Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان گفت: در حال حاضر آمار دقیقی از تعداد ساختمان‌های ناایمن منطقه نداریم و از سال گذشته توسط بخش خصوصی حرکتی تحت عنوان ممیزی املاک را شروع کردیم که نتایج آن در ماه آینده منتشر خواهد شد.

علی رضی‌زاده، امروز سه‌شنبه ۲۰ خرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: منطقه یک شهرداری اصفهان دارای وسعتی بالغ‌بر ۸۱۰ هکتار است و از سمت شمال به خیابان شهید فروغی، از جنوب به خیابان شهید مطهری، از شرق به چهارباغ و از غرب نیز به اتوبان شهید خرازی محدود می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جمعیت این منطقه حدود ۸۰ هزار نفر است و  بیش از ۱۵ هتل و  ۲۵ مهمان‌پذیر در این منطقه وجود دارد.

به گزارش ایسنا، مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان ادامه داد: ۳۰ درصد از سطح منطقه، بافت فرسوده و ۳۰ درصد  بافت تاریخی است و حدود ۱۱ محله در سطح این منطقه وجود دارد.

رضی‌زاده خاطرنشان کرد: این منطقه، یک منطقه‌ ترافیکی است و اصلی‌ترین معضلی که در سطح منطقه وجود دارد، معضلات ترافیکی و مسائل اقتصادی است.

وی تصریح کرد: پنج پروژه شاخص را در این منطقه با قوت پیگیری کردیم. اولین پروژه، بحث مترو بود که سعی کردیم وقفه‌ای در آن ایجاد نشود و پیش‌برد اهداف ساخت زیرساخت‌های مترو از اصلی‌ترین هدف‌های ما در این رابطه بود.

مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان گفت: بحث آزادسازی گلوگاه‌هایی که در سطح منطقه وجود داشت نیز از جمله پروژه‌های شاخص این منطقه است و اصلی‌ترین پروژه نیز مربوط به بازگشایی گلوگاه‌هایی بود که در پروژه شهید خرازی وجود داشت که انجام شد و کاهش ۲۰ درصدی در بحث ترافیکی ایجاد کرد.

رضی‌زاده پل صاحب روضات را دیگر پروژه شاخص منطقه معرفی و بیان کرد: این پروژه تونست اثراتی را در محدوده خیابان جهاد و آتشگاه داشته باشد و همچنین مواصلاتی بین سطح منطقه یک و دو ایجاد کرد.

وی افزود: با توجه به ‌اینکه روزانه به‌صورت میانگین ۳۵ هزار نفر از میدان جمهوری تا پل فلزی مسیر ترددی دارند و  پروژه بی آر تی و روکش آسفالت خیابان از پل فلزی تا میدان جمهوری اثرات بسیار مثبتی در این منطقه ایجاد کرده است.

مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان گفت: تجهیز منطقه به مخزن آب ۵۰۰ مترمکعبی برای فضای سبز منطقه نیز پروژه‌ دیگری بود که اجرا شده‌ است.

رضی‌زاده اظهار کرد: در این منطقه نزدیک به ۲۲۰۰ مترمربع گلوگاه وجود داشت که منجر شده بود ماشین‌های خدمات‌رسان نتوانند در محلات و کوچه‌ها عبور کنند که این مورد نیز برطرف شد.

وی در پاسخ به این سؤال خبرنگار ایسنا که آیا ساختمان‌های ناایمن منطقه یک شناسایی‌شده و اقدامی برای آن‌ها انجام شده است، گفت: تعدادی ساختمان در سطح منطقه است که مجهول‌الهویه هستند و نمی‌دانیم صاحبان اصلی آن‌ها چه کسی است، اما قانون دست شهرداری را باز گذاشته که بتوانیم در مواقع بحران با آن‌ها برخورد کنیم.

مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان افزود: در حال حاضر تعداد دقیقی از ساختمان‌های ناایمن منطقه را نداریم. از سال گذشته توسط بخش خصوصی حرکتی تحت عنوان ممیزی املاک را شروع کردیم که نتایج آن در ماه آینده منتشر خواهد شد و شاید این سؤال در این نتایج اعلامی پاسخ داده شود.

رضی‌زاده همچنین در پاسخ به سؤال خبرنگار ایسنا درباره میزان سرانه فضای سبز این منطقه، خاطرنشان کرد: این منطقه کمترین مساحت را نسبت به دیگر مناطق شهر دارد و سرانه فضای سبز آن نیز نسبت به دیگر مناطق کمتر است، اما با پیگیری‌هایی که در حال انجام است درصدد هستیم با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت‌هایی از جمله دیوار سبز را انجام دهیم.

استادی، رئیس اداره خدمات شهری منطقه یک شهرداری اصفهان نیز اظهار کرد: سرانه فضای سبز منطقه به ازای هر نفر حدود ۷ مترمربع است که گرانی مبلغ زمین باعث شده این منطقه سرانه فضای سبز پایینی داشته باشد.

وی افزود: سال گذشته حدود ۵۰ میلیارد تومان برای حفظ و نگهداری فضای سبز هزینه شد و در بحث‌های توسعه نیز سال گذشته پارک محله شادان را به نتیجه رساندیم که در حال بهره‌برداری است.

مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار ایسنا که آیا در مناطقی مثل چهارباغ و یا به‌طور کلی مناطق تاریخی برای حفاری‌های برق، گاز، آب و ... با ادارات مرتبط همکاری و هماهنگی‌ صورت می‌گیرد، بیان کرد: حفاری‌ها قطعاً با هماهنگی شهرداری اصفهان باید انجام شود. اداره برق یک فعالیتی را شروع کرد که هفته گذشته دچار مشکلاتی شد که  مجبور شدند دست نگه دارند.

معاون عمران منطقه یک شهرداری اصفهان افزود: قبل از شروع هر پروژه عمرانی، به شرکت‌های خدمات‌رسان کتباً نامه می‌نویسیم که هر گونه طرح توسعه و انشعابی اگر دارید اعلام کنید و در حین کار ما شما هم فعالیت خود را انجام دهید. در چهارباغ نیز به همین‌صورت عمل شد، اما با توجه به اینکه اکثر مغازه‌های چهارباغ به‌صورت فست‌فود است و انشعابات آب و گاز می‌خواهند، مجدد اعلام درخواست انشعاب داده می‌شود و باید باز حفاری انجام شود. به همین دلیل نامه‌ای برای معاونت عمران نوشتیم تا در این رابطه کسب تکلیف کنیم، اما هنوز جوابی داده نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری شهرداری اصفهان بافت فرسوده ساختمان ناایمن استانی اجتماعی استانی اقتصادی استانی شهرستانها استانی فرهنگی و هنری مدیر منطقه یک شهرداری اصفهان ساختمان های ناایمن منطقه سرانه فضای سبز منطقه وجود سطح منطقه سال گذشته رضی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۴۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • رضائی کوچی: آغاز بازسازی ساختمان‌های تخریب شده/ مردم رفتار کشورها در این ۱۱ روز را فراموش نمی‌کنند
  • خدمات رایگان نظام مهندسی به اماکن آسیب‌دیده از حملات اسرائیل
  • تعداد شهدای ورزشکار افزایش یافت
  • تعداد شهدای ورزشکار به ۴۱ تن رسید
  • قیمت گذاری یا قیمت سازی؟!
  • آماده کردن مدارس یک منطقه تهران برای اسکان اضطراری
  • در شورای شهر شیراز تصویب شد: مشوق‌های ساماندهی صنوف محدوده دروازه کازرون
  • اجرای منظم و بدون وقفه پروژه‌های نهضت ملی مسکن در قم
  • حمله به ایران، پروژه مشترک ترامپ و نتانیاهو برای تغییر معادلات منطقه
  • شهردار مطرح کرد: تقویت امید و سرزندگی در محلات شیراز با اجرای پروژه‌های متعدد