ترامپ در مذاکره با ایران، اسرائیل را کنار گذاشته است
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ | کد خبر: ۴۴۹۰۴۶۲۸
آمریکا ناگزیر به توافق با ایران است. بنابراین فضای گفت و گوی بین دو طرف فضایی جدی است
آمریکا در بدعهدی و خلف وعده ید طولایی دارد. بنابراین لازم است در روند گفت و گوها دقت زیادی داشته باشیم و حتی المقدور فرصت بدعهدی را از آنها بگیریم. به هرحال شرایط کشور ما به گونه ای است که توافق را ضروری کرده است و راهی جز این نداریم که با گفت و گو از شر تحریم ها خلاص شویم
سرویس سیاسی مستقل آنلاین: ابراهیم رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با «مستقل آنلاین» با اشاره به ضدیت دائمی اسرائیل با ایران و تاثیرگذاری احتمالی رژیم صهیونیستی روی مذاکرات ایران و آمریکا اظهار داشت: اینکه لابی اسرائیل یا همان «آیپک» در درون ساختار مدیریتی و سیاستی ایالات متحده نفوذ کرده، واقعیتی انکارناپذیر است.
بیشتر بخوانید:
اخباری که در وبسایت منتشر نمیشوند!
نماینده مردم دشستان در ادامه گفت: مذاکره ایران و آمریکا در حالی گام به گام رو به جلو می رود که هر دو کشور عزمی جدی برای رسیدن به اشتراک نظر دارند. بنابراین باید گفت، هیچ عامل یا عواملی از کشورهای دیگر نمیتواند در روند گفت و گوها تاثیری بازدارنده داشته باشد. البته طرفین اختلاف نظرهای بسیار جدی دارند که کار را برای توافق دشوار کرده است. با این حال مشاهداتی که در این مدت در رفتار ترامپ دیده شده حاوی این پیام است که آمریکا ناگزیر به توافق با ایران است. بنابراین فضای گفت و گوی بین دو طرف فضایی جدی است.
او در عین حال خاطرنشان کرد: البته آمریکایی ها در بدعهدی و خلف وعده ید طولایی دارند. بنابراین لازم است در روند گفت و گوها دقت زیادی داشته باشیم و حتی المقدور فرصت بدعهدی را از آنها بگیریم. به هرحال شرایط کشور ما به گونه ای است که توافق را ضروری کرده است و راهی جز این نداریم که با گفت و گو از شر تحریم ها خلاص شویم.
وی توضیح داد: نفس مذاکره، تحقق نتیجه «برد_برد» است. به این معنی که ما میتوانیم توقع داشته باشیم، همه خواستههای ما مدنظر طرف آمریکایی قرار بگیرد. همچنین آمریکا هم از آنجایی که به دلائل مختلفی نمی تواند ماندگاری شرایط فعلی را بر بتابد، لاجرم با چشم پوشی از خواستههای خود، امتیازهایی به ایران خواهد داد. در واقع همین ضرورت برای دو طرف است که افکار عمومی را به نتیجه رساندن گفت و گوها امیدوار کرده است.
این تحلیلگر سیاسی تاکید کرد: اگر به هر دلیلی مذاکره مغفول بماند و قرار بر تداوم تحریمها باشد، باید با پذیرش واقعیت، پتانسیلهای دوران تحریم را بررسی کنیم و دنبال بهره وری از داراییها و فرصتها باشیم تا حتی القدور شرایط بهتر شود. به عنوان مثال، میتوانیم با کشورهای منطقه در بحث تجارت همکاری بیشتری داشته باشیم. در واقع چه در تحریم و چه در دوران پساتحریم احتمالی، بی توجهی به فرصتهای خاورمیانهای که از دارایی عظیمی برخوردار است، اشتباهی بزرگ و با تبعات منفی زیادی همراه خواهد بود.
رضایی یادآور شد: نه برداشته شدن تحریمها، همه مشکلات ما را رفع میکند و نه ماندگاری محدودیتهای مالی میتواند اقتصاد ایران را در بن بست کامل قرار بدهد. در واقع در هر برههای، میتوانیم با واقعبینی و آگاهی از فرصت ها و تهدیدها، بخش زیادی از مشکلات را رفع کنیم.
منبع: مستقل آنلاین
کلیدواژه: ایالات متحده ایران بهره وری عضو کمیسیون امنیت ملی نماینده مردم شورای نگهبان مستقل آنلاین داشته باشیم گفت و گوها تحریم ها گفت و گو
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.mostaghelonline.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «مستقل آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۴۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.