ۸ماهه ۱۴۰۳
  • تمام معلمان و فرهنگیان بازنشسته بخوانند؛ معوقات و افزایش حقوق در راه است
  • شیوه ی جدید پرداخت حقوق فرهنگیان در تیرماه مشخص شد/ آموزش و پرورش اطلاعیه داد
  • درگیری مرگبار ۲ بازنشسته دولتی در مجتمع ویلایی
  • آیا حقوق بازنشستگان کشوری و فرهنگیان امشب واریز می‌شود؟
  • فوق العاده معلمان و فرهنگیان متناسب با شغل معلمی با برنامه هفتم توسعه توسط وزارت آموزش و پرورش پرداخت می شود