Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مردم فردا،به نقل از المیادین، مارلین استاتسمن عضو کنگره آمریکا فاش کرد که ابومحمد الجولانی سرکرده تروریست‌های حاکم بر سوریه آمادگی خود را برای صلح با رژیم صهیونیستی و مذاکره در خصوص بلندی‌های جولان به شرط محافظت از اتحاد سوریه اعلام کرده است.

وی روز دوشنبه گفت که با الجولانی صحبت کرده و وی در این گفتگوها بر آمادگی خود برای حل و فصل سیاسی اختلافات با رژیم صهیونیستی از جمله موضوع بلندی‌های اشغالی جولان تاکید کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



لازم به ذکر است که رژیم صهیونیستی بعد از سقوط نظام بشار اسد صدها نوبت مناطق مختلف سوریه را بمباران کرده و در جنوب این کشور به صورت گسترده پیشروی کرده است.

این تجاوزات رژیم صهیونیستی با هیچ واکنش جدی از سوی رژیم تروریستی الجولانی رو به رو نشده است. https://mardomefarda.ir/vdci5zap.t1azu2bcct.html

منبع: مردم فردا

کلیدواژه: الجولانی صلح تل آویو رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mardomefarda.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مردم فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۵۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • 5 معنای ویژه ورود واشنگتن به جنگ علیه ایران | وقتی تل آویو شکست را می پذیرد
  • اعلام آمادگی جبهه پایداری برای حضور در نبرد با آمریکا و اسرائیل
  • مفتی یمن: ایران، الجولانی نیست که مطیع شود
  • واشنگتن و تل‌آویو در دوره بایدن حمله به ایران را تمرین کرده بودند
  • اردوغان تولید موشک ترکیه را افزایش می‌دهد
  • دار مکافات سرنوشت جاسوسان اسرائیل؛ شگردهای جاسوس یهودی با قوطی سیگار و شرکت در نماز جمعه
  • انتقاد تند گاندی از سکوت هند درباره تجاوزگری اسرائیل علیه ایران
  • ابراز نگرانی آمریکا از احتمال سقوط حکومت جولانی
  • خبرنگار ارشد ان‌بی‌سی: ایران همواره برای مذاکره آمادگی داشت
  • آلمان: آماده گفت‌وگو با تهران هستیم/آمادگی مشروط اروپایی‌ها برای مذاکرات بیشتر با ایران