Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیئت نمایندگی اتحادیه اروپا در سازمان‌های بین‌المللی در وین با صدور بیانیه ای به تکرار ادعای «رافائل گروسی» درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران پرداخت.

به گزارش مهر به نقل از وبگاه نمایندگی اتحادیه اروپا در وین، این نمایندگی امروز سه شنبه با صدور بیانیه‌ای به تکرار مواضع ضدایرانی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره نظارت بر اجرای توافق پادمانی در خصوص تهران پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیئت نمایندگی اتحادیه اروپا در سازمان‌های بین‌المللی در وین در بیانیه‌ای در جلسه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره اجرای توافقنامه‌های پادمانی در سال ۲۰۲۵، ادعا کرد: ما یادآوری می‌کنیم که پادمان‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یکی از اجزای اساسی پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) بوده و به ایجاد محیطی مساعد برای همکاری‌های هسته‌ای صلح‌آمیز کمک می‌کنند.

بیانیه مذکور مدعی شد: ما نگرانی‌های جدی مدیرکل (رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی) را تکرار می‌کنیم، مبنی بر اینکه آژانس در موقعیتی نخواهد بود که تضمین دهد برنامه هسته‌ای ایران منحصراً صلح‌آمیز است، مگر اینکه و تا زمانی که ایران مسائل پادمانی باقیمانده را حل کند!

این در حالیست که هم‌زمان با آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیروز در پیامی ادعا کرد: ما همچنان در تعامل (با ایران) هستیم، اما مسائل پادمانی حل نشده همچنان پابرجاست. ایران باید فوراً پاسخ‌های معتبر فنی برای روشن شدن مواد و فعالیت‌های هسته‌ای اعلام نشده ارائه دهد. اعضای شورا در این نشست که تا روز جمعه ادامه دارد، موضوعاتی چون ایمنی هسته‌ای، اجرای توافقنامه‌های پادمان و فعالیت‌های علمی و پژوهشی آژانس را بررسی می‌کنند.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر سفر نقی معمولی و ارسطو پایتخت به روسیه (+عکس) خبر قبل اشتراک گذاری : کانال عصر ایران در تلگرام زن آخرین سنگر قانونی خود را از دست می‌دهد؟ چه اتفاقی برای مهریه می‌افتد (فیلم)

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رافائل گروسی اتحادیه اروپا آژانس بین المللی انرژی اتمی آژانس بین المللی انرژی اتمی اتحادیه اروپا هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۴۴۹۰۵۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

دیگر خبرها

  • گروسی: باید فورا و قاطعانه برای توقف درگیری‌ها اقدام کنیم
  • گروسی: تاسیسات هسته‌ای نباید مورد حمله قرار بگیرند
  • بیانیه سازمان انرژی اتمی در پی حمله آمریکا
  • بیانیه سازمان انرژی اتمی در پی هدف قرار گرفتن تاسیسات هسته‌ای
  • شکایت رسمی ایران از گروسی به شورای امنیت
  • بهانه‌ای که گروسی برای توهمات نتانیاهو ساخت
  • شکایت ایران از گروسی به شورای امنیت + متن کامل نامه
  • ایران از گروسی به شورای امنیت شکایت کرد
  • گروسی: امیدوارم آمریکا به فردو حمله نکند!
  • نامه رئیس جبهه اصلاحات ایران به گروسی: سکوت شما معنا ندارد