Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا شاهسونی، عضو شورای توسعه فرهنگ قرآنی كشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایكنا) از فارس، با بیان اینكه به طور كلی هر كار و خدمت به قرآن بسیار خوب و عالی است، حتی اگر یك جلسه روخوانی و یا محفل انس با قرآن باشد، گفت: هرچه كه در این راستا انجام شود بسیار عالی است چنانچه اگر یك كودك در یك مجلس بسم‌الله الرحمن الرحیم را فرا بگیرد، ثواب و فضیلت زیادی برای آن بیان كرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما خواص جامعه را قرآنی نكردیم

وی افزود: اما متأسفانه آنچه كه در فعالیت‌های قرآنی بسیار كم مورد توجه قرار گرفته، این است كه ما در این نوع فعالیت‌ها به دنبال خواص نرفتیم یعنی ما خواص را قرآنی نكردیم و چون خواص قرآنی نشدند، تغییر بدنه جامعه بسیار سخت است در حالی كه اگر پتانسیل و توان محدودی كه در كارهای قرآنی داریم را بر روی بحث خواص می گذاشتیم و آنان را قرآنی می كردیم، خودشان جامعه را قرآنی می‌كردند.

در آموزش و پرورش باید ابتدا مدیران و معلمان را قرآنی كنیم نه دانش‌آموزان را

شاهسونی در این زمینه به ذكر مثالی از آموزش و پرورش پرداخت و گفت: در آموزش و پرورش هر زمان مباحث قرآنی مطرح است، همه ذهن‌ها به سمت دانش‌آموزان می‌رود یعنی ما چه كنیم كه دانش‌آموزان ما نیم جزء یا یك جزء قرآن را حفظ كنند و چقدر جایزه برای این كار بگذاریم و چه میزان كلاس آموزشی برگزار كنیم اما به نظر من ما این 30، 40 سال گذشته را اشتباه رفتیم زیرا باید قبل از اینكه برای دانش‌آموزان برنامه‌ریزی می‌كردیم، برای معلمان آن‌ها برنامه‌ریزی انجام می‌دادیم و همچنین قبل از اینكه برای معلمان آن‌ها برنامه‌ریزی می‌كردیم، باید برای مدیران آن‌ها برنامه‌ریزی انجام می‌دادیم.

كاستن هزینه‌ها در قرآنی شدن خواص جامعه

عضو بنیاد بین‌المللی حفظ قرآن كریم اعتقاد دارد كه اكنون آموزش و پرورش نباید به سراغ دانش‌آموزان برود بلكه باید ابتدا به سراغ مدیران و بعد معلمان برود و بررسی كند كه چه باید كرد تا مدیران و معلمان قرآن قرآنی شوند؛ البته منظور از قرآنی شدن، حافظ و قاری شدن و آشنایی با مفاهیم قرآن است و اگر آموزش و پرورش بتواند معلمان و مدیران خود را به سمت قرآن سوق دهد، قطعاً دانش‌آموزان ما هم قرآنی خواهند شد و اصلاً نیاز نیست كه تبلیغ و تلاش زیادی برای این كار كنیم و از بسیاری از هزینه‌های ما هم كاسته می‌شود.

معلم زبان انگلیسی كه 80 دانش‌آموز خود را قرآنی كرد

وی برای مصداق سخن خود به ارائه مثالی در این باره پرداخت و گفت: به عنوان مثال، ما در طرح ملی رحله در سال نخست موفق شدیم یك معلم انگیسی را جذب كنیم و ایشان در سال اول 4 جزء قرآن را حفظ كرد و در سال دوم نیز 4 جزء دیگر قرآن را؛ اما امسال بعد از دو سال كه كارهای قرآنی انجام داده است، 80 دانش‌آموز خود را هم برای شركت در طرح ملی رحله 3 همراه كرده است.

شاهسونی ادامه داد: ما چقدر باید هزینه می‌كردیم تا این تعداد قرآن‌آموز را جذب می‌كردیم و چقدر باید در این زمینه تبلیغ انجام می‌دادیم تا این‌ها را متقاعد به شركت در طرح ملی رحله كنند اما یك معلم قرآن را تغییر دادیم و این معلم هم دانش‌آموزان خود را تغییر داد.

قبول كنیم كه راه را اشتباه رفتیم

عضو هیئت مدیره اتحادیه تشكل‌های قرآن و عترت كشور بر این نكته تأكید كرد كه ما باید قبول كنیم كه راه را اشتباه رفتیم و هرچه زودتر باید این اشتباه را جبران كرده و اصلاح كنیم تا موفقیت ما سریع‌تر شود.

انتقاد از اینكه همیشه قرآن را برای اقشار سطح پایین جامعه معرفی كردیم

وی همچنین یادآور شد كه امروزه انتقادات بسیاری بر روی آموزش و پرورش است كه چرا دانش‌آموزان ما بعد از 12 سال تحصیل، حتی روخوانی قرآن هم بلد نیستند بخوانند؛ مشكل این است كه نعوذبالله ما همیشه قرآن را برای اقشار سطح پایین جامعه معرفی كردیم یعنی می‌گوییم دانش‌آموزان، بانوان خانه‌دار و افرادی كه هیچ كاری ندارند، بیایند قرآن یاد بگیرند و این كار درست نیست.

چرا استاد دانشگاه ما افتخار نكند كه حافظ قرآن است

مدیر مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) با طرح این سئوال كه چرا استاد دانشگاه ما افتخار نكند كه حافظ قرآن است، گفت: مؤسسه بیت‌الاحزان شعبه جهرم،‌ موفق شده است چند كلاس حفظ قرآن برای دانشگاه علوم پزشكی این شهرستان راه‌اندازی كند و این كار بر روی پزشكان بسیار تأثیر داشته است.

وی ادامه داد: پزشكی بود كه می‌خواست یك درمانگاه خیریه با 2 میلیارد تومان احداث كند اما بعد از شركت در كلاس‌های حفظ قرآن به همراه همسرش كه هر دو پزشك هستند، می‌گویند كه در جامعه كانونی ما درمانگاه و بیمارستان برای درمان بیماری‌های جسمی كم نیست و مشكل كنونی ما بیماری‌های روحی است لذا می‌خواهیم به جای احداث درمانگاه یك دارالقرآن احداث كنیم چرا كه باید روح انسان‌ها را درمان كرد.

اگر درمانگاه روح احداث كنیم، درمانگاه‌های جسمی هم جمع می‌شوند

شاهسونی گفت: چرا ما بر روی پزشكان خود كار نكردیم كه همه چنین تفكری پیدا كنند؛ اگر درمانگاه روح درست كنیم بسیاری از این درمانگاه‌های جسمی هم جمع می‌شوند زیرا مشكل جامعه ما اكنون مشكلات روحی، اخلاقی و اجتماعی است نه جسمی این‌ها با قرآن تأمین می‌شوند نه با درمانگاه‌ها و چیزاهایی كه هر روز یك جا درست می‌كنیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، علی موحدی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های اول تا پنجم ابتدایی تا نوزدهم اردیبهشت و دانش‌آموزان پایه ششم ابتدایی که دو امتحان هماهنگ کشوری دارند تا هشتم خرداد در مدارس حضور خواهند داشت.

وی با بیان این‌که امتحانات پایه متوسطه اول از نوزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود، اضافه کرد: به مدیران مدارس متوسطه اول اعلام شده دو روز قبل‌از شروع امتحانات یعنی از هفدهم اردیبهشت کلاس‌های درس تعطیل تا دانش‌آموزان برای شرکت در امتحانات آماده شوند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر عنوان کرد: امتحانات دانش‌آموزان پایه متوسطه اول تا ۱۳ خرداد ادامه دارد.

وی گفت: کلاس‌های درس دانش‌آموزان متوسطه دوم (پایه‌های ۱۰، ۱۱ و ۱۲) هم تا نوزدهم اردیبهشت دایر است و بعد از آن باید برای شرکت در امتحانات نهایی که به صورت هماهنگ کشوری است، آماده شوند.

موحدی ادامه داد: امتحانات نهایی دانش‌آموزان متوسطه دوم تا سی‌ام خرداد تمام می‌شود.

وی گفت: برنامه‌های امتحانی پایه متوسطه اول به همه شهرستان‌ها و مناطق ابلاغ شده و امتحانات پایه‌های دهم تا دوازدهم به‌صورت هماهنگ کشوری برگزار خواهد شد.

به گفته مدیر کل آموزش و پرورش استان فقط امتحانات هنرستان‌های فنی و کار و دانش به صورت داخلی است و سوالات در مدرسه طراحی می‌شود.

وی همچنین به تجهیز ۹۲ حوزه امتحانی در استان اشاره کرد و افزود: این حوزه‌ها مجهز به دوربین‌های مدار بسته و دستگاه‌های سیگنال یاب هستند.

موحدی همچنین گفت: ۸ حوزه تصحیح به صورت الکترونیکی داریم که برگه‌های امتحانی پس از رونوشت‌برداری بر روی سامانه آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: دو تصحیح کننده از نقاط مختلف کشور برگه‌های امتحانی را بدون اعمال نظر نمره می‌دهند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد