Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-هنوز دقایقی از بامداد جمعه دهم شهریور ماه نگذشته بود که خبر واژگون شدن یک دستگاه اتوبوس «ولوو» در محور داراب- بندرعباس به پلیس گزارش شد.نخستین بررسی‌های مأموران پس از حضور در محل حادثه حاکی از آن بود که 45 دانش‌آموز دختر از فرزانگان شهرستان‌های رودان و میناب از سرنشینان اتوبوس بودند که از بندرعباس به سمت شیراز می‌رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اتوبوس به‌دلیل خستگی وخواب آلودگی راننده از مسیر اصلی خارج و واژگون شده است. بدین ترتیب عملیات امدادرسانی برای نجات جان دانش‌آموزان نگونبخت آغاز شد اما با وجود تلاش‌های بعمل آمده در این حادثه ۹ نفر کشته و ٣۴ نفر مجروح شدند....

تاکنون ابعاد مختلف حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان از سوی کارشناسان، رسانه‌ها و مسئولان بررسی شده و هیأتی هم در مجلس شورای اسلامی مأمور تحقیق و تفحص در خصوص این حادثه شده است اما جایگاه حقوقی «رضایتنامه »ها در اردوهای دانش‌آموزی موضوعی است که در این گزارش به آن پرداخته شده است.اما نکته‌ای که در این حادثه و حوادث مشابه قبلی به وضوح روشن است این است که براساس قوانین و مقررات اردوهای مربیان با دریافت امضای رضایتنامه از والدین دانش‌آموزان آنها را راهی اردو می‌کنند. درحقیقت دریافت این رضایتنامه‌ها برای اطلاع والدین است که بدانند فرزندشان در چه ساعتی، درچه مکانی بسر می‌برد. اما متأسفانه برخی از مربیان دریافت رضایتنامه را وسیله‌ای برای سلب مسئولیت از دانش‌آموزان می‌دانند و آن‌طور که باید مراقبت‌های لازم را در اردوهای دانش‌آموزی ندارند.

در این زمینه به سراغ مسئولان، کارشناسان و مسئولان وزارت آموزش و پرورش رفتیم تا پاسخگوی پرسش‌های ما در زمینه مقررات و آیین نامه‌های اردوهای دانش‌آموزی و نحوه اجرای آن باشند. هرچند که با وجود پیگیری‌های فراوان آقای دکتر مهدی فیض معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش به گفته خود صلاح ندانست به پرسش‌ها پاسخ گوید، با این حال سایر کارشناسان و دو نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تلاش کردند که مسائل مرتبط با آیین و مقررات اردوهای دانش‌آموزی را به نقد بکشند:

دکتر محمد مهدی زاهدی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره بارحقوقی دریافت رضایتنامه از والدین هنگام اعزام دانش‌آموزان به اردوهای دانش‌آموزی می‌گوید: در جریان اردوهای دانش‌آموزی اگر حادثه‌ای رخ دهد باعث سلب مسئولیت برگزار‌کنندگان نیست و مدیر کل آموزش و پرورش استان باید پاسخگو باشد. وی افزود: درکل وقتی دانش‌آموزی از خانه بیرون می‌آید و به اردو می‌رود با اطلاع والدینشان بوده است. مربیان مدرسه هم ضمن احترام و حرمت نگه داشتن بزرگترها و والدین با اطمینان بیشتری دانش‌آموزان را راهی اردو می‌کنند. البته این اعتماد بین دانش‌آموز و والدینش و مدیر و مربیان و بالعکس وجود دارد و سعی می‌شود اردوها در فضایی عاطفی و تعاملی برگزار شود و اگر هم حادثه‌ای رخ دهد در سایه همفکری و همدلی می‌توان مسائل و مشکلات روی داده را راحت‌تر حل کرد.

وی با اشاره به حادثه اخیر داراب اظهار داشت: برای آنکه دیگر شاهد حوادث مشابه نباشیم در مجلس شورای اسلامی کمیته‌ای با حضور کارشناسانی از جمله راهنمایی و رانندگی، پلیس راهور، وزارت بهداشت، اورژانس، هلال احمر و وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد تا جمع‌بندی در این خصوص ارائه دهند. وی افزود: اگر در بررسی‌ها تشخیص داده شود که نیاز به طرح یا لایحه است پیشنهادها بررسی می‌شود.

رضایتنامه سلب کننده مسئولیت نیست
عادل عبدی- حقوقدان وکارشناس آموزشی نیز با بیان اینکه اردوهای دانش‌آموزی به طور معمول به دو صورت داخل شهر یا محدوده‌ای که مدرسه واقع شده یا سفر‌های یک یا چند روزه به خارج از شهر یا روستا انجام می‌شود، گفت: براساس قوانین و مقررات موجود به دلیل اینکه دانش‌آموزان در سن قانونی نیستند، برای شرکت در همه اردوها باید از والدینشان رضایتنامه داشته باشند و اگر بالای سن قانونی باشند دیگر نیازی به رضایت نامه ندارند. مگر اینکه از لحاظ حقوقی توانایی تشخیص را نداشته باشد که قیم هم برایش تعیین شود.

وی افزود: رضایتنامه‌ها صرفاً برای اجازه انتقال دانش‌آموزان در زمان و مکان خاص است. اینکه اگر دانش‌آموزی در اردو صدمه ببیند مسئولیتش با مربی همراهش است. زیرا براساس قوانین اردوهای دانش‌آموزی مربی باید مقرراتی که برایش در آیین‌نامه تعیین شده است را رعایت کند. اگر قوانین و مقررات را رعایت نکند و مراقبت لازم از دانش‌آموزانی که تحت اختیارش هستند نکند حتی با وجود رضایتنامه باز هم در مقابل صدمه‌ای که به دانش‌آموز وارد شده مسئولیت دارد.

بنابراین مربیان بدون رضایت اولیای دانش‌آموزان نمی‌توانند آنها را به اردو ببرند. از این‌رو مدیران برخی مدارس دخترانه برای اطمینان بیشتر برای اعزام دانش‌آموزان به اردو شرایط سختگیرانه‌تری دارند و از اولیای دانش‌آموزان می‌خواهند تا باحضور در مدارس رضایت خود را اعلام کنند. زیرا می‌خواهند مطمئن شوند که خود والدین برای شرکت فرزندانشان به اردو رضایت داده‌اند و فرد دیگری به جای آنها رضایتنامه را امضا نکرده است.

اما نکته حائز اهمیت این است که گرفتن رضایتنامه از اولیای دانش‌آموزان دلیلی برای سلب مسئولیت مربیان نیست. هدف از گرفتن رضایتنامه‌ها اطلاع والدین دانش‌آموزان از خروج فرزندشان از مدرسه برای رفتن به اردو در زمان و مکان مشخص است. وی درباره قوانینی که درباره اعزام دانش‌آموزان به اردو وجود دارد گفت: یکسری مقررات در این خصوص وجود دارد که یکی از آنها این است که در اردوهای دانش‌آموزی چه تعداد مربی باید شرکت داشته باشند. همچنین یک آیین‌نامه داخلی در آموزش و پرورش وجود دارد که در اصطلاح به آن نظامات اداری می‌گویند و در آن نیز یکسری قوانین در خصوص آیین‌نامه اردو‌ها پیش‌بینی و مشخص شده است. همچنین در قانون مجازات اسلامی و سایر قوانین هم عنوان شده، مربی که همراه دانش‌آموزان است باید قوانین و مقررات موجود را رعایت کند و درصورتی که خارج از چارچوب وظیفه اداری‌اش رفتار کند متناسب با عملی که مرتکب شده، هیأت‌های تخلفات اداری به تخلفش رسیدگی می‌کنند. همچنین اگر اولیای دانش‌آموزان در دادگاه از مربی متخلف شکایت کنند وی احضار و در صورت اثبات جرمش برابر قانون مجازات می‌شود.

ضرورت بازنگری در آیین‌نامه اردوها
این حقوقدان همچنین درباره سازوکار حقوقی و قانونی آیین‌نامه‌های اردوهای دانش‌آموزی اظهار داشت: آیین‌نامه اردوهای دانش‌آموزی نخستین بار در سال 1381 در جریان حادثه پارک شهر هنگامی که تعدادی دانش‌آموز هنگام قایق سواری در استخر پارک شهر غرق شدند با دستور وزیر اسبق آموزش و پرورش به مدت یکسال تهیه و تصویب شد. بعد از آن هم تغییراتی در برخی قوانین صورت گرفت.وی همچنین درباره لزوم بازنگری در قوانین اردوهای دانش‌آموزی گفت: اینکه بگوییم کدام بند از قانون نیاز به بازنگری دارد کار سختی است. زیرا هر روز در کشور شاهد تصادفات جاده‌ای و خطاهای انسانی هستیم و حال اگر بخواهیم به دلیل یک حادثه تحت تأثیر قرار گرفته و به‌طور کامل اردوهای دانش‌آموزی را منحل کنیم کاری است نشدنی. البته این به معنای شانه خالی کردن از وظایف مربیان در برابر دانش‌آموزان نیست.

این حقوقدان همچنین اظهار داشت: مربیان نمی‌توانند به زور و بدون رضایت اولیا، دانش‌آموز را به اردو ببرند. زیرا براساس قانون مسئولیت دانش‌آموزان برعهده مربیان است و اگر در اردویی حادثه‌ای برای دانش‌آموزی رخ دهد آنها باید پاسخگو باشند. حال اگر دانش‌آموزی بدون رضایت والدینش به اردو برده شود و دچار حادثه گردد، درصورت شکایت والدینش، مربی مسئول است و دادگاه هم براساس شواهد موجود چنانچه تشخیص دهد مربی مقصر است مطابق قانون برای او حکم صادر می‌کند. اما اینکه گفته می‌شود در حادثه داراب دانش‌آموزان را بدون رضایتنامه والدینشان به اردو برده‌اند خیلی بعید است. زیرا بسیار کم اتفاق می‌افتد که دانش‌آموزان دختر دیر به خانه بروند. زیرا خانواده‌ها چنین چیزی را نمی‌پذیرند. این درحالی است که اتوبوس دانش‌آموزان داراب ساعاتی از شب گذشته بود که حرکت کرد.

پس می‌توان گفت که خانواده‌ها از موضوع اطلاع داشتند. ازسویی دیگر این دانش‌آموزان از فرزانگان و افرادی بودند که در مدارس فعالیت‌های اجتماعی داشتند. از این‌رو مقررات‌پذیری مربیان نسبت به این دانش‌آموزان بیشتر است و بسیار بعید است که این دانش‌آموزان بدون رضایت والدین به اردو رفته باشند.
اما یکی از نکات مهم اصول و ضوابط اردو‌های دانش‌آموزی است. چرا که از زمانی که دانش‌آموزان خانه را ترک کرده و وارد مدرسه می‌شوند مسئولیت آنها برعهده مدیر و مربیان مدرسه است و این موضوع نیز در خصوص اردوهای دانش‌آموزی صدق می‌کند.موضوع دیگری که مطرح است این است که آیین‌نامه فعلی اردوهای دانش‌آموزی تا چه میزان حافظ سلامت دانش‌آموزان است و چه نکاتی را مد نظر قرار داده است.

مقررات تازه برای همه اردوها
داوود محمدی، نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آیین‌نامه فعلی اردوهای دانش‌آموزی سال گذشته تنظیم شده و از نکات خوبی برخورداراست، اظهار داشت: به طور کلی با توجه به پیشامدهای رخ داده و بار مالی ایجاد شده در انجام اردوها این‌طور به نظر می‌رسد که باید مواردی را مد نظر قرارداد. از این‌رو وزارتخانه آموزش و پرورش موظف شده است که بازنگری جدی در این خصوص انجام دهد تا مواردی که نیاز باشد را اصلاح یا تغییر دهد. البته همکاران ما در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی برخی از موارد و اصلاح آنها هستند. وی افزود: یکی از مواردی که در حال بررسی آن هستند درباره همه اردوها است. یعنی صرف نظر از اینکه بحث اردوها مربوط به آموزش و پرورش می‌شود در حال تدوین آیین‌نامه کلی درباره همه اردوها همانند راهیان نور که هم‌اکنون در کشور انجام می‌شود و خیلی هم ضروری است هستیم. این در حالی است که در این آیین‌نامه وظایف همه نهادهایی که در بهتر برگزار شدن این اردوها مؤثرند و می‌توانند کمک کنند مشخص می‌شود. اما درباره این دو حوزه باید در کمیسیون بررسی شود که این آیین‌نامه همه اردو‌ها را مد نظر قرار دهد یا فقط درباره اردوهای دانش‌آموزی باشد.

اما هر آیین‌نامه‌ای که تنظیم شود چه در حوزه آموزش و پرورش چه موارد دیگر باید حوزه مسئولیت و وظایف نهادهای مختلف مشخص شود. نایب اول رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه درباره ضعف اساسی و بنیادی که درباره آیین‌نامه اردوها وجود دارد، گفت: با توجه به اینکه نهادهای متعددی در برگزاری اردوها دخالت دارند باید مسئولیت‌هایی که برعهده‌شان است را بپذیرند و نسبت به وظایفشان پاسخگو باشند. این درحالی است که هم وزارتخانه و هم مجلس شورای اسلامی در حال بررسی این موضوع هستند.

وی درباره این موضوع که آیا می‌شود از والدین رضایتنامه‌ای تحت عنوان عدم پیگیری حقوقی در هنگام بروز حادثه در اردوهای دانش‌آموزی دریافت کرد اظهار داشت: دریافت چنین رضایتنامه‌ای قانونی نیست. قطعاً آن کسی که اردو را برگزار می‌کند باید پاسخگو باشد. یعنی اگر مسئولیتی به نهادی واگذار شد و آن را انجام داد، در قبال تخلفات و اشکالاتی که به وجود می‌آید باید پاسخگو باشد. بنابراین در برخی موارد خانواده‌ها به دلیل شرایطی که برای فرزندشان رخ داده می‌توانند از لحاظ حقوقی موضوع را دنبال کنند.
وی همچنین اظهار داشت: منظور از دریافت رضایتنامه این است که خانواده‌ها رضایت می‌دهند فرزندشان در زمان و مکان مشخص به اردو برود. اما اینگونه نیست که اگر در اردو حادثه‌ای رخ داد نهادهای مسئول پاسخگو نباشند.

داوود محمدی در ادامه درباره ارائه گواهی سلامت رانندگان در اردوهای دانش‌آموزی گفت: در این زمینه نهادهای مختلفی از جمله راهنمایی و رانندگی، وزارت راه و... مسئول هستند و هرکدام یکسری وظایف دارند. به هر صورت اگر یک شخص عادی هم قرار است به سفربرود باید دولت و نهادهای مسئول سلامت او را تأمین کنند. حال دانش‌آموز قرار است به سفر برود یا افراد دیگری به هر صورت باید نسبت به تأمین امنیت و سلامت مسافران تمهیداتی اندیشیده شود. بخصوص اینکه آموزش و پرورش باید اهتمام بیشتری در این رابطه به خرج دهد. یعنی اینکه حوزه سلامتی و امنیتی راننده‌ای که در شرکت اتوبوسرانی کار می‌کند باید تعریف شود. زیرا هرکسی نمی‌تواند راننده اتوبوس باشد و باید برای او و بنگاه‌ها و شرکت‌های مسافربری شرایط و وظایف خاصی مشخص شود. همچنین وزارت راه و ترابری براساس وظایفی که بر عهده‌شان است باید نسبت به شرکت‌های مسافربری و راننده‌ها نظارت بیشتری داشته باشند. البته آموزش و پرورش نیز می‌تواند تمهیداتی مافوق آن بعمل آورد. اما این نکته هنوز در شوراها و آموزش و پرورش لحاظ نشده است.

در حال حاضر آموزش و پرورش برای اردوهای دانش‌آموزی از بنگاه‌های مسافربری که مطمئن هستند اتوبوس تهیه می‌کنند بدون آنکه روی سلامت راننده و مسائل مختلف دیگر برنامه‌ریزی کرده باشند. زیرا در آیین‌نامه فعلی و قانون آموزش و پرورش را متولی نظارت بر این موضوع نمی‌داند و نهاد دیگر را متولی نظارت بر شرکت‌های مسافربری طرف قرارداد با آموزش و پرورش می‌داند. بنابراین باید تمهیداتی اندیشیده شود تا در آیین‌نامه جدید اردوها نظارت براین شرکت‌ها برعهده آموزش و پرورش باشد و خودش راننده را انتخاب کند. بنابراین معتقدم تا آنجایی که امکان دارد در چارچوب حساب شده‌تر و تدابیر امنیتی و قوی‌تری برای بهتر برگزار شدن اردوها اندیشیده شود.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین در رابطه با قوانین و آیین‌نامه‌های موجود در مدارس در رابطه با سلامت و حقوق دانش‌آموزان گفت: در کل سعی و کوشش شده است آیین‌نامه‌ها به گونه‌ای تدوین شود که حافظ و حامی سلامت دانش‌آموزان باشد. چرا که در مدارس نهادهای مختلفی نظارت می‌کنند و براساس مقررات موجود آموزش و پرورش مدیر و مسئول مدارس را موظف کرده تا مراقبت و نظارت‌های لازم را داشته باشند. این درحالی است که قانون این اجازه را به شوراهای مدارس و انجمن‌های اولیا و مربیان داده که ضمن نظارت کامل بر مدارس برای رفع مشکلات پیش رو به مدیریت کمک کنند. البته امکان دارد نواقصی هم در این آیین‌نامه‌ها باشد که شورای آموزش و پرورش و شورای فرهنگی آموزش و پرورش در حال بررسی و رفع این نواقص هستند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۱۷۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود سعادتی شامگاه پنج شنبه در نشست خبری دومین جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی موسوم به رینوفست، گفت: آموزش و پرورش همواره بر ترویج نوآوری و فناوری میان دانش‌آموزان که آینده‌سازان کوچک کشور هستند، تاکید داشته و اقدامات مؤثری را انجام داده که یکی از این اقدامات، اعلام حمایت از برگزاری رویداد رینوفست است.

وی از استقبال ۷۴۵۰ دانش‌آموز از رویداد فناوری و نوآوری رینوفست در سال گذشته خبر داد و افزود: با توجه به پایه‌گذاری این رویداد طی سال گذشته، امسال آموزش و پرورش تلاش می‌نماید ظرفیت را برای جامعه ۷۳۳ هزاری دانش‌آموزی استان و جامعه بزرگ دانش‌آموزی کشور مهیا نماید. این رویداد با اهداف آموزش و پرورش هم راستا بوده و گامی بنیادین در راستای تحقیق اهداف عالیه نظام آموزشی است.

وی با تبیین اهمیت فناوری و نوآوری در نظام آموزشی، خاطرنشان کرد: برای تقویت و داشتن برنامه بلند مدت فناورانه در حوزه آموزش عمومی باید از همان مقطع ابتدایی شروع کرده و در این حوزه سرمایه‌گذاری کرد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به رویکرد تحولی آموزش و پرورش، اظهار کرد: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان نقشه راه دستگاه تعلیم و تربیت بر نوآوری کارآفرینی و خلاقیت نیز در کنار سایر ویژگی‌های یادگیری تاکید شده است و ما تلاش داریم تا این بستر را خارج از کلاس درس و آموزش رسمی و در بستر فوق برنامه ایجاد نمائیم و برگزاری جشنواره فناوری و نوآوری دانش‌آموزی و ایجاد مدارس خلاق نیز در همین راستا انجام می‌شود.

سعادتی با اشاره به آثار علمی و تربیتی و آموزشی برپایی رویدادهای فناوری و نوآوری، بیان کرد: ما به رینوفست توجه ویژه‌ای داریم و خود را موظف می‌دانیم تا از طرح‌های فناورانه دانش‌آموزان حمایت کنیم، چرا که امیدواریم روزی برسد که این جشنواره به رویدادی بین‌المللی تبدیل شود تا با استفاده از این فرصت ضمن تقویت نقاط قوت، نقاط ضعف را نیز شناسایی کرده و جهت برطرف کردن آنها برنامه‌ریزی کنیم. شهر تبریز نیز با توجه به ظرفیت‌ها و سابقه خود این قابلیت را دارد که میزبان رویدادهای ملی و بین‌المللی شود.

مدیر کل دستگاه تعلیم و تربیت استان هدف عمده از برگزاری جشنواره فناوری و نوآوری دانش آموزی را پرورش خلاقیت و ایده‌های دانش‌آموزان دانست و گفت: ارائه این طرح‌ها توسط دانش‌آموزان و بازدید تعدادی دیگر از نمایشگاه رینوفست، ممکن است اثرات آموزشی بلند مدت داشته و آینده فناوری کشور را تضمین کنند.

این مقام مسئول با اشاره به فعالیت‌های پژوهشی در پژوه پژوهش سراهای مدارس نواحی و مناطق متعدد استان، اظهار کرد: پس از برگزاری جشنواره رینوفست در سال گذشته شاهد فعال شدن تعدادی از پژوهش‌سراهای غیر فعال در استانمان بودیم. همچنین تعداد طرح‌های ارائه شده توسط برخی از مناطق کم برخورد برخوردار استان مانند منطقه نظر کهریزی چشمگیر بود و این اتفاق، رویدادی امیدبخش برای دادن انگیزه و ایجاد خلاقیت در بین دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان مناطق محروم به شمار می‌آید.

وی ادامه داد: در سال گذشته به تمامی دان آموزان شرکت کننده در این رویداد گواهی شرکت در دوره و به نفرات برتر جوایز ارزشمندی اهدا شد و امسال نیز برنامه‌های متفاوتی اجرا خواهد شد.

وی در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه آموزش و پرورش متعلق به تمامی ایرانیان است، خاطرنشان کرد: جهت افزایش مشارکت دانش آموزان در رویداد فناوری و نوآوری رینوفست و تبیین اهمیت موضوع، نیازمند همکاری رسانه‌ها هستیم.

رضا کریملو، مدیرعامل سازمان ربع رشیدی نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه رویداد رینوفست نخستین بار طی سال گذشته با انجام تغییر تغییرات صورت گرفته در رینوتکس ۲۰۲۳ به صورت جامع‌تر در بخش نمایشگاهی جشنواره و رویدادهای مختلف برگزار شد، اظهار کرد: این اقدام مورد توجه و استقبال معاونت علمی فناوری و ریاست جمهوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری وزارت صنعت معدن و تجارت و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و زون تخصصی و جداگانه‌ای برای دانش آموزان تحت عنوان رینوفست و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان در نظر گرفته شد.

وی اضافه کرد: امسال این رویداد در سه مرحله و به صورت سلسله رویدادی برگزار می‌شود و جامعه مخاطبان این رویداد دانش‌آموزان معلمان مربیان و مؤسسات آموزشی می‌باشند، این بستر برای مؤسسات آموزشی نیز فراهم شده است تا توانمندی و دستاوردهای خود را در حوزه نوآوری و فناوری نمایش دهند.

وی با بیان اینکه زمان احتمالی برگزاری رینوفست ۲۰۲۴ مهرماه خواهد بود، اظهار کرد: امسال، خدمات و امتیازات ویژه‌تری برای دانش‌آموزان و مؤسسات آموزشی جهت تقویت حضور خروجی محور بودن رویداد در نظر گرفته شده و بخش تخصصی نیز اضافه شده است.

مدیرعامل سازمان ربع رشیدی با بیان اینکه به دنبال کیفی‌سازی رویداد جشنواره علمی فناوری دانش‌آموزی رینوفست هستیم، خاطرنشان کرد: هدف اصلی در این رویداد، ترویج و تقویت روحیه فناورانه در بین دانش‌آموزان و اولویت یافتن فناوری و نوآوری است، ایده‌هایی که شاید در آینده تبدیل به محصول شوند که در این راستا ریل‌گذاری متفاوتی نسبت به سال گذشته انجام شده است‌.

وی در بخش پایانی سخنانش با ابراز امیدواری نسبت به تداوم مسیر فناوری و نوآوری دانش‌آموزی، بیان کرد: امید است رینوفست ۲۰۲۳ فتح بابی برای تداوم این مسیر باشد، سال گذشته شاهد ثبت‌نام در بیش از ۷۰۰۰ فیلد در بخش‌های مختلف نمایشگاهی، مسابقات و سایر بخش‌ها بودیم و حدود ۱۵۰۰ دانش آموز در این رویداد شرکت کردند.

کد خبر 6088815

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • جنگل فندقلو میزبان گردشگران و اردوهای دانش آموزی
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود